Pagini

6 august 2011

Mesajul Arhanghelului Uriel - Binecuvântările Dez-Iluziilor

  
Acele lucruri care vă atrag atentia sunt create prin tensiune şi rezistenţă. Curgerea energiei este întreruptă în prezenţa fricii şi acest lucru devine un punct de transformare. Veti alege frica sau ceva dincolo de ea? Teama a fost  un companion şi o prezenţă constantă  iar calea de dincolo de ea nu este cunoscută. Tensiunea pe care o simţiţi ca boală, dis-confort, şi dez-iluzie sunt binecuvântări care vă arată că realitatea voastră nu este în aliniament cu vibratiile voastre energetice.


Pe măsură ce vă ridicati vibraţiile şi permiteti noi energii să devină integrate în fiinta voastră, tensiunea este creată oriunde s-ar intra în conflict cu vibratia voastră existentă. Iluzia prin care trăiti nu mai rezonează cu voi si voi nu mai puteti sprijini acea iluzie. Alte alegeri, credinte si gânduri sunt acum necesare pentru a sprijini noua realitate pe care o doriţi pentru voi înşivă, care creează apoi o nouă iluzie. Toată viaţa este o iluzie, o paradigmă pe care o creaţi prin intermediul vibratiilor voastre energetice. Fiind dez-iluzionat înseamnă pur şi simplu că nu mai puteţi sprijini iluzia actuală.


Fiecare iluzie are nevoie de un flux constant de energie pentru a o sustine. Iluzia care este susţinută de frică, durere şi dramă este creată atunci când vă aflaţi în acele energii.În momentul în care simţiţi că iluzia voastră nu mai functionează pentru voi este momentul în care v-aţi deconectat de la iluzia voastră si sufletul vostru asteaptă pentru a vă conecta la energii mai înalte, extindeti-vă viziunea pentru viaţa voastră, pentru a rezona cu o nouă vibratie si pentru a fi dispusi, să permiteti mai multă lumină în fiinta voastră. Puteţi vedea dez-iluzia ca un eşec sau ca o binecuvântare divină.


Ceea ce vedeţi ca pe o problema este pur si simplu un proces de deconectare astfel încât sa vă puteţi reconecta la altceva. Toată viaţa este un flux de energie care trebuie să continue să se înalţe în vibraţiile mai înalte. Acolo unde simţiţi tensiune este acolo unde iluzia va împotmolit pe un traseu anume, şi când vă deconectaţi şi permiteti energiei voastre să se extindă, prin stabilirea unei intenţii pentru un nou curs pentru calea voastră, voi creaţi tensiune al cărui scop este să vă arate unde trebuie să apară deconectarea şi unde se poate întâmpla reconectarea. Îmbrăţişati acest lucru cu bucurie, deoarece este o confirmare a transformării voastre, apoi alegeţi noua voastră cale şi permiteti noi niveluri de iluzie să devina realitatea voastră. 


transmis prin Jennifer Hoffman

www.urielheals.com
 Traducere: Eliza