Pagini

30 iunie 2011

Hilarion- Mesajul săptămânii 26 iunie-3 iulie 2011



Dragii mei,

În acest timp, este foarte important ca Preaiubiti nostri Lucratori în Lumină să rămână împământati şi conectati la miezul lor interior. Cunoasteti ca acesta este un timp de testare, un timp pentru a menţine viziunea pe care o purtati pentru o cale mai bună, o lume mai bună, o viaţă mai bună. Acesta este un timp de uşurare a poverilor pe care fiecare dintre voi le-ati purtat în timp ce aţi mers pe calea voastră zi de zi. Este important să vă menţineti bine hidrataţi şi să păstraţi o stare de contemplare paşnică. Acesta este un timp de confruntare directă a tot ceea ce se manifesta din interiorul vostru, care nu este de cea mai înaltă lumină.



Vă rugăm să înţelegeţi că acestea sunt modele de energie şi obiceiuri care au fost asimilate de către subconstientul vostru, din lume, de la oameni, de la influenţele din jurul vostru şi că este necesar să renunţaţi la aceste imagini de sine şi moduri de a fi care nu mai serveste scopului vostru cel mai înalt. Fiti buni cu voi si cu cei din jurul vostru şi urmaţi calea inimii. Întrebaţi-vă des ,'Ce simte inima mea, în această situaţie şi cum pot îmbunătăţi această situaţie să manifeste cel mai înalt rezultat pentru mine şi ceilalţii semnificativi mie?' Sinele vostru Inalt va veni cu nerăbdare pentru a stabili o comuniune mai profundă cu voi.


Acesta este timpul de curăţare pentru a face loc integrarii cu Sinele vostru Superior. Fiecare obicei vechi depăşit, tot ceea ce a fost emis mai departe prin voi si reprezintă mai puţin decat expresia Luminii este un punct de sprijin pentru o deschidere mai mare prin intermediul caruia să străluciti marea Lumină care sunteţi , deoarece voi sunteti purtătorii multor straturi ale Sinelui, care v-au fost luate de personajele false care au ajutat, pentru a vă menţine în siguranţă şi invizibili în timp ce mergeati pe calea voastră în lume. Aceste straturi sunt din ce în mai putin dense si multi dintre voi ati simtit o reînnoire a dedicării faţă de munca pe care aţi venit să o faceţi. Noi înţelegem că aceasta nu a fost usoară pentru voi şi vă rugăm să vă amintiti că aceasta este întotdeauna mai întunecată înainte de ivirea zorilor unei noi lumini, noi conştientizări, noi conştiinţe.



Fiecare dintre voi îsi aminteste conexiunea cu Tot Ceea Ce Este şi acest lucru reînnoieste dăruiriea şi motivaţia voastră de a continua pe această cale. Voi vedeţi că ceea ce rezultă din interiorul vostru pentru reexaminare necesită doar confirmarea voastră că acestea să treaca de la voi în transmutare. Calea de urmat straluceste puternic şi iubirea voastră găseşte o modalitate de a transforma orice situaţie care a fost o provocare pentru voi. In fiecare moment aveti puterea de a vă schimba pe voi însivă prin puterea Iubirii.Acest lucru vă va ţine pe calea serviciului pentru care v-ati oferit voluntar să veniti aici să-l faceti. Lumina voastră înseamnă totul în această lume, pentru că este Lumina voastră cea care a creat o mişcare de masă critică peste tot în lume pentru mai mari Treziri a celor care au fost adormiti în visul fals al realităţii.


In fata voastră stau speranţele şi aspiraţiile unei lumi mai bune. Voi stiti acest lucru, si îndurati necazurile voastre personale ştiind că şi acestea, vor trece. Când vă simţiţi cu energia redusă, odihniti-vă şi stati liniştiti şi calmi. Rămâneti calmi, atunci când apar probleme ,respirati adânc şi răspundeti la acestea din acel loc mai înalt din voi. Multă rabdare este necesară în acest moment pentru toate instanţele de intruziuni lumesti, care afectează constiinta voastră si viata de zi cu zi. Voi puteţi depăşi totul. Stabiliti-vă obiectivele cu claritate pe drumul glorios dinaintea voastră şi nu mai priviti niciodată înapoi.


Până săptămâna viitoare ... ..

Eu Sunt Hilarion

http://www.therainbowscribe.com/hilarion2011.htm

Traducere: Eliza Fati