Pagini

8 iunie 2011

FORME GAND VII



Daca crezi cumva ca nu poti sa faci absolut nimic pentru a-ti imbunatati viata , cat si conditia in care se afla lumea - gandeste-te mai bine !"

Cel care intreaba : Va rog sa explicati afirmatia din materialul dinainte:" Inca de la inceputul timpurilor , fiecare forma -gand este prinsa in capcana aurei magnetice a Pamantului ". Daca acest lucru este adevarat , cum putem incepe sa o controlam ?


MaYaRa : Intrebarea ta reflecta gandire tridimensionala. "Controlul este o mare iluzie pe planeta pe care existati voi. Puteti alege dintre formele-gand preconditionate . Puteti crea forme-gand pe Panza Divina, dar nu puteti controla formele-gand. Daca acest lucru ar fi cu putinta , intregul Univers ar fi tinut intr-o sclavie lipsita de speranta , de catre entitati fara scrupule. Intrucat raspunsul la intrebarea ta necesita o baza mai puternica de intelegere , inainte de a da un raspuns direct vom face o digresiune, ca de obicei , pentru a discuta procesele creatiei. Acum, eliberati-va mintea, pentru a explora procesele de creatie, iar apoi veti putea pricepe pe deplin realitatea incalcita a formelor-gand .


Nu exista decat UN SINGUR PROCES de creatie , deoarece exista UN SINGUR CREATOR . Toate creatia e o forma-gand.Totusi pentru a crea taramuri materiale -care reprezinta o reflectie crtistalizata a fatetelor UNICULUI- este creata o raza duala de energie , care trece prin ea insasi si formeaza un puls ce pare a fi insusi opusul.O singura privire aruncata asupra ceea ce numiti o unda sinusoidala, va da posibilitatea sa conceptualizati pe loc aceasta idee ampla- si totusi, cea mai profunda dintre toate : simbolul Yin Yangeste o unda sinusoidala !


Puteti crea orice adevar doriti, dar nu puteti crea acest proces. Voi sunteti PROCESUL, iar acesta este etern. Puteti gandi orice , dar crearea Procesului de Gandire nu va apartine voua. Procesul Creatiei si Gandului a fost implementat in voi - intr-adevar el ESTE voi.
Puteti face o analogie perfecta, folosind insusi exemplul tehnologiei pe care o folositi pentru a scrie acest document. Adica, voi folositi un program care proceseaza cuvinte . El nu scrie cuvinte in locul vostru. El ofera structura sau sistemul prin care puteti organiza, intr-o forma de comunicare , cuvintele care simbolizeaza formele-gand.


In acelasi mod este implementat in voi Programul Originar, sustinut de ceea ce noi numim Frecventa Geniu, cu care voi puteti crea viata , sau o situatie de viata , in cadrul Procesului . Exista ecuatii partiale de viata care creeaza o sub-versiune a programului, foarte asemanatoare cu virusii vostri genetici, sau cu cei din computer.


Dat fiind ca voi sunteti programul si programul sunteti voi , e foarte clar ca singurul program care va fi stricat este al vostru propriu. sa privim acum problema dintr-un unghi usor diferit. In primul rand structura Divina a acestui Proces creeaza gand- care este Lumina- il cristalizeaza prin tipare de unde stationare si il organizeaza pentru a reflecta direct ADEVARUL existentei sale. Acest Adevar Organizat este constienta . De un timp incoace, savantii vostri au acceptat , cam fara voie , ca materia inseamna energie. Prin urmare, e nevoie de energie pentru a gandi- energia este o forma a masei- iar rezultatul este o ingramadire de materie pe care noi o numim forma-gand.



Atunci cand ganditi , creati forme-gand sau particule de energie/masa. Folositi acelasi Proces pe care il foloseste si UNICUL. Cum ar putea fi altfel?

Repetam: nu voi ati creat Procesul gandului. Procesul Divin a creat universul.Voi nu puteti procesa altfel decat universul.Puteti adauga universului numai forme-gand noi cu acea portiune din "Proces" pe care voi o intrupati. Poate ca acum puteti intelege mai bine adevarul, ca voi sunteti ceea ce creati, deoarece voi sunteti ceea ce ganditi.


Formele- gand create de catre eul-fals contin greseli si produc stricaciuni , deoarece ele sprijina ecuatii partiale , pentru a dovedi ca nu sunteti conectati la univers. El predica urmatoarea dogma: in cel mai rau caz voi sunteti un accident bizar si pocit , izolat si singur , pe o planeta care este si ea produsa dintr-un accident bizar si pocit ; in cel mai bun caz sunteti un program defectuos , care nu se poate salva pe el insusi. Toate aceste forme-gand produc inca si mai multe forme-gand de disperare , singuratate si anihilare. Aceste forme-gand sunt prinse in capcana aurei magnetice a Pamantului , alaturi de Programul Originar. De aceea exista atat de multe forme-gand care se refera la un rau existent undeva dedesupt si -la un bine , ca existand undeva , deasupra.


Eul-fals este un fragment al Proceuslui Divin , care cuprinde numai forme-gand solare , imediate ale voastre. Adica natura soarelui vostru care se autoconsuma este ceea ce voi vedeti reflectat pe Pamant. .Impulsurile senzoriale limitate ale unui corp cu frecventa joasa nu pot interpreta aceasta decat ca fiind auto-anihilare. Intrucat eul-fals este orbit de lumina unei ordini infrioare , acest proces fragmentat de viata care se auto-consuma , devine o lege a supravietuirii- pentru ca , in cele din urma , el sa sucombe in fata acestei anihilari. De aceea un program defectuos sau artificial nu poate genera si atrage decat forme-gand defectuoase si distructive.

Cel care intreaba: Putem spune deci ca eul-fals e facut de om ?

MaYaRa: Din perspectiva Procesului Universal, el nu este facut de om - deoarece el este un fragment deja creat al acestui proces. Interpretarea ciclului vostru de viata seznoriala este facut de om. Formele-gand limitate, obtinute numai din observarea senzoriala tridimensionala a proceselor pamantene/ solare , dau nastere formelor-gand care se contopesc , pentru a forma eul-fals.

              Cu alte cuvinte, Programul originar ofera o vizibilitate de 360 de grade; omul , prin limitarea concentrarrii si frecventei sale, nu construieste altceva decat obloane. Numai acestea sunt facute de om. Sa facem o analogie cu prisma. Imaginati-va o prisma care este de marimea Pamantului. Formele-gand tridimensionale se afla pe latura refractanta, din aceasta perspectiva, oricine nu este daltonist va accepta imediat ca exista raze de culoare. Daca vreunul din ei ar pretinde ca exista numai O Singura Raza, acea persoana ar fi supusa batjocurii, deoarece impulsului senzorial al eului-fals  i-ar fi clar ca exista mai mult decat o raza. Daca cineva ar deveni mai mare sau ar reduce marimea prismei, ar cunoaste imediat ca exista O Singura Raza de lumina. Ar deduce ca forma prismei era intr-un fel sau altul, responsabila de iluzia ca O Singura Raza pare a fi mai multe raze de culoare. In continuare, daca cineva ar putea FII prisma ( ceea ce voi sunteti), ar putea studia direct procesul de creatie prin auto-studiu( ceea ce voi puteti face).

            Facute de om sunt doar formele-gand sau obloanele create prin propria dorinta. O matrice a acestor forme-gand umane creeaza o subdiviziune artificiala a Proceuslui Divin, devenind eul fals. Acest subproces artificial cat si toate formele-gand pe care el le produce sau amplifica ,sunt entitati magnetice! Cu alte cuvinte electromagnetismul  este mediul in care formele-gand de frecventa semanatoare se contopesc pentru a forma entitati. FIECARE DIN VOI CONTRIBUIE LA CREAREA ACESTOR ENTITATI DE ENERGIE , PRIN CEEA CE GANDITI SAU CONTEMPLATI-chiar si in cele mai asa-numite ganduri secrete.
        In cea de-a patra dimensiune nu exista secrete. Prin urmare, fiecare barbat , femeie, copil contribuie la o matrice enorma de retea de forme-gand vii. Pe buna dreptate puteti gandi ca implicatile aceseti afirmatii, la scara individuala sau globala sunt cu adevarat periculoase.Ne vom intoarce la aceasta realitate cutremuratoare , mai tarziu in cadrul acestui capitol.

     Sa examinam frecventa primara a creatiei .Intrucat fortele electronice is electromagnetice  trebuie sa opereze ca dualitati pulsatorii de plus si minus , trebuie sa existe o a treia forta , care sa ofere mediul pentru o reechilibrare armonioasa in univers a fluxului electronic care, altfel s-ar anula intr-o clipa, imediat dupa ce a fost creat. Aceasta a treia forta sau mediu este frecventa IUBIRII , care vine de la UNICUL si pentru a ne exprima mai exact, aceasta forta nu este a treia forta- ea este Prima Forta.Iarasi un univers electronic nu poate exista decat inauntrul oceanului atotcuprinzator de frecvente extrem de inalte ale Luminii.

     Frecventa IUBIRII  este functia primara in Procesul Divin al creatiei , care manifesta forta coagulanta, organizand INTREAGA materie - dela Forma-Gand Originara , pana la manifestarea ei ca taramuri ale universului ( si ale multor universuri).

    Astfel pana si cele mai distorsionate forme-gand , sau ecuatiile partiale de viata numite 'rau'- sunt IUBITE si facute sa fie vii , de catre Procesul Divin , cu care sunteti inzestrati voi toti . Fara acest camp de frecventa , universul s-ar anula pe el insusi .De asemenea nimic din ceea ce se manifesta prin Procesul Creator Divin nu e posibil sa existe-fara sa posede aceleasi atribute cu procesul.
    Toate lumile sunt create din el si exista inauntrul lui.

Extract 'Frecventa Geniu' / John J.Falone
pictura de Mario Martinez (aka Mars-1)
'Thought Forms'