Pagini

23 iunie 2011

Hilarion -Mesajul săptămânii 19-26 iunie 2011


Preaiubiţi Lucrători în lumină,

Fiecare dintre voi sunteti într-o purificare si curătare profundă a tuturor aspectelor rămase, care au zăcut ascunse şi adânc îngropate în minţile voastre subconştiente, şi multe dintre acestea sunt aspecte care ati crezut ca au fost deja rezolvate. Intelegeti, iubitilor, că acestea va continua să iasă la iveală pentru reexaminare până cand fiecare aspect al oricărei umbre rămase se ridică la suprafată pentru a fi văzut în lumina conştiinţei iluminate.Urmăriti sincronicităţile în cuvintele şi comentariile celor din jurul vostru, mai ales după ce aţi făcut munca de curătare, deoarece de multe ori aceste zone incapatanate care au rămas nerezolvate vor iesi la suprafată dupa munca de curatare profundă. Ceea ce este necesar este să recunoasteti faptul că acestea sunt aspecte de mult îngropate ce nu au experimentat rezoluţie, în anumite zone din aceasta situaţie.

Aveti răbdare cu voi în aceste situaţii, dragilor, pentru că aceasta este o parte importantă a procesului continuu de pregătire a fiinţei voastre fizice pentru Ascensiunea la o conştiinţă mai înaltă. În scopul de a întruchipa Sinele Cristic Sfânt, tot ceea ce are încă nevoie de curatarea ideilor şi modelelor de gândire a Lumii Vechi va continua să iasă la iveala pentru reexaminare până când este totul eliberat. Observăm că majoritatea dintre voi au parcurs un drum lung în acest proces şi veti avea în curând posibilitatea de a avansa la urmatorul pas in calatoria voastra spirituala.Aveti tot ajutorul de care aveţi nevoie din taramurile inalte, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa cereti asistenta pentru orice aveti nevoie. Sunteţi înconjurati de iubitoarele Fiinte de Lumina care va iubesc necondiţionat şi fără judecată.

Vă reamintim din nou că disciplinele voastre de zi cu zi sunt foarte importante şi că, neglijand acest aspect important în viaţa de zi cu zi va aduce, probabil,o stare de confuzie şi letargie. Energiile care vin acum sunt intense în efectele lor asupra vehiculelor voastre fizice, mentale, emotionale si astrale iar atunci când vă confruntaţi cu aceste suisuri si coborasuri în interiorul vostru, vă reamintim să fiti buni cu voi înşivă şi să vă odihniti şi să luati pauzele necesare pentru a vă recapeta echilibrul. Nu renunţaţi în eforturile voastre de a continua pe calea aleasă , deoarece pasul următor va apărea înaintea voastră de îndată ce sunteti pregatiti pentru a continua mai departe.

Observaţi mesajele din corpul, mintea şi emoţiile voastre şi încercati să corelati aceste gânduri cu cele curente cu care vă confruntaţi. Ati putea încerca să păstrati un jurnal în fiecare zi, astfel încât să puteţi urmări manifestările gândirii voastre care apar. Deveniti detectivul pasionat şi bucuros a lucrarilor interioare ale mintii voastre a cum se manifesta acestea în lumea voastră exterioară. În acest fel puteţi câştiga stăpânire asupra lor. Viaţa este menită să fie o aventură şi ceea ce trebuie reţinut este faptul că intrarea în tărâmul fizic este un eveniment ce trebuia pe deplin savurat şi experimentat din pură plăcere.

Continuati să încercati să vă imaginati pe voi însivă ca Fiintele mărete de Lumină care sunteţi cu adevărat şi acţionati ca si cum ati fi astfel. Practica face toate lucrurile perfecte şi veţi începe să vă amintiţi adevărata voastră natură ca Fiinţa Divină ce sunteti. Este începutul unei noi ere si toate lucrurile bune sunt acum posibile.

Până săptămâna viitoare ....

Eu sunt Hilarion

http://www.therainbowscribe.com

Traducere: Eliza Fati