Pagini

9 iunie 2011

FORME GAND VII - II


Cel care intreaba: Din ce este formata o forma-gand? De ce cantitate de ganduri e nevoie pentru a o face sa devina forma-gand?

MaYaRA: Noi interpretam intrebarea ta in sensul ca speri ca este nevoie sa se ajunga la un anumit nivel , o anumita intensitate si/sau o anume ‘ marime’ a gandului, inainte ca acesta sa devina o entitate.
                 Aceasta falsa speranta este rezultatul ezitarii voastre de a accepta responsabilitatile de a fi co-creatori. Trebuie sa va aducem la cunostinta faptul ca si cel mai nesemnificativ si trecator gand este in realitate, o forma-gand, o entitate vie ce se adauga masei in crestere ale dimensiunii voastre pamantesti. Mai mult, acumularea unui numar nemasurat de forme-gand pervertite, agresive, de la inceputurile timpului, duce la o poluare masiva, nu numai a planetei voastre , dar si a universului vostru local. Asta deoarece ele sunt eliberate periodic in timpul fiecarui mileniu iar efectul lor trebuie compensate , pentru a se ajunge la un echilibru cu toate celelalte forme de viata personale, -astfel , intreaga galaxie s-ar distruge.
                  Fiecare gand pe care il produceti sau il mentineti este activate de fortele voastre de viata personale, legandu-va de el in mod implacabil , indifferent de marimea sa. Cu alte cuvinte, chiar si asa-numitele ‘ganduri neinsemnate’ se pot comporta ca un mic bacil sau virus.
                Formele –gand au diverse marimi si complexitati , generand caracteristicile comunitatilor cat si cele globale, la nivel micro-cat si carcateristicile personale la nivel macro.
                
                 In intrebarea ta am intrezarit speranta  ca cele mai minuscule forme-gand sunt minuscule- si deci inofensive si fara  rezultat. Nu asa stau lucrurile.Asta deoarece din comparatia facuta mai sus, poti sa-ti dai cu usurinta seama ca virusul microscopic poate face prapad intr-un organism dezechilibrat, chiar pana la moartea sa fizica.
                 Cu o alta comparatie, particulele atomice pot trece prin metale ‘solide’ demonstrand capacitatea de patrundere si otravire a sistemelor fizice aflate la mari distante, pentru perioade lungi de timp.

                     Mic nu inseamna neaparat fara importanta.

La fel cum nu puteti nega existenta unor anumite particule doar pentru ca sunt invizibile, nu puteti nega nici existenta formelor-gand. Formele-gand exista ca entitati vii, din cauza ca sunt create de catre Procesul Divin, care exista in mod inerent in voi.  In  fiecare moment al vietii voastre, create sau dati o noua forta de viata formelor-gand vii de toate formele , marimile, functiile si culorile.Dandu-va seama de aceasta realitate zguduitoare, nu trebuie sa va pierdeti sperantele de schimbare a lumii in care traiti. De fapt, prin intelegerea acestui adevar, nu numai ca devine evidenta posibilitatea ca un ‘tu, oarecare’ sa poata schimba lumea , ci este chiar datoria ta de co-creator sa o faci.Oricat de mohorat ar parea acest scenario la prima vedere, exista si o alta perspective , plina de speranta. Adica, numarul formelor-gand create de omenire aflate in armonie rezonanta cu IUBIREA-,  LUMINA/MINTEA  LUI DUMNEZEU –este de asemenea nemasurat. Cand te gandesti la situatia din lume, iti dai seama de lucrarea extraordinara ce trebuie dusa la bun sfarsit.
                        
                 Aceasta sarcina pare complesitoare la prima vedere dar la o examinare mai atenta, realizezi ca poti face totusi foarte multe chiar TU. Am stability ca fomele-gand ( generate de mintea umana, cea solara sic ea galactica)  pot influenta – si chiar influenteaza – efectele scenariilor vietii. Nu numai ca voi create forme-gand dar si amplificati deja forme-gand concepute sau aparute la fel cum puteti construe pe baza unei schite sau reface o structura existenta. Astfel crearea si mentinerea formelor –gand armonioase poate fi realizata in mod continuu- atat in starea de veghe cat si in timpul somnului.

                Analizati in timpul zilei si noptii la ce va ganditi? Ce fel de forme-gand create sau mentineti? Cu ce fel de materiale din ziare , televiziune  va I-dentificati ?  In timp ce stati in fata televizorului urmarind sterile, sau cititnd ziarul , foarte multumiti de voi insiva, aflati ca formele-gand pe care le mentineti  , cele cu care intrati in rezonanta prin intermediul receptoareleor/transmitatoarelor voastre mentale si fizice , adauga o putere greu de imaginat oricarei alte forme-gand- indifferent de und ear proveni ea. Poate ca nu voi ati creat forma-gand initiala, dar chiar si prin cea mai banala forma de aprobare sau barfa, blanda sau vehementa prin I-dentificare  pasiva sau active, contribuiti la sporirea puterii acelor forme-gand, bune sau rele. Responsabilitatile unui creator nu pot fi evitate sau minimalizate prin rationamentul ca nu a participat direct la realizarea fizica a unui eveniment. De fapt, voi sunteti cu totii responsabili pentru fiecare actiune din planul vostru fizic, indifferent de gradul in care sunteti ‘activi’ intr-o anume problema sau situatie. Nu putem sublinia indeajuns puterea pe care o aveti fiecare dintre voi, de a schimba vietile voastre si lumea ca un intreg. A venit timpul sa dati la o parte  firul de nisip din ochiul mintii voastre, realizand ca ati participat si inca participate la procesul de creatie a tot ceea ce exista.

                Cu toate ca puteti accepta aceste lucruri din punct de vedere intelectual , va va veni greu sa imbratisati in totalitate, adevarul fundamental ca puteti schimba lumea.Pe planeta voastra exista multe filozofii-ce sunt de asemenea forme-gand-care propavaduiesc dogme menite sa dezgleasca constiinta individuala de adevarata sa glorie, tinand ascunsa realitatea unitatii dintre religie si stiinta. Dovada evidenta a greselii pe care o fac atat stiinta cat si religia este excluderea lor reciproca. Pe masura ce din ce in ce mai multe documente stravechi vor fi revelate, intr-o sincronizare stabilita de programul de evolutie- asa cum a fost el instituit de catre Ierarhia UNICULUI CREATOR –veti descoperi adevratele structuri stiintifico-religioase ale invataturii Unice. Stravechile documente ale Luminii vor cadea de accord si vor scoate in evidenta faptul ca nu este nici o diferenta intre religie si stiinta. Nu a fost niciodata vreo diferenta. Dar pana cand aceasta constiinta unificata va deveni o realitate, majoritatea omenirii, pe plan individual sau colectiv, va servi numai drept incubator, fie pentru procesul dezumanizant al anularii de sine a familiei ei globale, fie pentru forta de viata unificata si plina de grija a IUBIRII-LUMINII/MINTII LUI DUMNEZEU. Dupa cume vezi este la latitudinea fiecaruia dintre voi sa imbratisati formele-gand ale Luminii, pentru Dragostea UNICULUI, e atat de puternica incat fiecaruia dintre voi I se da  o sansa sa experimenteze, sa imbunatateasca sis a corecteze propria programare gresita , auto-creata.


Cel care intreaba: Este I-dentificarea o forma-gand?

MaYaRa: I-dentificarea este un process. O poti considera ca o camera de incubatie pasiva. Atunci cand I-dentificarea este facuta de eul fals, se produce o atmosfera extreme de subtila si periculoasa. Poate fi asemuita cu un preparat de laborator  ce nu exercita o forta a sa proprie, pana cand nu este pus intr-o atmosfera propice, care stabilizeaza conditiile ce duc la cresterea diverselor forme de viata introduce de catre experimentator.

                 Folosim analogia cu perparatul de laborator , pentru ca este o diferenta mica intre o cultura ce se intinde pe un constinent si un ce creste intr-un vas de laborator. Ce creste in acest vas este in functie de voi – in mod individual sau colectiv, pe post de co-creatori in planul originar al creatiei. Sa mergem mai departe si analizam realitatea  formelor-gand ca entitati vii.
    Fiecare din sistemele voastre de constiinta ce actioneaza ca receptor/emitator (corp, minte , suflet), este precum pantecele unei mame, adica fixeaza o forma-gand in solul fertile al Procesului Divin si o incubeaza, adaugandu-I alte forme-gand si forta , transferand-o  unei alte personae/ incubator- care la randul sau , face la fel , pan ace forma-gand ajunge sa se manifeste undeva in lumea fizica . Astfel  este atrasa electromagnetic de alte entitati de frecventa semanatoare , ce se I-dentifica cu aceasta forma-gand prin intermediul eului  fals, fortand puterea lor sa tasneasca in actiune. Aceasta este  explicatia pentru indivizii care fara o predilectie anterioara , fac dintr-o data un gest de Dragoste sau violenta, pe care nu l-ar face in mod obisnuit. Voi va amagiti cu usurinta , preamarindu-va eroii si persecutandu-va dusmanii. Pana cand va veti mai nega responsabilitatile  pe care le aveti in fata vietii? Cu ce scop va micsorati puterea si demnitatea , creand o lume a mortii- mai degraba deat una a vietii pentru copiii  si familiile Pamantului?  Luati atitudine in privinta rezultatelor ce se vor obtine in capitolul final al ciclului de evolutie a Pamantului-cel  in care va gasiti  aucm !

       I-dentificati-va cu Frecventa Geniu , care este mostenirea voastra. Nu sunteti mai presus decat criminalii vostri, nici mai prejos decat erorii vostri. Voi i-ati creat pe toti. Acordati macar cateva minute din zi pentru a incuba fotrme-gand ale lui CHRISTOS sau BUDDHA , mai degraba decat cele ale figurilor publice corupte, sau ale criminalilor in serie. Oh , voi cei neprihaniti, aveti oroare de tot ceea ce vedeti si ii judecati pe toti ! Cu toate acestea , VA I-DENTIFICATI CU CEEA CE EXAMINATI ! Aceasta este o lege a Constiintei.
     Preocuparea voastra fata de orice forma-gand pe care o mentineti in gand, ii sporeste puterea. Faceti-va timp pentru a dezvolta compasiunea in inimile voastre, astfel incat ele sa imbratiseze BINELE PENTRU TOTI. Asta, deoarece voi sunteti responsabili pentru incubarea formelor-gand ce rezoneaza cu violenta distructiva ca si cu boala, razboiul si nenorocirile din lume. Cu cat va opuneti si detestati mai mult parti ale umanitatii cu atat va opuneti si detestati mai mult parti din voi.

         Incubati forma-gand a IUBIRII-LUMINII/ MINTII LUI DUMNEZEU ce imbratiseaza intreaga viata si veti da nastere unei realitati a bucuriei, prosperitatii si sanatatii , mai presus de cele mai indraznete vise, individuale sau collective- si veti fi pretuiti pentru asta. Acum ca aveti o intelegere mai buna a puterii nemaipomenite si a responsbailitatii pe care o are receptorul pasiv ce incubeaza forme-gand, sa analizam latura transmitatoare a campului vostru electromagnetic de constiinta. Este folositor sa intelegeti faptul ca in orice moment , transmitatorul vostru este acordat pe aceeasi frecventa cu receptorul vostru. Astfel , este imposibil sa mentineti sis a rezonati cu forme-gand de frecventa joasa- frica si ura , de exemplu – fara sa transmiteti cu si mai multa putere aceleasi forme-gand catre constiinta lumii. Mai mult, exista o intarziere, o decalare in timp in perioada de incubare a unei forme –gand. Aici se face o mare confuzie , pe care ne vom stradui sa o punem in Lumina constiintei pure. Intrucat mintea tridimensionala prinde forme-gand- mai degraba de la circumferinta rotii vietii , decat din centrul acesteia- in permanenta este prinsa fie in trecut , fie in viitor si foarte rar , daca acest lucru se intampla vreodata, in momentul present.

         Trecutul/viitorul, binele/raul  etc, tes plasa confuziei in jurul vietii voastre. Prin urmare , e posibil sa petreceti momente sau anis au vieti intregi , receptand si incuband anumite forme-gand ce vor fi retransmise mai tarziu – adica in ceea ce reprezinta viitorul, fata de trecutul in care au fost activate initial.

       Aceasta  explica, in parte legile  karmei. De asemenea aceasta explica, de ce la un moment dat al vietii incercati sa va I-dentificati cu forme-gand de frecventa mai ridicata – si reusiti doar sa mariti viziunea voastra asupra lumii vechilor forme-gand de frecventa scazuta. Omenirea, pare a fi mai inteligenta, numai pentru ca are motive mai sophisticate sa sprijine vechile forme-gand de frecventa scazuta, dand astdel iluzia evolutiei. In timp ce omenirea pretinde ca a evoluat in gandire, acest lucru nu indica in nici un fel , evolutia sa.

         In cea de-a patra dimensiune, mintea voastra intelege miezul oricarei forme-gand sau forme de viata. Acest lucru este mult diferit fata de perceptia voastra’ normala’ , tridimensionala a reflectiilor  de suprafata ale obiectelor. Atunci cand un obiect este  perceput in a patra dimensiune, mintea voastra il sesizeaza din centru sau punctual nemiscat al esentei sale-acest lucru rezultand intr-un moment de contact, un moment ce ofera o experienta mult mai importanta decat o simpla reflectare a obiectului. In acel moment voi de fapt create Spatiu (care este constiinta) in interiorul spatiului-suspendand iluzia timpului.
  Va rugam sa aveti rabdare cu noi in aceste digresiuni.Ele sunt foarte importante in intelegerea deplina a mecanismului formelor-gand .

 Acum , amintindu-ne analogia (cap 1) cu roata ce se invarteste, vom merge mai departe cu intelegerea iluziei, ca sa gasim acolo esenta formelor-gand, ceea ce ne va aduce , totodata si beneficial de a intelege mai mult latura stravechiului termen de karma, sau in exprimare moderna, principiul actiunii-reactiunii.

Pe masura ce planeta se invarteste in spatial constintei, formand un continuum spatiu/timp, iluziile se stratifica in timp ducand la confuzia tridimensionala. Astfel , daca nut e gasesti in centrul unui lucru, nu poti fi in alta parte decat pe suprafata ce se invarteste-traind intotdeauna iluzia unui trecut ce goneste spre un viitor care niciodata nu mai vine cu adevarat. Poate ca aceasta explica predilectia adultilor de a manifesta inconstinuu, pe tot parcursul vietii, forme-gand de adolescenti sau chiar infantile, ceea ce face ca evolutia adevarata a constiintei sa fie un effort ce consuma mult timp si are rezultate foarte slabe, in privinta adevaratei iluminari in alte dimensiuni.

Astfel karma, atunci cand vorbim de viata prezenta, este un lucru mai usor de inteles, in momentul in care realizezi ca vechile forme-gand pot fi transmise catre momentul ‘acum’ al vietii voastre. Este ca si cum voi compensate actiuni si forme-gand ce au aparut ieri sau cu mult timp in urma. Acesta este numai un rezultat ale vechilor forme-gand cu care va I-dentificati in present, facandu-le sa se fizeze in aura voastra prin inductie electromagnetica si rezonanta-producand o realitate in momentul ‘ACUM’.
        
Astfel rezonanta electromagnetica a unei forme-gand apare ca o matrice de configuratii ce straluceste in aura voastra, atragand alte entitati ce au in aura lor configuratii energetice geometrice similare. Altfel spus sunteti ca un afisier viu. Formele-gand ale crezurilor si dorintelor voastre nu sunt incuiate in vreo sinuozitate a creierului vostru. Daca formele –gand ar fi inchise in tesutul creierului, nu ar mai exista comunicare la nici un nivel al constiintei.

  Entitatile pe care le atrageti si de care sunteti atrasi, rezoneaza cu modele geometrice similare celor din aura lor. Astfel , acele asa-numite intalniri intamplatoare sunt de fapt rezonante intre campuri aurice ce magnetizeaza si atrag un eveniment. Impreuna sau in grupuri, atractiile se bazeaza pe I-dentificari duble si multiple. Daca sunteti in stare sa detestati unele dintre formele-gand cu care va I-dentificati, veti detesta acea parte a voastra  sau a celeilalte entitati sau grup catre care sunteti atrasi-numai pentru ca altii pot detesta aceleasi lucruri ca si voi.

 La fel , ceea ce va place la voi , va place si la altii.

Extract: Frecventa Geniu / John J. Falone