Pagini

1 august 2011

HILARION -Mesajul Săptămânii 31 iulie - 6 august 2011



primit de Marlene Swetlishoff


Preaiubitilor,

Viaţa în planul Pământului începe să-şi asume un ritm mai rapid decât înainte. Vor fi multe întâmplari care vor avea loc, ce vor părea a fi prea miraculoase şi greu de crezut. In timp ce aceste evenimente au loc, amintiţi-vă să vă menţineti echilibrul în orice moment şi să fiti în pace. Pe măsură ce dimensiunile converg din ce în ce mai aproape în proximitate , vor exista mari sentimente de bucurie şi de anticipare simţită în inimile tuturor şi sentimentul de libertate iminentă va începe să prindă rădăcini.


Este timpul să luati măsuri spre nivelul următor, acela de responsabilitate de sine şi măiestrie de sine. Concentrati-vă complet asupra a ceea ce doriti să se manifeste şi să ia formă în vietile voastre si în lumea voastră si nu lăsati nimic să vă distragă de la această focalizare. Următoarele săptămâni şi luni sunt momente de oportunitati pentru a face mari pasi înainte în spirala voastră de evoluţie pentru a atinge Măiestria sinelor voastre umane şi a începe să faceti progrese în direcţia care să cuprindă mai mari abilităţi şi talente decat se credea posibil anterior.Fiecare dintre voi este capabil de a realiza lucruri mai mari decât aţi visat vreodată ca e posibil.


Pe măsură ce vâ asumati responsabilitatea , si vă luaţi înapoi puterea personală si suveranitatea, veti face o alegere, care este pentru binele cel mai înalt al tuturor. Fiecare acţiune pozitivă pe care vă concentrati contează foarte mult în sistemul de ansamblu al lucrurilor şi ar fi potrivit să creati cu totii un joc nou, unul plin de bucurie, bunătate infinită şi posibilităţile sănătoase. Credeti în bunătatea înnăscută şi măreţia colegilor vostri umani şi menţineţi în fiecare zi această viziune cu toată puterea pe care o puteţi mobiliza , indiferent de ceea ce are loc în jurul vostru.

Marea sarcina, care este înaintea voastra acum, Dragii mei, este spulberarea benzilor de forme gând negative adânc înrădăcinate, care s-au format ca un câmp de energie de joasa densitate care înconjoară Pământul. Noile energii cosmice care vin asistă în acest proces, dar voi sunteţi cei care trebuie să precizeze intenţiile voastre să fie în aşa fel. Pe o planetă cu liber arbitru, locuitori sunt cei care trebuie să îşi exercite drepturile lor suverane şi Divine pentru a restabili această planetă la planul său origina Divinl, prin care se intenţionează că acest lucru este aşa. Practicati drepturile voastre în calitate de co-creatori cu Sursa Divină a Tot Ceea Ce Este prin intenţia de aliniere zilnică cu Planul Divin pentru Pământ si pentru toata lumea.

Asiguraţi-vă ca intenţia voastră în fiecare zi să se alinieze cu Sinele vostru Sfânt Cristic şi să urmeze Vointa Divină pentru binele suprem al tuturor. Sunt şi vor continua să fie înca multe ,multe distrageri, care vă vor abate de la esenta centrală ,dacă permiteti acest lucru. Aceste perioade necesită discernământ şi urmarea îndemnurilor inimilor voastre, chiar dacă nu înţelegi în prezent motivele. Invătaţi cu toţii să urmati o viziune mai înaltă, viziunea Măretei Prezenţe EU SUNT şi acest lucru va necesita predarea vointei umane în favoarea vointei Divine. Credeti ca Sinele vostru Inalt doreste numai rezultatele cele mai înalte şi cele mai bune pentru voi şi toţi cei pe care ii iubiti si aveti incredere ca totul va fi bine.

Vizualizaţi-vă ca fiinte de lumina de aproximativ 12 metri înăltime şi jucati-vă cu aceasta viziune zi cu zi. Imaginaţi-vă şi simţiţi-vă ca fiinte puternice, care pot produce mari schimbări doar prin faptul că sunteti aici, în aceste timpuri însemnate. Simţiţi iubirea Creatorului în chakra inimii voastre si radiati-o în afara în cercuri concentrice în continuă creştere şi să ştiţi că Lumina voastră şi iubirea voastră este pentru a face cu adevărat o diferenţă.

Până săptămâna viitoare ....

EU SUNT Hilarion

© 2011 Marlene Swetlishoff

http://www.therainbowscribe.com/hilarion2011.htm

Traducere: Eliza