Pagini

18 august 2011

Mesaj Mira din Înaltul Consiliu Pleiadian


Salutări, eu sunt Mira din Înaltul Consiliu Pleiadian. Noi vă salutăm cu iubire în inimile noastre şi binecuvântări din Pleiade.

Aşa cum monitorizăm şi anchetăm situaţia actuală de pe Pământ există locuri diferite în care energia şi atenţia noastră este necesară. Ne referim la aceste locuri ca fortăreţe. Din navele noastre şi cu tehnologia noastră directionăm energie în aceste locuri de dezechilibru şi acolo unde ar putea exista condiţii catastrofale. Asta înseamnă că există un potenţial ridicat de schimbări pe Pământ care ar putea erupe în orice moment. Chiar acum există mai multe puncte decât am văzut aşa că suntem destul de ocupati. Vă sugerăm să ne ajutati meditând şi concentrându-vă pe planeta voastră. Intrebaţi-ne să vă arătăm punctele în care energia voastră poate sprijini fortăreţele. Multe dintre ele sunt în oceanele voastre. Simtiti energia de pe Pământ, apoi permiteţi ghidării interioare să vă arăte calea.

Suntem cu toţii în acest proces împreună. Noi folosim iubirea si Lumina voastră. Este important să vă concentrati iubirea si energia pentru Pământ şi să vă păstraţi inimile voastre conectate una cu cealaltă. Situaţia este instabilă. Veţi avea multe schimbări până în 2012 şi după. Instabilitatea financiară a planetei voastre, este doar un exemplu de schimbare a paradigmei vechi. Cel mai bine este să acceptati faptul că acesta este modul în care lucrurile sunt şi să găsiti noi modalităţi de a vă ajusta şi adapta. În acest proces, vechile căi, care au servit doar elita vor dispărea în trecut. Omenirea va găsi surse de o mai mare abundenţă. Acesta este motivul pentru care cerem cooperarea voastră acum.

Prăbusirea timpului va grabi aceste schimbări. Aveti compasiune unii cu alţii pentru că aceste schimbări sunt stresante. Mulţi le rezistă şi le fac viaţa plină de provocări. Vă rugăm să fiţi atenti şi conştienti de tot ceea ce transpare în jurul vostru şi în voi. Aveţi nevoie de aceste niveluri de conştientizare pentru a fi acolo unde sunteţi meniţi să fiti. Să ştiţi că veti fi întotdeauna protejati si îndrumati. Trebuie să ascultaţi în interior. Sistemele voastre de ghidare sunt avansate ca si ale noastre.

Să ştiţi că nu sunteţi singuri. Sunteti puternici şi asta va persevera, chiar dacă timpurile par copleşitoare. Modificările sunt necesare pentru supravieţuirea Pământului. Vă veti recupera şi totul va fi mult îmbunătăţit pe planeta voastră. Către acest scop, flota noastră rămâne în stare de alertă în jurul planetei voastre. Mulţi reprezentanţi dedicati din alte sisteme stelare participă în acest proces. Aveti concentrarea noastră totală si completă. Noi lucram la cererea Creatorului nostru. Avem numai interesele voastre cele mai bune în inimile noastre.

Anticipăm că timpul pentru întâlnirea noastră cu voi e asteptat. Aşteptăm cu nerăbdare reuniunea noastră. Să stiti că sunteti iubiti de familia voastră Pleiadiană. Suntem unul.

Eu sunt Mira din Înaltul Consiliu Pleiadian.

August 17, 2011

http://thegroundcrew.com/channeled-messages.htm
 Traducere : Eliza