Pagini

25 iunie 2011

Mesaj de la Mira -Înaltul Consiliu Pleiadian


Salutări, eu sunt Mira. Vă salut din partea Înaltul Consiliu Pleiadian

canalizat prin Valerie Donner, iunie 20, 2011

Noi suntem mai aproape ca niciodată de voi. Suntem prezenţi pe cerul vostru. Noi suntem pregatiti să intervenim pentru malurile mărilor voastre. Vă privim si respirăm atmosfera voastră. Dorinţele voastre sunt comanda noastră. Noi ajustăm pe cât posibil haosul acestor vremuri de pe Pământ. Prezenti suntem şi asa trebuie să fie. Unii dintre voi sunteti conştienţi de prezenţa noastră iar alţii ne-ar dori departe. Mă bucur să spun că suntem aici pentru durată. Directia pe care o ia Pămantul ne solicită să fim de ajutor.Este nevoie mai mult ca oricând de ghidare şi orientare. Acesta este un nou tip de ascensiune, care se întâmplă. Va fi o iniţiativă curajoasă pentru voi toţi. Acum este tot mai evident faptul că Pământul şi voi toti, mergeti înainte spre un nou mod de a trăi.

Vă putem spune că suntem mulţumiţi cu progresul vostru. Aceia dintre voi care sunt prezenti la nevoile Pămâ ntului si a celorlalti în numele Luminii, fac paşi de uriaş în cauza ascensiunii. Încetul cu încetul a treia dimensiune devine mai puţin reală pentru voi. Ceea ce contează este ca faceti ceea ce contează. Răspândind energia Iubirii, Luminii voastre, si atentia acolo unde este necesar, este primordial. Ştim că putem conta pe voi. De asemenea puteti conta pe noi. Noi contribuim în mare masură la procesul iminent.
Există o mare cantitate de energie şi iubire care vine de la Creator chiar acum la voi. Aceasta se miscă înainte şi înapoi. Pământul are nevoie de asta. El are nevoie de noi toţi. Printr-un proces miraculos se va întoarce Pămantul la frăţii si surorile galactice. Schimbarea după schimbare vă va aduce pe toţi mai aproape de noi într-un mod profund. Progresul vostru este uimitor. Creatorul vrea ca voi să ştiti asta.

În timp, veti simti că parcă nu vă mai potriviti foarte bine in hainele voastre pământeşti şi în vechile moduri de a fi. Vă veţi petrece timpul în mod diferit şi veţi începe chiar să arătati diferit în formele voastre umane. Noi fuzionăm împreună în Unitatea a cine suntem şi am fost destinati să fim. Acest lucru ar putea să apară ca un tipar marcat de schimbari care mijeşte înăuntrul şi înafară timpului şi spaţiului. Cu toate acestea, este un tipar de sacralitate, şi schimbă ceea ce se manifestă într-un amestec de armonie şi pace. Ceea ce nu se potriveşte şi nu se adaptează acestui tipar va fi dat la o parte.

Este asemănător cu cineva care încearcă să poarte pantofi care nu se mai potrivesc. Totul funcţionează în adaptarea la noul spaţiu şi timp. Orizonturile sunt nelimitate şi generoase daca urmati calea Luminii. Potentialul vostru este enorm. Veţi deveni amintirea deplină a măiestriei voastre şi a prezenţei hotărâte.

Încetul cu încetul, veţi vedea că aţi crescut furtunos. Voi veţi vedea că vă îndepliniti destinul vostru în tot ceea ce faceţi şi în motivul pentru care sunteţi pe Pământ chiar acum. Amintiţi-vă că chiar şi atunci când lucrurile par tulburi şi neclare veţi şti întotdeauna ce să faceti. Aveti incredere că drumul va fi făcut clar. Este nevoie de răbdare şi înţelegere. În acest proces şi în Creatorul nostru trebuie să ne încredem

Bazaţi-vă mai puţin pe informaţiile din lumea exterioară şi în schimb ascultati in interior. Aceasta este adevărata sursă a ghidării voastre interioare. Veţi avea nevoie să aveti încredere de sine şi să fiti calmi şi senini în perioadele de schimbare haotică. Noi suntem cu voi si asa este toată creaţia.

Eu sunt Mira din Înaltul Consiliu Pleiadian.

Traducere:Eliza Fati

http://lightworkers.org/channeling/134527/mira-pleiadian-high-council-june-20-2011