Pagini

3 iulie 2011

Lord Melchizedek: Există un Univers în interiorul vostru



 Canalizat prin Natalie Glasson 26/06/11



O călduroasă primire se extinde acum din sufletul meu către voi, Eu sunt Lord Melchizedek si vă invit să luati loc în ashramul meu Universal pe planurile interioare cu discipolii Melchisedek. Ţineţi intenţia de a vă conecta cu energia noastră şi să ştiţi că în timp ce citiţi , sunteti transportati la ashramul meu, astfel încât să putem vorbi şi comunica în confortul şi în energiile divine. Permiteti-ne să vă hranim trupul, sufletul si câmpul auric, cu o lumina de vibratie înaltă si iubire neconditionată. Permiteti-ne să vă îmbăiem în lumina curcubeu a Creatorului, care activează toate intenţiile şi energiile pozitive şi pure din interiorul fiintei voastre. Este cu adevarat o mare onoare de a comunica cu voi acum şi de a vă simti prezenţa în ashramul meu de vibraţii universale de lumină aurie.


Am venit cu nerăbdare să vorbesc cu voi despre energiile din interiorul fiinţei voastre, eu sunt conştient că există multe canale în ceea ce priveşte descrierea sufletululi, abilităţile şi scopul său , dar doresc să extind chiar mai mult mintea voastră . Cu cât câştigăm mai multă expansiune şi deschidere în gândirea noastră şi percepţiile noastre, cu atât mai uşor este pentru noi a accepta adevărul Creatorului.As dori să împărtăsesc cu voi faptul că în interiorul fiinţei voastre, în corpul vostru fizic învelit în câmpul vostru auric există un întreg univers. Haideti să contemplăm pentru un moment acest lucru cu o minte cuprinzătoare. Universul este existenţă ,o energie vastă de nestăpânit, cum să poată încăpea în interiorul corpului mic al unui om? Poate corpul uman este mult mai mare decât credeti, iar Pământul este magnific în dimensiune, prin urmare, un univers poate încăpea în interiorul unui corp uman. Sau poate un univers este, de fapt destul de mic, dar poate este în incapacitatea mintii voastre să înţeleagă un univers care vă încurajează sa-l percepeti ca fiind vast. Ar putea fi faptul că este doar nucleul de energie al universului, care există într-un corp uman şi acesta acţionează ca instrument de conectare la o energie care este de departe mult mai mare. Este posibil, de asemenea ca dimensiunea unui corp uman comparată cu un univers să fie irelevantă, sau poate că fiecare deţine aceeaşi importanţă şi energie, în existenţa Creatorului.Este misiunea mea să vă ajut în gândirea dincolo de graniţe şi limite, pentru a explora adevărul mai degrabă decât a lua ceea ce vedeti drept înţelegere finală. Nu puteti avea încredere cu adevărat în tot ceea ce vedeţi, simţiţi şi experimentaţi pe Pământ, deoarece totul este fabricat din gândurile şi înţelegerile altora ,precum şi din universul vostru. Încrederea în voi însivă şi intuiţia oferită prin voi este întotdeauna potrivită deoarece din nou ea este conectată la universul din voi, provenind dintr-un punct din interiorul vostru unde este vizibilă o imagine mai mare asupra lucrurilor.Acesta este un concept interesant de explorat, deoarece cu cât ne conectăm mai profund cu energiile din interiorul nostru cu atât imaginea noastră despre noi înşine şi a realităţilor noastre devine mai extinsă. Prin urmare, cu cât ne conectăm mai mult cu energiile noastre proprii cu atât se extinde mai mult universul nostru interior, deschizând ochii la adevărul şi existenţa Creatorului, precum şi la locul nostru în acest mare univers.Am stabilit deja că locul nostru este de a detine centrul universului în interiorul fiintei noastre. Acest lucru înseamnă că suntem centrul universului, daca totul este interconectat şi conectat împreuna? Este locul nostru şi scopul nostru de a purta centrul universului în noi şi de a deveni centrul universului Creatorului? Acestea sunt întrebări interesante, convingerea mea este că răspunsul la aceste întrebări ar fi pozitiv, că acesta este scopul nostru.


Cum vă face acest lucru să vă simtiti?


Prin conectarea în voi, puteţi extinde universul creând o imagine mai mare, dar voi de asemenea, puteti intra în legătură cu scopul de a deveni una cu universul Creatorului. Acestea sunt gânduri care pot extinde mintea voastra din limitele sale actuale şi apoi dincolo de acestea.


Cu universul în interiorul corpului vostru voi deţineţi energia si constiinta a tot si a toate, a fiecarei picături de lumină, a fiecărei vibratii de înţelepciune, a fiecărei căi trecute, prezente şi viitoare. Astfel de informaţii vaste sunt pastrate în interiorul universului Creatorului pentru ca voi să le accesati şi să le înţelegeti. Asta înseamnă că voi sunteţi la fel ca oricine altcineva, voi sunteti Una cu toate, voi sunteţi toate încarnările, toate energiile descoperite vreodată, voi deveniti totul în întreaga lume a Pământului şi a universului, de asemenea.


Cum vă face acest lucru să vă simtiti?

 Stiu că este cu adevărat greu de înţeles. Acest lucru vă face să fiti doar un punct în ocean, care este Creatorul? Sau vă face Creatorul în manifestare? Rămâne ca voi să decideti prin explorare acest lucru, dar convingerea mea este că voi sunteti ambele.

Asadar voi aveţi un univers în interiorul vostru, cât de frumos este si cât de frumosi sunteti. Sunteţi conştienţi de cum apare Pământului din ceruri? - dati-vă voie să priviti la universul din interiorul vostru, din afara fiintei voastre. Este asemănător cu Pământul, dar este mult mai mare, mai vibrant, mai colorat şi mult mai rapid în vibraţie. Imaginaţi-vă, simtiti si recunoaşteţi că puteţi vedea universul din interiorul vostru, priviti-l si observati-l ca si cum aţi viziona un balon plutind în aer. Când vă opriţi pentru o clipă să recunoasteti şi să observati energiile din voi, ele încep automat să se conecteze cu energiile voastre, curgând în aura şi corpul vostru ca si cum ar fi râuri de lumină, răspândind bogăţia de informaţii a Conştiinţei, pentru a extinde universul mai amplu. Inspiratiile şi iluminarea vor umple inima şi mintea voastră.


Râurile care  împărtăşesc universul Creatorului, sunt lumina şi energia, ce se extind pentru a se undui în realitatea voastră, astfel universul Creatorului devine realitatea voastră şi universul Creatorului se măreste în dimensiuni. Dacă practică fiecare persoană acest lucru, atunci universul Creatorului devine cu adevărat activ şi se extinde pentru a deveni cu adevărat magnific. Toate nivelele şi vitezele de energie se îmbină pentru a deveni unul, tot adevărul este disponibil, orice este posibil, voi aveţi universul Creatorul în voi şi proiectati această energie si întelepciune prin mintea voastră în realitatea voastră. 


Vă oferă multă putere acest lucru ? Pune multă responsabilitate pe umerii vostrii? Să extindem minţile noastre chiar mai departe pentru a analiza această situaţie. Voi deţineţi universul în voi, conectându-vă cu universul voi deveniti universul apoi realitatea voastră devine universul Creatorului, voi sunteti în centrul acestei energii, voi creati universul Creatorului.


Cum vă face acest lucru să vă simtiti?


Alte persoane, fac de asemenea acest lucru, voi vă conectati cu totii la energia centrală a universului Creatorului si o manifestati ca dubla, tripla sau poate chiar de o mie de ori din mărimea ei originală. Imaginaţi-vă acest lucru pentru un moment, voi percepeti universul Creatorului dincolo de limitări şi extrem de expansiv şi totuşi el este în voi si voi îl măriti în realitatea voastră crescând astfel dimensiunea şi prezenţa sa. Poate că universul Creatorului este chiar mai mare decat ati crezut? Sau poate voi vedeti doar imaginea mai mare a a universului Creatorului, din cauza conexiunii voastre sporite? Toate acestea sunt posibilităţi. Am lansat întrebări în mintea voastra pentru a extinde procesul de gândire al mintii voastre si a deschide mintea la existenţa voastră pe Pământ.


Prin comunicare mea, doresc de asemenea pentru voi să înţelegeţi că aveţi tot ceea ce doriti în interiorul vostru si voi puteti ancora toate acestea în realitatea voastră. Calităţi, amintiri, informaţii, pot fi accesate din universul Creatorului şi manifestate în realitatea voastră cu o intenţie simplă. Mulţi oameni nu au incredere în intuitia lor, deoarece ei cred că sunt fiinţe omeneşti, dar cu explicaţia mea sper că v-am încurajat să vă conectaţi si să vă încredeti în propria intuiţie, acest lucru va deschide râurile înţelepciunii permitând-le să curgă cu o mai mare putere în fiinţa voastră şi în realitatea voastră.


De asemenea, doresc pentru voi sa fiti conştienţi de faptul că deţineţi responsabilitatea de a crea nu numai lumea, ci si universul Creatorului, voi sunteti o minunată şi mare parte a unei imagini mult mai extinse a planululi divin, este nevoie de voi şi sunteti foarte iubiti în acest moment. Asa că poate nu sunteti doar un om simplu care duce o simplă viaţă umană , poate sunteti ceva cu mult mai mult decât atât, cu responsabilităţi care sunt cu mult mai mari decât ati crezut anterior.



Nu este dorinţa mea de a aduce teamă energiei voastre, ci de a vă ajuta în a vă vedea adevarata magnificientă, propriul vostru adevăr şi a modului în care vă aflati la baza tuturor schimbărilor care au loc pe Pământ la acest timp şi în cadrul universului Creatorului. 

Puteti sta în ashramul meu şi contempla cuvintele mele, dacă doriţi, dar, apoi noi vă vom ancora înapoi în realitatea voastră înca o dată. A fost o mare bucurie pentru mine să mă conectez cu energiile voastre, eu sunt mereu aici pentru a vă asista, si ghida 


Cu dragoste mereu, Lord Melchizedek


www.wisdomofthelight.com                    

Traducere: Eliza Fati