Pagini

12 iunie 2011

Aristenna- În primul rând spiritualitatea


Dragilor, trebuie să faceti o schimbare de prioritate importantă; IUBIREA şi spiritualitatea trebuie să fie primele şi orice altceva va urma mai apoi. Aceasta este ceea ce vă detasează  de orice altceva într-adevăr, o alegere de a face iubirea şi serviciul pentru Creatie cel mai important lucru din viata voastră .Serviciul pentru Creaţie este serviciul pentru Iubire şi răspândirea IUBIRII Tatălui  în toată Creatia. Acolo unde există iubire şi lumină nu poate fi întuneric şi acest lucru trebuie să se realizeze prin inimile tuturor. Dar acest lucru trebuie să fie ales, deoarece Prima Directivă este libertatea de a alege şi nu poate fi încălcată, spre deosebire de partea   întunecată care utilizează fiecare truc pentru a obtine controlul.

Partea întunecată fură forta vietii voastre pentru a utiliza si alimenta sistemul lor de control şi a maşinilor de război, care la rândul lor, vă înrobesc chiar mai mult. Deschiderea către IUBIRE vă dă mai multă forţa de viaţă pe masură ce deveniti un vas şi un canal pentru IUBIREA Tatălui aici, pe Pământ şi în întreaga Creatie. Partea  întunecată nu cere ,ia , diminuează şi vă controlează. Serviciul pentru IUBIRE si pentru Creatie vă oferă mai multă IUBIRE şi VIATA şi adaugă continuu tot mai multă IUBIRE şi forţă de viaţă vouă şi Creaţiei, iar voi şi Creaţia evoluati şi cresteti împreună. A nu face o alegere de a servi Creatia va fi în mod automat o decizie de a rămâne sub controlul Partii întunecate. Prima Directiva a Legii Universale cere ca o alegere sa fie făcută prin renuntarea la vointa-propie  pentru serviciul Vointei Inalte. Şi numai prin intermediul inimii voastre şi prin comunicarea constanta cu Ghidarea voastra Inalta poate fi realizat serviciul pentru Creaţie.

Ghidarea din fiecare moment este singura cale prin care veti fi capabili să ştiti care este serviciul vostru pentru Creatie. Pur şi simplu întrebaţi şi urmati ceea ce Vă sugerăm si vă vom ghida în activitatea voastră de zi cu zi, ceea ce va include de asemeni bunăstarea voastră precum si serviciul in Creatie.

Cu Mare Iubire şi Constantă Ghidare,

Aristenna, director al Ierarhiei Spirituale a Consiliului de Lumină

sursa: www.4truthseekers.org
imagine: www.univers-people.com

Traducere: Eliza Fati