Pagini

11 august 2011

Saint Germain "Contractul vostru conţine ţelurile inimii voastre"


Faceţi din ziua de azi cea mai bună zi pentru constiinta umană: faceti pace cu toate tulburările voastre mentale. Puteţi face acest lucru prin redirecţionarea atenţiei voastre atunci când mintea oferă detalii despre aceste tulburari.

1.Oferiti acestor detalii zero atenţie.
2. Purtati-vă ca si cum aceste gânduri nu au nici o relevanţă asupra cuiva cu care sunteti familiarizaţi.
3. Alegeţi să vă uitati în altă direcţie.
4. Practicati observarea vieţii voastre fără nici un comentariu


Sunt făcute schimbările asupra acelor gânduri pe care le-aţi ignorat, facându-vă să dati mai multă atenţie noilor gânduri decât celor originale? Sunteti capabili să vă menţineti atenţia în momentul în care nimic nu vă poate deranja dacă nu permiteti acest lucru?Faceti azi o zi a 'non-perturbării'. Nu lasăti nimic in lista voastră de tulburări pentru a fi considerat demn de atentia voastră. Mintea voastră nu poate să modifice nimic, ea doar generează gânduri mai mult decât are oricine nevoie.


Toate gândurile voastre înrămează imaginea care a fost concepută cu o atitudine. Atitudinea voastră despre o memorie conţine mai multă densitate decât conştientizarea acelei memorii. Ceea ce se observă are încărcătură doar daca există o atitudine care i se oferă. Toate gândurile negative care sunt acceptate, diminuează lumina voastră. Sunteti capabili să generati suficiente gânduri fericite pentru a le anula pe cele dense? Doar observându-le pe cele dense este suficient pentru a anula impactul acestora. Acordati mai multă atenţie la îndrumarea inimii voastre şi nu va exista nici o tulburare care poate diminua momentele voastre. Oferiti mai puţină zgură omenirii, prin eliberarea conceptelor voastre negative înainte ca ele fie absorbite în constiinta de masă. Permiteţi mai multa energie a inimii (care aduce iubire pentru tot ceea ce este) să fie consumată de constiinta de masă. Nu mai clintiti atunci când vine întunericul la apel. Aduceţi energia inimii în toate circumstanţele.


Nici un zbor din circumstanţele curente ale cuiva nu poate modifica drama umană care vine cu contractul vostru. Luaţi în considerare faptul că respectivul contract este cauza a ceea ce se manifestă în viata voastră, nu dorinţele pe care le creaza mintea voastră. Schimbarea atitudinilor mintii umane este ceea ce neagă necesitatea de a face mai mult din aceleaşi vechi alegeri - noi opţiuni devin disponibile. Toate lectiile voastre sunt în contract, şi unul trebuie să fie finalizat înainte ca următorul sa fie dat.


Pe măsură ce lectiile voastre sunt oferite, modul în care vă ocupati de fiecare nouă oportunitate creează realitatea voastră viitoare. Cererile făcute de ego nu sunt cauza noilor voastre experienţe. Ego-ul ar putea dori de fapt, experienţa voastră viitoare, pentru că ceea ce este conţinut în contractul vostru este disponibil mintii, prin intermediul inimii. Mintea creează atitudini cu privire la circumstanţele prin care lecţiile sunt oferite, iar noile condiţii generate sunt bazate pe modul în care mintea alege să acţioneze în timpul fiecărei lecţii.


Odată ce o lecţie a fost trimisă de fiintele de lumină care supraveghează acea Lecţie, noi răspunsuri sunt, de asemenea conduse mintii din inimă. A fii capabili să urmati îndrumarea din inima este ceea ce completează o lecţie şi creează spaţiu pentru ca urmatoarea să fie trimisă.


Toate învăţăturile despre a ajuta mintea să se manifeste nu sunt corecte. Cereţi să vi se dea Lecţia necesară, şi apoi răspundeti-i cu un răspuns corect (din inima), în scopul de a absolvi. Veţi avea întotdeauna răspunsul corect la dispoziţie, pentru că vine cu întrebarea. Dacă raspundeţi cu răspunsul minţii, acea Lecţie vine din nou.


Canalizarea nu oferă toate răspunsurile necesare, indiferent cât de clar canal esti. Canalizarea nu a fost niciodată menită să treacă peste conştiinta divină a omului - aceasta ar putea părea, dar dându-i această capacitate înseamnă că ignoraţi propria constiintă Dumnezeiască, şi acest lucru trebuie să fie preţuit dacă aveţi de gând să absolviti.Canalizarea nu este un substitut pentru conştiinta divină a canalului. Este pentru minte. Toţi cei care nu verifica în interiorul lor înşişi pentru a confirma exactitatea unui mesaj, se pot înşela să creadă într-un arogant înşelător.


Claritatea absolută în ce priveste exactitatea trimisă a conştiintei inimii vine atunci când puneti punctul pe 'í'si o cereti întotdeauna, şi apoi verificati răspunsurile mergând împreună cu ele. Maestrii traiesc întotdeauna din inimă. Canalizarea nu înlocuieşte cunoaşterea voastră. Sunteti capabili să trăiti ca un Maestru?

EU SUNT CEL CE SUNT
Maestrul Înaltat Saint Germain

transmis prin Aruna
http://comptedesaintgermainsblog.blogspot.com/
Traducere: Eliza