Pagini

15 august 2011

Ashtar: Banii şi Legea Universală a schimbului de energie în Realitatea Solară 13.13.13 a Noului Pământ



Următoarea transmisiune este canalizată prin intermediul comandantului Alexandriah Stahr de la Comandantul Ashtar din Comanda Ashtar - Comanda Solară Stelară în ceea ce priveşte Banii şi Legea Universală a schimbului de energie în Realitatea Solară 13.13.13 a Noului Pământ.

Salutări Eu sunt Comandantul Ashtar - al Comandamentului Ashtar Solar Stelar , astăzi vom continua să eliminăm MATRICILE majore care vă afectează pe voi şi pe toată lumea de pe planeta voastră. Aceste MATRICI gravitează în jurul "valorilor" şi  la rândul lor în jurul valorii pe care îl joacă banii în societate voastră. Stiu că acest lucru este de interes major pentru toţi dintre voi care ati văzut declinul calitătii vietii voastre şi creşterea 'costului vieţii" în ultimii ani. Mă aflu aici să vă spun că declinul vostru economic este rezultatul MATRICII şi a sistemului ei economic corupt si nu un declin în nevoia de bani a sistemului economic cristic de pe planeta voastră.


MATICEA, prin natura sa este împotriva Legii Universale a Schimbului de Energie, care prevede că; "Ceva de valoare egală sau mai mare trebuie să fie întotdeauna oferit în schimbul valorii primite"; Când ceva este vândut sau comercializat, vânzătorul trebuie să primească întotdeauna în schimb ceva de valoare egală sau mai mare. Atunci când este oferită valoarea, trebuie să fie primită. Valoarea oferită este în valoarea percepută de către cumpărător şi vânzător.


Oricine profită de altcineva într-o tranzacţie de schimb de energie se face vinovat de furt şi este supus  Universului să echilibreze balanţa împotriva lor în toate tranzacţiile viitoare, până când balanţa este echilibrată. Forţele întunericului ştiu acest lucru şi ştiu cum să echilibreze "balanta" pentru a proteja necinstitele lor câştiguri. Acesta este motivul pentru care oamenii foarte bogaţi "donează" în scopuri caritabile în moduri atât de generoase. Multi dintre ei încearcă să-si cumpere un loc în cer" pentru că ştiu că  a face bani nu a fost o problemă, dar modul în care au fost făcuti banii lor, este suspect. De multe ori, Universul va lua de la ei sub formă de boală sau situaţii nefericite de familie, astfel că toată lumea ştie că banii nu cumpără întotdeauna fericirea.


MATRICEA fură energie de la cei prinşi în ea, în conformitate cu cine sunteţi la nivel de suflet. Cu cât sunteti mai spiritual aliniati cu vibraţia Cristică, cu atât fură mai mult MATRICEA de la voi. Acesta este întregul scop al MATRICII, care este acela de a fura energie de la cei care au acces la Sursa originală a Creatorului Mamei / Tatalui de către cei care nu au, şi anume- forţele întunericului care fură din Forţele Luminii.


Până în prezent MATRICEA înclină balanţa în favoarea lor înşişi. Acest lucru a fost făcut încă de la bun început, dar pentru că sunteţi acum în vremurile din urmă dinainte de 2012, nedreptatea s-a accelerat şi a cauzat recesiunea economică Planetară, care a provocat atât de multa teamă şi tulburări în lumea voastră. Programarea MATRICII a luat-o razna în ultimii ani şi a cauzat nebunia ca voi toti să o vedeti.


MATRICEA care vă ia banii nu este singura problemă. Este programarea MATRICII cea care provoacă neînţelegerea banilor şi a schimbului de energie, si care a contribuit la această problemă. În căutarea căii voastre spirituale, aţi pus la suflet minciunile vechii MATRICI care spun că trebuie să fiţi "saraci ca să fiti sfinti". Multi şi-au dat posesiunile lor materiale gândindu-se că acestea nu mai sunt necesare şi apoi predică împotriva celor care nu fac acelaşi lucru. Nimic nu ar putea fi mai departe de adevăr. Nu este nimic in neregulă cu bunurile materiale, dar excesul de bunuri când alţii nu au nimic, este ceea ce cauzează un dezechilibru în societate.


Lipsa de bani este o lipsă de energie în alimentarea corpului vostru , vieţii voastre şi a activităţilor din viaţa voastră. Precum este sus, aşa este si jos. Dacă energia este totul şi totul este energie atunci o lipsă de orice fel este o lipsă de energie în acea zonă. Aşa cum am spus mai sus, acest furt insidios al forţei voastre de viaţă a fost foarte accelerat şi a făcut pe mulţi să creadă că acesta este parte a Procesului Cristic de Înălţare. Nu este! Permiteţi-mi să repet, banii şi schimbul de bunuri şi servicii vor continua în Realitatea Solară 13.13.13 a Noului Pământ.  "Modul în care "faceti banii si ceea ce faceti cu ei este ceea ce va face o schimbare si o diferenţă.

Sistemul de valori de pe planeta voastră,este cel care trebuie să se schimbe. Aruncati o privire la ceea ce are valoare în lumea voastră. Ţigările, alcoolul şi drogurile care cauzează probleme de sănătate si de moarte sunt o afacere mare. Calmantele farmaceutice, care cauzează dependenţă au înrobit milioane de suflete şi produc miliarde de dolari pentru cei care îi subjuga pe altii. Sistemul de îngrijire a sănătăţii satisface cerintele în privinta "pastilelor", care provoacă efecte secundare negative şi de moarte şi totuşi "Doctorii" sunt zeii societăţii voastre, care au permisiunea de a "practica" pe voi pentru comisioane uriaşe şi nu sunt traşi la răspundere pentru că nu 'vindecă" problema.


În contrast, vindecătorilor holistici si spirituali le sunt preluate profesiile de către AMA,(Asociatia Medicală Americană) deoarece nu dispuneti de resursele financiare pentru a împiedica acest lucru să se întâmple. Chiar şi cei care pretind a fi spirituali contribuie la propria voastră cădere devalorizându-se pe ei înşişi şi profesia voastră, dând la o parte gratuit darurile voastre spirituale şi condamnându-i pe cei care nu urmăresc în acest zel greşit să" salveze lumea", In trecut vindecatorii spirituali şi profesorii au fost cei mai respectati si mai apreciati în societatea voastră si li s-a oferit financiar o cale abundentă, deoarece societatea i-a perceput ca fiind valorosi.

Fiecare dintre voi veţi "salva lumea" în felul vostru prin folosirea talentelor şi abilităţilor voastre dumnezeiesti de a adăuga valoare lumii voastre si a fii compensati din abundenţă pentru asta. În acest fel, aveţi suficiente resurse pentru voi si viata voastră si puteti oferi dintr-o ceaşcă plină. Încercarea de a da dintr-o ceaşcă goală doar vă va epuiza. Aceasta este directiva pe care am dat-o Comandantului Alexandriah Stahr atunci când a început să facă munca ei de vindecare. I-am spus să 'perceapă bani"pentru ce are nevoie în a o sprijini pe ea şi misiunea ei de a promova activitatea în lume sub formă de sesiuni, programe, cărţi şi produse. Munca ei este şi a fost întotdeauna susţinută de cei care beneficiază de ea. Acest lucru este în aliniament cu Legea universală şi ar trebui să fie imitat de către toţi cei care mărturisesc a fi în slujba lui Dumnezeu şi a umanităţii. Cea mai mare onoare pe care o puteti da lui Dumnezeu este de a vă folosi talentele si abilitatile pentru a ajuta pe ceilalţi şi a fi compensati pentru asta, astfel încât Dumnezeu este văzut în voi şi în tot ceea ce faceti.

Este un concept neCristic că având bani şi a face bani este oarecum rău. Dumnezeu vă oferă bani pentru a vă asigura nevoile. Locurile de muncă, afacerile, căsătoriile, moştenirile, investiţiile sunt toate canale ale lui Dumnezeu pentru a aduce bani în viaţa voastră, astfel încât să vă puteti oferi şi asigura contribuţia în societate sub forma de bunuri şi servicii. Din nou, ceea ce faceti cu banii este ceea ce face diferenta. Crearea unor valori în societatea voastră de care să beneficieze toti este un scop demn pentru bani. Aceasta este utilizarea corectă a banilor şi trebuie să fie re-învăţată de către toti.

Întregul scop al Schimbării de Conştiinţă a Ascensiunii Planetare este pentru ca voi să schimbati sistemele voastre de credintă negative în pozitive astfel încât să fiţi în stare să schimbati lumea pentru mai bine aducându-o în aliniament cu vibraţiile Cristice. Vibraţiile Cristice îl onorează pe Dumnezeu, prin recunoaşterea talentelor si abilitătilor voastre si folosirea lor. Acesta este adevăratul înteles al urmăririi pasiunii sau fericirii voastre. Folositi-vă talentele si abilitătile pentru a vă face fericiti căci atunci când le împărtăsiţi îi faceti si pe altii fericiti. Aceasta este utilizarea corectă a energiei lui Dumnezeu, doar una dintre, care sunt banii.


Suntem acum în procesul de inversare al acestei nedreptăti prin eliminarea valorilor MATRICII neCristice. Deşi acest lucru va fi finalizat în următoarele câteva zile, re-educarea tuturor în Legea Universală a Schimbului de Energie şi corectarea modului în care văd "Lucrătorii întru Lumină" banii va dura considerabil mai mult. Multi Lucrători întru Lumină sunt de părere că, odată ce trec prin Ascensiunea Planetară nu vor mai avea nevoie de bani. Acest lucru este neadevărat. Banii sunt pur şi simplu un mijloc de schimb pentru o anumită valoare oferită în schimbul valorii primite. Sunt portabili si usor de schimbat pentru bunuri şi servicii şi reprezintă productivitatea ţării şi a poporului de a produce valoare în lume.

Fără bani nu aveti nici un mediu de schimb. Fără schimburi între oameni, aveti stagnare şi moarte. Banii nu aduc fericirea, dar asa cum multi dintre voi ati experimentat, a nu avea bani vă face destul de repede nefericiti dacă nu puteti furniza materiale pentru nevoile voastre de produse alimentare, îmbrăcăminte şi adăpost. Odată ce nevoile de bază de hrană, adăpost şi îmbrăcăminte sunt furnizate vouă şi familiilor voastre, atenţia voastră se poate transforma apoi spre a furniza beneficii pentru comunitate şi lume în general. Alinierile corecte şi utilizarea energiilor voastre sunt dupa um urmează:

1. Dumnezeu, 2. Sinele, 3. calea spirituală, 4. partenerul de viaţă, 5. copiii, 6. comunitatea si 7. lumea în general.

A venit timpul pentru voi să re-evaluati valorile voastre şi să eliminati persoanele negative, lucrurile, situaţiile, produsele şi serviciile cărora le dati valoare şi pentru care oferiti bani. Prioritizati sistemul vostru de valori şi veţi avea mai mulţi bani în viaţa voastră. Sprijiniti acei oameni, organizaţiile şi produsele şi serviciile care adaugă valoare pentru voi şi alţii.

Identificati în voi talentele şi abilităţile voastre naturale şi creati un vehicul prin care să le faceti disponibile pentru alţii. Este o încercare nobilă de a adăuga valoare altora, în conformitate cu talentele şi abilităţile voastre naturale şi să fiti în schimb compensati din belşug pentru asta. Creati valoare Cristica reală, iar banii vor urma şi să ştiţi că a vă onora pe voi însivă înseamna a-l onora pe Dumnezeu.

Sfârşitul transmisiunii

Eu Sunt Comandantul Ashtar - al Comandamentului Ashtar Solar Stelar

Protector al Planetei Pământ şi supraveghetor al Planului Divin dirijat de către Lordul Sananda.

http://blog.ashtarcommand.org/8-8-11-ashtar-money-and-the-universal-law-of-energy-exchange

Pentru mai multe informaţii despre comandantul Alexandriah Stahr şi munca ei cu Lord Sananda, comandantul Ashtar şi Comandamentul Ashtar Solar Stelar,puteti merge la urmatoarele site-uri:


www.ashtarstore.com

www.alexandriahstahr.com

www.star-esseenia.org

www.ashtarcommand.org

www.myinnerpoweranimals.org

www.myinnershamanhealer.org

C 2011 Rev. Alexandriah Stahr, Star-Essence Temple

Aug 08 2011

Traducere: Eliza