Pagini

10 iunie 2011

Accelerarea de energie - Maestrul Kutumi şi Maestrul Serapis Bey





Urăm un călduros bun-venit vouă acum în timp ce canalizăm conştiinţa noastră combinată şi intenţiile noastre ca o comunicare unită pentru voi. Noi, Maestrul Kutumi şi Maestrul Serapis Bey, existăm împreună în acest moment în cadrul Ashramului Învătăturilor Lumii pe planurile interioare întrunit şi susţinut de multi Maestrii Înălţati care îşi dedică energia lor pentru a ajuta Pământul. Acesta este scopul nostru ,de a veni cu nerăbdare la voi cu dragostea noastră, dar şi cu o reamintire a proceselor care au loc acum pe Pământ si a modului în care vă puteti concentra atentia pentru a deveni aliniati cu procesul şi a vă asigura că ascensiunea voastră continuă cu uşurinţă şi perfecţiune.


  Ne dorim pentru început să ştiţi că aveţi sprijinul Maestrilor Inăltati, suntem aici pentru voi ori de câte ori aveţi nevoie de noi şi suntem mereu deschisi pentru a ancora marea dragoste, lumina sau iluminarea în fiinta, sau realitatea voastră
. Noi înţelegem că acum au loc multe schimbări pe Pământ, în fiinţa voastră precum şi pentru umanitate ca întreg la nivel energetic şi fizic. Modificările au loc pe planurile interioare, de asemenea. Multi Maestrii Înălţati sunt rugati să participe la adunările conduse de Fiinţele Cosmice pe planurile interioare pentru a se asigura că acestia rămân echilibrati şi stabili, în campurile lor energetice şi în sufletul lor. Intense valuri de vibratie înaltă de lumină curg prin planurile interioare; unele sunt ancorate în Pământ , în timp ce altele sunt ancorate în planete ale universului Creatorului. 

Chiar si noi Maestrii Inăltati avem nevoie de sprijin pentru a ne deplasa prin tranziţiile care au loc. Maestrii Cosmici ne învaţă cum să ne ocupam cu schimbările,  în timp ce descărca multă înţelepciune şi noi perspective în energia noastră, astfel încât să ne putem ridica vibratia energiei şi, desigur, să fim de mai mare ajutor pentru cei de pe Pământ. Trebuie să spunem că este foarte interesant pentru noi, să continuăm învăţarea noastră, şi să descoperim unitatea cu Creatorul într-un mod accelerat. Noi, ca si voi suntem bombardaţi cu informaţii de la Fiintele Cosmice care sunt ghidate de Creator, de asemenea, avem nevoie de timp pentru a procesa şi a înţelege transformările care au loc. Datorită acestui eveniment este posibil ca, atunci când chemati ghizii vostri Maestrii Înălţati să simţiţi energia lor cu o intensitate mai mare decât a fost experimentată de obicei. Vă rugăm să nu fiti îngrijorati de acest lucru, deoarece noi, Maestrii Inăltati  creştem  în faruri de lumină strălucitoare ca si voi. Fiintele Cosmice, de asemenea, împărtăsesc în comun cu fiecare Maestru Înălţat scopul lor pe termen scurt pentru tranziţia majoră din 2012. Este foarte palpitant deoarece ne sunt date fiecaruia dintre noi calităţi sugerate pentru a le activa din interiorul nostru şi a le ancora în multe planete ale universului Creatorului, precum şi pe Pământ. Suntem rugati să concentram intens lumina şi calităţi specifice în zone ale universului Creatorului. Unora dintre Maestrii Înălţati  li se cere să lucreze atât de profund cu Pământul încat le-au fost date mici zone de pe Pământ pentru a ancora o calitate, este ca şi cum acestia trebuie să treacă prin această zonă, cu un pieptene fin, curăţand şi re-energizand zona care le-a fost alocată. Acesti Maestrii Înălţati lucrează cu toate nivelele de energie de pe Pământ. Acest proces va continua în 2012, dar este asemănător cu un proces de purificare aprofundată pentru a sprijini creşterea şi dezvoltarea umanităţii. Maestrilor Înălţati le-au fost date doar suprafeţe mici ale pământului, astfel încât acestia să se poată concentra pe menţinerea echilibrului energiilor, altfel datorită procesului de eliberare ar putea avea loc catastrofe naturale pentru a compensa transformările. Cu acest scop Maestrii Înălţati trebuie să menţină echilibrul energetic al zonei în timp ce lucrează îndeaproape cu Mama Pământ pentru a ridica vibratia Pământului.

Noi trebuie să precizăm în acest moment că, chiar dacă vibratia Pământului a fost complet modificată şi a avut loc o constiintă mai înaltă, nu înseamnă că ascensiunea umanitatii va avea loc în mod automat. Lucrăm la temelia Pământului, dar procesul de transformare pentru o ascensiune continuă va avea loc, prin fiecare individual. Umanitatea va avea nevoie, de asemenea, să lucreze în mod aprofundat cu Pământul, mulţi oameni sunt chemati acum să lucreze cu Maestrii Înălţati la acest program de purificare pentru Pământ. Alti Maestrii Înălţati alături de Îngerii au fost rugaţi să re-codeze umanitatea la nivel celular lucrând energetic, cu scopul de a curăţa şi a elibera trecutul.


Poate că aţi simţit energii imense în corpul vostru în ultima vreme sau, poate, corpul vostru s-a simţit obosit sau letargic, acest lucru se poate datora Maestrilor Înălţati si Îngerilor care lucrează cu corpul vostru fizic la nivel celular. Dacă doriţi ca acest lucru să se întâmple în timp ce sunteti conştienti de proces, le puteti cere ghizilor vostri în timpul meditaţiei să deschidă energiile voastre pentru a permite Maestrilor Înălţati care lucrează energetic cu puterea iubirii la nivel celular cu umanitatea să fie mai aproape de voi. Puteţi cere înţelegerea Maestrului sau  Maestrilor, care vor lucra cu voi şi puteti cere ghizilor vostri personali să supravegheze procesul.Vă puteţi da acordul Maestrilor Înălţati în aceasta misiune  pentru a începe să elibereze cu puterea iubirii toate energiile din trecut care nu sunt necesare din nivelul vostru celular pentru a crea o curătare profundă. Scopul acestui proces de purificare este de a vă pregăti pentru conectarea la un nivel mai profund cu Creatorul  dezvoltand între timp  sensibilitatea si gradul vostru de conştientizare spirituală.

Pentru noi pare că umanitatea poartă multe articole de îmbrăcăminte, este ca şi cum , cu fiecare experienţa şi viata din trecut , aţi achizitionat cate un articol de îmbrăcăminte şi intenţionanti să le purtati pe toate odată. Atât de mult încât  acest lucru ascunde adevarul vostru de a exista în pace şi armonie. Dorim ca voi să scoateti toate hainele pe care le-ati achizitionat şi să mergeti cu încredere ca adevarul vostru. Aceasta este doar o analogie, dar noi o împărtăşim cu voi, astfel încat să înţelegeti că acum trebuie să aibă loc o purificare profundă în curs de pregătire pentru 2012. Un proces de purificare are loc de mai mulţi ani, dar acest lucru este intensificat de Creator pentru fiecare individual, pentru a consolida lumina şi energiile lor. Procesul de purificare va continua şi după 2012, pentru mulţi ani, dar de acum înainte trebuie intensificat, astfel încât să puteti intra în energiile anului 2012, cu o lumina mai stralucitoare, mai puternică şi cu o mai mare conştientizare a adevărului vostru. Va trebui mereu să vă concentrati pe curăţarea şi purificarea fiinţei şi realitatii voastre dar un accent mai mare pe acest lucru ar fi benefic acum.

Energiile vechi trebuie să fie transformate, în esenţă, există o nevoie pentru fiecare persoană să cureţe propriile energii personale vechi înainte ca omenirea să poată începe să cureţe ca un întreg,  karma istoriei umanitatii de pe Pământ.
Maestrii Înălţati lucrează să purifice Pământul, pregătesc de fapt Pământul, astfel încat sa fie mai uşor pentru umanitate să recunoască, să elibereze şi să cureţe energiile karmice pe care omenirea le-a creat ca un întreg în trecut.


Pot apărea experienţe şi situaţii pe pământ, care vor încuraja omenirea să elibereze toate energiile karmice din istoria pământului, dar acest lucru va avea loc doar periodic, deoarece ca umanitatea să fie la o vibratie pentru a realiza acest lucru, ea trebuie mai  întâi să cureţe să se purifice şi să extinda conştienţa şi conştiinţa propriilor ei fiinte.
Deci, în acest moment dorim să vă facem conştienti de faptul că oamenii de pe Pământ intra într-un proces major de purificare personală, este o perioadă de curăţare intensificată şi accelerată în care energiile vechi vor fi eliberate. E posibil ca multe obiceiuri sau sisteme de credintă ce trebuie să fie eliberate să intre în realitatea voastră cu putere pentru a vă atrage atenţia  la energiile care trebuie să fie purificate, dacă nu ati facut deja purificarea în acest fel anterior.

Este important ca în acest moment să cereti vindecare şi curăţare de la ghizii vostri, de la suflet şi Creator, precum şi să recunoaşteti vechile obiceiuri şi să le dizolvati. Este un moment în care echilibrul este esential asa cum mulţi oameni  atrag în viaţa lor, experienţe, oamenii şi procese de învăţare care provin dintr-o lungă perioadă de timp din trecut, chiar din mai multe vieţi trecute. Este normal să găsiti legături vechi cu oamenii la acest moment, deoarece înseamnă că aţi fost adusi împreună fie pentru a rezolva karma fie pentru a ancora anumite energii în Pământ.

Ne dăm seama că înţelepciunea antică va fi întotdeauna necesară pe Pământ, dar energiile vechi care tin omenirea în urmă trebuie să fie transformate.

2012 a fost dintotdeauna menit sa fie un nou început, dar mulţi oameni au luat aceasta literal că vor fi smulsi de pe Pământ sau că totul se va schimba instantaneu, asadar unii oameni pot fi dezamăgiţi. Noul început a început deja şi va continua, 2012 a fost proorocit de către mulţi oameni, ei au  înţeles că va fi în acest moment,  cand vibraţiile vor fi adecvate şi umanitatea va fi pregatită pentru a crea tranziţia în interiorul ei, care treptat va influenţa Pământul
. În esenţă, acesta este începutul ciclului de finalizare a energiilor vechi şi începutul unui nou ciclu de energie. Nu fiti surprinsi daca oamenii pleacă din viaţa voastră, situaţile se schimba şi detaşarea apare în mai multe moduri şi pe mai multe nivele, voi probabil experimentati deja asta acum, aceasta este o parte naturală a procesului de inspiraţie, care are loc pe Pământ.
 
Vă rugăm să vă concentraţi doar pe purificarea voastră, pe energiile ,  personalitatea şi chiar pe corpul fizic ca un simbol de a fi pregatiti să vă uniti mai deplin cu Creatorul. Poate simtiti chiar nevoia de a fi desprinsi de anumite experienţe din viaţa voastră, acest lucru nu înseamnă că le dati deoparte, ci că le trimiteti pur şi simplu iubire şi că nu le luati energia, într-un fel în care ati fi făcut-o înainte.

 
Veţi găsi că impulsul de energie se construieste acum; multe unelte vă vor fi prezentate vouă pentru a vă ajuta cu dezvoltarea voastră spirituală,să ştiti că noi suntem aici pentru voi mereu si vă iubim neconditionat. 


A fost o încântare să vorbim cu voi,

Maestrul Kutumi şi Maestrul Serapis Bey

Canalizat prin Natalie Glasson 06/06/11

  www.omna.org 

 
Traducere: Eliza Fati