Pagini

8 august 2011

Hilarion Mesajul săptămânii: 7-14 august 2011



primit de Marlene Swetlishoff

Preaiubitilor,

Noi vă vedem iubitilor, rămânând fideli pe cursului vostru.  În timpul vieţilor voastre ocupate, vă faceti în continuare timp pentru a vă menţine Lumina şi frecvenţa  şi acest lucru vă ajută să staţi centrati şi în echilibru. Există mai mare detaşare de dramele paradigmei dualitatii care acum încep să dispară din constiinta voastră. Fiecare dintre voi ati cunoscut uneori perioade de luciditate şi de claritate, fiind într-o stare de cunoastere , fără să ştiti de ce. Aceste perioade vor creşte în apariţia lor în vietile voastre de zi cu zi. si veti începe să  discerneti acţiunile voastre şi calea potrivită, fără confuzia anterioară la care mulţi dintre voi, ati fost muncit.

Pe măsură ce progresează zilele acestei luni, calitatea claritătii, va deveni mai vizibilă şi mai proeminentă; lucrurile vor părea să aiba  mai mult sens pentru voi pentru a vă deplasa într-o direcţie, mai degrabă decât în alta. Aveti încredere în această calitate, care iese la suprafaţă din interiorul vostru, sunt aspectele voastre înalte ce se manifesta în voi şi prin voi. Aţi început acum drumul spre o noua aventură - aventura deplasării dincolo de limitările voastre anterioare concepute, străduindu-vă în toate aspiraţiile si idealurile voastre cele mai înalte.Credeti în abilităţile voastre pentru a le aduce mai departe într-o manifestare mai măreata şi nu vă opriti niciodată până ajungeti la stele'!


Într-adevăr, o noua lume de posibilitati minunate se afla acum înaintea voastră şi vor fi atât de multe posibilităţi ce se vor mai deschide încât a face o alegere cu privire la unde să vă concentrati atenţia poate fi o sarcină descurajatoare. Alegeti ceea ce vă aduce cea mai mare bucurie şi împlinire. În timp ce învăţati să faceti acest lucru, totul va cădea la locul potrivit şi sincronicităţi minunate vor incepe să se manifeste in vietile voastre. Urmând calea îndemnurilor inimii, veţi experimenta calmul interior şi echilibrul şi ceea ce a fost folosit pentru a vă produce anxietate şi stres va fi acum doar înregistrat de către voi, pe măsură ce acestea se miscă prin voi, departe de voi, fara să se mai întoarcă.

Acesta este un semn sigur de Măiestrie interioară care are loc în voi însivă si spune multe despre nivelul de evoluţie dincolo de realitatea dimensiunii a treia. Este dedicarea voastră continuă şi efortul la ordinea zilei cea care v-a adus la această stare. Acesta nu este sfârşitul călătoriei, Preaiubitilor, acesta este un nou început, calea celui iluminat. Această cale necesită o noua focusare şi dăruire, deoarece Pământul este o planetă pentru evoluţia sufletului şi acest lucru este realizat prin efort personal, înţelegere şi dorinţa de a va supune testelor şi analizelor care vin înaintea voastră.

Capacitatea voastră de a îndura a crescut însutit, pe măsură ce Măiestria de Sine continuă tot mai departe. Amintiţi-vă că creşterea are loc în spirale de activitate şi începeti să luati cunoştinţă de aceste vremuri recurente în scopul de a obţine măiestria prin a deveni conştienţi de ele şi a lua măsuri adecvate pentru a lucra în tandem cu aceste spirale de activitate. Când este timpul pentru odihnă, faceti acest lucru cu mare recunoştinţă şi bucurati-vă de fiecare moment din timpul vostru de pauză. Veti continua să faceti progrese mari prin colaborarea cu aceste cicluri, pe măsură ce deveniti constienti de ele.

Mergeti înainte cu gratie si usurintă, Dragii mei, şi învăţati să vă folositi energiile în domenii care aduc cel mai înalt bine pentru voi si pentru cei pe care îi iubiti şi îngrijiti. Daţi drumul distragerilor care v-au tinut în robia planului dualitatii şi înviati ca pasărea phoenix în libertate şi măreţie la un nou nivel al jocului vieţii. Noi suntem  întotdeauna cu voi în admiraţie şi sprijin.

Până săptămâna viitoare ....

EU SUNT Hilarion

© 2011 Marlene Swetlishoff

http://www.therainbowscribe.com 
picture: http://www.forevervisions.com/html/vibration_of_love.html

Traducere: Eliza