Pagini

16 iunie 2011

Hilarion- Mesajul săptămânii 12-19 iunie 2011


Preaiubitilor,


În această perioadă de timp, sunt mai multe teste de credinţă şi răbdare. Modelele de gândire, simţire, de reacţie sau răspuns sunt cele care vin acum pentru revizuire şi contemplare sunt cele care trebuie încă să fie abordate prin căutarea cinstita în sine şi, de asemenea, prin auto-observarea proprie a ceea ce este reflectat vouă de catre cei care vă înconjoară. Fiecare şi toţi cei care se află în sfera voastră de viata de zi cu zi joaca un rol care vă poate aduce lecţiile şi intuiţiile care ar putea fi încă necesare pentru a oferi înţelegerea şi revelaţia finală pentru a vă permite să eliberati în cele din urmă vechile tipare şi moduri de comportament, care nu mai servesc Fiinta Christică care începeti să o întruchipati.


Fiecare dintre voi ati simtit greutatea lumii pe umerii vostrii şi într-un sens foarte real, acesta este adevărul. Să stiti că experienţele personale şi situaţiile cu care vă luptati, vă ajută sa eliberati aceste probleme din campul colectiv al constiintei umane prin utilizarea uneltelor spirituale, care v-au fost date prin diferite canale şi cărturari din trecut şi din prezent, aţi fost ajutati să ridicati literalmente densitatea din campul colectiv de constiintă .Sunteţi ca somonii care înoata în pofida tuturor obstacolelor pentru locul lor de naştere şi de reproducere, de însamănatre a unei noi vieţi prin, determinarea, perseverenta si sacrificiul lor. Remarcabil, ati biruit atât de mult prin practica disciplinelor voastre spirituale cu aceste cele mai admirabile calitati ale Spiritului.


Prin devotamentul si vointa voastră, creaţi o lume nouă, una care permite fiecarei fiinte să experimenteze viaţa într-un corp uman, în modul in care Sufletul lor a ales, pentru a finaliza educaţia lor în tărâmurile de densitate mai joasa. Aceia dintre voi care citesc aceste cuvinte sunt în faza finală de completare a contractelor karmice şi a lecţiilor pe care le ati acceptat înainte sa vă incarnati pe acest Pământ într-un corp fizic. Să stiti că totul este asa cum ar trebui să fie şi că aveţi succes în scopurile voastre spirituale. Voi sunteţi Cei Treziti şi ati venit să împrumutati din puterea voastra spirituală considerabilă pentru a asista Pământul şi pe toţi pentru a Ascensiona  într-o ordine mai înalta de Fiinţare care va aduce o mai mare expresie a bunătatii şi măreţiei în inimile şi sufletele Umanităţii ca Intreg


Observaţi lucrările Universului prin reflecţiile pe care le vedeti manifestate prin oamenii în cercul vostru de influenţă. Veţi începe să înţelegeti că, într-adevăr, voi sunteti sprijiniti în moduri pe care nu le-ati visat niciodată ca fiind posibile înainte iar conturile bancare Cosmice se revarsă acum cu bunătatea pe care o meritati din belşug. Când vedeţi că se manifesta acest lucru în viata voastră, opriti-vă pentru o clipă, să recunoaşteţi şi să mulţumiti pentru binecuvântările care curg spre voi, prin această recunoaştere voi aduceti, prin urmare, mai multe binecuvantari spre voi . Există multe minuni care au loc şi se întâmplă atât de subtil încat cineva ar putea trece cu vederea apariţia lor în viaţa de zi cu zi. Totul se schimbă şi se transformă într-un ritm incredibil.


Acum este timpul miracolelor de fructificare a celor mai dragi speranţe, vise şi dorinţe. Este posibil să dureze un timp pentru voi Preaiubitilor, să vă relaxaţi şi să permiteti acestora să se ivească ,deoarece voi ati fost atât de mult obisnuiti să înotati împotriva curentului încât aspectul binelui pare acum prea frumos să fie adevărat. Acesta este începutul unei noi faze şi ciclu de viaţă şi acesta va fi umplut cu mare mirare, bucurie şi minuni dincolo de imaginaţia curentă. Credeti că toate lucrurile sunt posibile, Dragii mei, şi aşa va fi!

Până săptămâna viitoare ....

EU SUNT Hilarion

©2011 Marlene Swetlishoff

 www.therainbowscribe.com

Traducere : Eliza Fati