Pagini

3 iunie 2011

Confederatia Galactica a Luminii- SaLuSa, Mai 30, 2011




Peste tot in lume trecerea la un nou nivel de constiinta continua sa creasca, si galvanizeaza  din ce in ce mai multa lume in a trece la actiune. Exista o constientizare ca voi aveti un cuvant de spus, in cum va fi condusa viata voastra. Pana in acest moment voi v-ati lasat practic intreaga voastra autoritate liderilor vostri si este clar ca deciziile acestora sunt arareori aliniate nevoilor voastre. De fapt este adeseori chiar situatia opusa si voi sunteti ignorati, in timp ce ei isi indeplinesc propriile agende politice. Totusi, voi incepeti sa vedeti modul in care ati fost pacaliti si manipulati, si exista o insatisfactie crescanda fata de acestia. Acum va apare cu claritate faptul ca voi aveti propriile drepturi divine, pe care voi puteti sa vi le reinsusiti. Ca rezultat, acea energie impinge spre schimbare si ea nu mai poate fi ignorata inca pentru mult timp. Legea Atractiei permite ca cerintele vostre sa fie intrunite si puteti fi siguri ca energii aditionale vor fi aduse, alaturi de cele initiale ale voastre. Impreuna cu cerintele Mamei Pamant, acestea ii intaresc pe cei care sunt pe cale sa le ia locul. Pamantul este animat de activitate, care va conduce la un final ce va va ghida rapid spre Ascensiune. Daca vor fi grupuri mici ori mari, nu va fi nici o diferenta, deoarece in final va deveni un efort colectiv, care are un mare potential. Deci continuati pe calea ascensiunii, aceasta ajutand in a restrange abilitatea celor intunecati de a merge mai departe.
Fedederatia Galactica isi continua munca intensa, pentru a asigura ca aliatii nostri sunt sustinuti din plin, astfel incat in curand sa atinga o reusita majora. Opozitia adusa noua este enorma, avand autoritatea de a introduce schimbari ce vor remodela modul in care afacerile voastre sunt realizate. Acestea trebuie abordate avand in inima interesele oamenilor, fiind deschisi la oportunitati. Ceea ce este mic urmeaza sa fie frumos si mai usor de manipulat si controlat. Tineti cont ca odata cu noile tehnologii, multe dintre lucrurile pe care le considerati necesare acum, nu isi vor mai avea trebuinta. Nu va faceti probleme in legatura cu averile personale, deoarece dupa ce schimbarile vor fi avut loc, fiecare persoana va fi ingrijita si bogatia va fi impartita mai echitabil. Voi veti deveni autosuficienti si sistemul barter va reveni, banii nemaifiind necesari.
Toate cele de care voi tindeti sa depindeti se vor transforma in mai bine si aceasta va veni in cea mai mare masura ca un rezultat al distributiei la nivel mondial de tehnologii, care sa va permita furnizarea tuturor celor esentiale voua. De asemenea, pe masura ce progresati, intrega calitate a vietii va fi imbunatatita, aceasta dandu-va o prima imagine a cum va fi dupa ce veti ascensiona. Va fi o schimbare remarcabil de rapida de la prezentul mod de viata cotidiana, si va va elibera din stransoarea controlului draconic sub care sunteti plasati momentan. Notati ca noi ne vom alatura voua, spre a lua parte la asemenea evenimente si va vom ghida pe calea spirituala, care a fost intentionata pentru voi toti. Ascensiunea este desigur punctual focar principal, iar noi ne vom asigura ca va veti afla intr-o pozitie in care sa puteti sa mergeti mai departe cu aceasta. Aceasta este misiunea noastra si datoria pe care ne-am asumat-o de a o vedea pe Mama Pamant cum isi atinge in siguranta telul, aceasta ajungand sa se petreaca.
Cu toate ca victoria voastra este asigurata, este la fel de esential sa ramaneti concentrati asupra Ascensiunii. Prin aceasta voi veti contribui in a face inaintarea spre acest tel oarecum mai lina si cu un grad de haos mai scazut. Aveti in mod colectiv puterea de a face o asemenea diferenta, si doar trebuie sa actionati la unison, continuand sa aduceti Lumina pe Pamant. Deja voi ati facut aceasta si vi se atribuie un credit important in depasirea cu succes a tentativelor Celor intunecati in a prelua controlul asupra voastra si a preveni Ascensiunea. Deci nu renuntati la eforturile voastre de a lucra cu Lumina, aceasta fiind arma voastra de iubire, ce nu are egal in puterea pe care o poarta. In fiecare zi sunt aproape cu siguranta oportunitati de a va ajuta semenii, care sunt pe aceasi cale cu voi, chiar daca si numai cu un zambet sau o vorba buna. Ati fi surprinsi cat de mult aceasta poate sa lumineze lumea celuilalt.

Acestea sunt de asemenea vremurile in care, pe masura ce nivelele de constiinta cresc, voi va veti putea spune adevarul vostru despre Ascensiune, deoarece multi au auzit de 2012, insa acestia au o intelegere limitata asupra insemnatatii acestui an. Acestia nu au nevoie de citate exacte, cu capitol si alineat, insa stiind despre promisiunea de pace si de Era Iluminarii, aceasta le va inalta sperantele si le va focaliza atentia acolo unde frica pentru viitor poate fi depasita. Noi suntem recunoscatori ca Internetul este inca relativ liber, permitand oamenilor oportunitatea de a vorbi deschis. Este un camp minat de alegeri si diferite opinii, inclusiv dezinformare deliberata, care cere discernamant si bun simt, avand in vedere ca nici o sursa a luminii nu va fi implicate in a creea frica. Daca ceva nu va suna in regula, treceti mai departe, pana in momentul in care veti putea lua o decizie ferma.
Atunci cand deveniti constienti de voi insiva ca o Fiinta Spirituala, viata pe Pamant poate sa devina o experienta minunata, chiar trecand peste aspectele negative si continua lupta pentru supravietuire. Fiecare incercare dusa la bun sfarsit va va slefui abilitatile spirituale si le va plasa pe un nivel mai inalt. Atunci devine mai usor sa faceti fata la incercari inca si mai dure, ridicandu-va asupra lor. Evolutia voastra este intregul tel al incarnarilor voastre in dualitate si putine se pot compara cu valoarea unor asemenea experiente. Nu va indoiti nici pentru o clipa ca voi v-ati oferit voluntari pentru a trai pe Pamant, chiar pentru aceste motive. Recompensa voastra este aceea de a experimenta sfarsitul ciclului de dualitate si inaltarea in planuri care pot fi descrise doar ca paradis absolut.
Faptul ca unele suflete isi pot parasi trupul la vointa spre a vizita dimensiunile mai inalte, inseamna ca ele pot confirma descoperirile voastre cu ale lor. Uneori aceste fiinte au o licarire a nivelelor de Lumina in care voi veti ascensiona si veti afla ca acestea descriu o frumusete perfecta, armonie si pace. Desigur exista nivele mai apropiate de Pamant, cum sunt regiunile astrale, care nu se afla pe o vibratie atat de ridicata. Chiar si asa, ceea ce voi numiti Rai, este o indicatie a ceea la ce va puteti astepta. Cea de-a 3-a dimensiune nu este adevarata voastra casa si acesta este motivul pentru care in adancul finite voastre tanjiti a va intoarce in dimensiunile mai inalte. Voi stiti instinciv ca este mai mult despre viata decat ceea ce experimentati acum.
 Sunt SaLuSa din Sirius si stiu ca in viitorul nu prea indepartat, noi, cei din Federatia Galactica, vom fi acceptati in a ne alatura, intr-un mod liber, printre voi. Aceasta va fi curgerea cea mai naturala a relatiei noastre, dupa cum am mai fost impreuna de multe ori inainte. Cu mii de ani in urma noi am urmarit decaderea ultimei voastre civilizatii – Atlantienii, insa, de aceasta data, vom celebra succesul vostru impreuna.
Iti multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Diana
 http://www.galacticchannelings.com/romana/mike30-05-11.html