Pagini

1 iunie 2011

Salutări din partea Federaţiei




Venim azi cu noutăţi importante pentru pentru voi. Dorim să activăm acel mesaj trimis vouă cu mult timp în urmă. Când cei mai multi dintre lucrătorii intru lumină din lume erau mai tineri decât sunt acum, si au primit un mesaj descărcat trimis sub formă de imagini iconice, ştiau că era de o importanţă aparte pentru ei, chiar dacă acestia nu au ştiut de ce. Mesajul a fost interpretat de marea majoritate din voi, ca o conductă lungă, similară unei conducte de petrol, cu mai multe supape controlate de roţi care porneau şi opreau fluxul. Imaginea  se referea la 'a fi pregatiti să faceti partea voastra' prin rotirea rotii din dreapta, pentru a permite fluxul la momentul potrivit şi în sincronicitate cu toate celelalte roţi întorcand în sus şi în jos linia , astfel încât fluxul să fie fără probleme. Unii dintre voi interpretati aceste imagini iconice uşor diferit, dar mesajul a fost acelaşi. Unii dintre voi au uitat acest mesaj, asa ca vă 'amintim' acum să vă trezi în aceste ultime 'momente', înainte de a începe procesul de dezvaluire şi de a face naveta într-un vârtej de activitate, care va duce în cele din urma la ascensiune.

Asteptati-vă la aparitii majore de cateva sute de tipul 'sferelor luminoase' (Orbs) în mai multe oraşe mari din Europa şi America de Nord şi Centrală, în urmatoarele cateva săptămani. Noi 'testam' mai multe modele de apariţii pe care ne propunem să le utilizam după dezvaluire şi acest lucru este în curs de pregătire pentru asta. Am monitorizat utilizarea HAARP a Illuminatilor şi am adus la cunostinta avertizarile noastre că astfel de utilizări gresite intenţionate şi planificate nu vor mai fi tolerate. America Nord -Centrala trebuie să fie lăsata în pace de la acest atac, şi folosirea în continuare, chiar şi sub masca'testarii', nu mai este o opţiune.

Noi am redeschis discutiile în consiliile noastre privind dezvaluirea noastră cu fotografii şi clipuri video ale diferitelor specii pentru voi, dar din nou nu a fost atins un consens. Vom continua să facem presiuni pentru o astfel de propunere, după cum considerăm că este imperativ procesului global.

Ne bucura foarte mult gândurile şi sentimentele de dragoste radiate către noi şi suntem uimiţi de capacitatea voastră de a rămâne optimisti date fiind circumstanțele în care vă sunt prezentate problemele în fiecare zi. Să ştiti că suntem cu voi in aceste momente. Vă rugăm să continuati să zambiti, să fiţi iubitori, şi să fiti întotdeauna plin de compasiune, deoarece acestea îi vor tine pe cei cu intenţii inferioare departe de voi.


Fiţi în pace

Mai 31, 2011

http://www.galacticchannelings.com/english/wanderer31-05-11.html

Traducere: Eliza Fati