Pagini

7 august 2011

Mesaj de la El Morya



- Eu sunt Maestrul Înăltat El Morya, şi doresc să las un mesaj pentru multi ce se înalţă si pentru Maestrii   Înăltati care deţin un vehicol pământesc. Există trei lucruri pe care aş dori să le împărtăşesc cu voi: echipa noastră planetară de Ascensiune :

1. Lăsati TOATA teama ce este încă încorporată în vehicolul vostru fizic pământesc.
2. Să ştiti că există întotdeauna suficient.
3. Menţineti vehicolull vostru pământesc atâta timp cât  are nevoie Gaia de voi.

Nu este nici un sacrificiu în a menţine vehicolul vostru pământesc, deoarece SPIRITUL este întotdeauna LIBER. Vehicolului vostru pământesc reprezintă pur şi simplu că VOI sunteţi planeta Pământ. Prin urmare, în timp ce voi eliberati reziduurile voastre de teamă care se află în moleculele şi atomii vehicolului vostru pământesc, voi serviti de asemenea pentru a elibera toatpă frica în vehicolul vostru planetar. În plus, frica voastră de a nu avea destul, care este o "frică de supravieţuire" înnăscută, poate fi eliberată atunci când vă daţi seama că VOI sunteti planeta. În timp ce planeta se întoarce la Constiinta Galactică, oamenii vor reveni la adevărata lor Constiintă Planetară.

Voi, membrii ai umanităţii, ati atins masa critică în ceea ce priveşte conştiinţa multidimensională, dar numai pentru că cei trezit menţin mult mai multă LUMINA decât masele. Cu toate acestea, multi dintre voi cei treziti deţineti încă o formă de împlinire a contractului vostru pre-natal de a colabora cu Gaia. De asemenea, forma fizică pe care o deţineti este o reprezentare a Sinelui vostru Planetar. Oamenii, care sunt Păstrătorii Pământului şi cetaceele, care sunt Păstrătorii Apei au jurat să elibereze TOATE atasamentele iluziei dimensiunii a treia în timp ce îşi păstrează vehicolele lor pământesti.

Detaşarea voastră de la iluzie menţinând în acelaşi timp un vehicol pământesc facilitează eliberarea TUTUROR fricilor încorporate în vehicolul vostru pământesc, astfel încât să puteţi ajuta mai bine în toată eliberarea de teamă încorporată în vehicolul vostru planetar colectiv. Cunoasterea faptului că există întotdeauna suficient ese cea care accelerează eliberarea fricii / întunericului planetar încorporat . În timp ce vizionaţi un film de groază aţi putea spune: "E doar un film. Acesta nu este real ", puteţi face acum acelaşi comentariu cu observarea multor iluzii înfricoşătoare ale dimensiunii a treia..


Pentru că ştiţi că aceste iluzii nu sunt reale, puteţi menţine vehicolul pământesc şi continua să jucati jocurile 3D în timp ce vă deplasaţi, de asemenea, prin procesul de ascensiune. Procesele de ascensiune personală şi planetară se accelerează tot mai mult cu fiecare zi. Lucrurile ar putea arăta la fel pe exterior, cu excepţia faptului că constatati că lucrurile care au fost esenţiale cândva nu mai sunt importante. Concurenţa, averea, faima şi succesul poartă din ce in ce mai puţină greutate odată ce vă daţi seama că jocul vietii 3D nu este real. Ceea ce este REAL se află în interior.

În interior, deveniti din ce în ce mai transformati cu fiecare respiratie. Aşa cum gândul precede acţiunea, schimbarea stării de constiintă precede schimbarea realitătatii voastre. Crezând că vă puteţi schimba realitatea vă plasează într-o stare de conştiinţă în care puteţi schimba realitatea. De fapt,voi nu vă schimbati doar realitatea voastră. Voi creati realitatea cu fiecare gând. Prin urmare, amintiţi-vă pentru a menţine Măiestria voastră asupra fiecarui gând si emotie. Aveti o mare putere acum, şi cu acea putere vine responsabilitatea de a menţine constiinta voastră multidimensională.

Eu, El Morya, servesc ca Maestru   Înălţat al Primei Raze, Raza Albastră a Puterii Vointei lui Dumnezeu. Pentru a evita discriminările religioase, deoarece religiile diferite au nume diferite pentru energia pe care o percep ca fiind Dumnezeu, voi vorbi de Voinţa lui UNU. Dragii mei cei care ascensionati, înţelegem cât de dificil este pentru voi să renunţati la întoarcerea la SINE pentru a rămâne în serviciu pentru Ascensiunea Planetară. Cu toate acestea, vă amintesc cu mândrie că voi nu "rămâneti" pe Pământ. Voii SUNTETI Gaia.

Sunteţi portalurile prin care lumina multidimensională şi iubirea neconditionată a dimensiunilor mai înalte pot intra în corpul Gaiei de pe Pământ. În schimb, Gaia împărtăseste Lumina şi iubirea ei extinsă , prin splendoarea Naturii ei. Voi reveni să vorbesc mai multe despre ce înseamnă a fi un Maestru Înălţat care menţine în acelaşi timp un vehicol pământesc tridimensional. Noi, Maestrii Înălţaţi de pe Pământ, vă reamintim că dacă cititi acest comunicat, sunteti un Maestru Înălţat care poartă încă un vehicol pământesc.

Poate vă intrebati cum am putea face o astfel de declaraţie cuprinzătoare, dar trebuie să vă amintiti că suntem în deplina posesie a perceptiile noastre multidimensionale. Prin urmare, stim că sunteti un Maestru  Înălţat, deoarece sunteţi cu TOTII Maestrii Înălţati. Voi nu aţi părăsit cea de-a cincea dimensiune şi ce e dincolo de ea pentru a intra în Pământul dimensiunii a treia. NU, voi v-ati extins constiinta în a treia dimensiune, astfel încât să puteti participa la acest moment cosmic. Doar că aţi uitat că vehicolul vostru pământesc a fost de fapt o marionetă, un avatar într-un joc video

Pe măsură ce vă treziti la SINELE vostru Multidimensional, veţi realiza că sunteti păpuşarul, cel care a ales să se conecteze la această realitate în timpul acestui moment prielnic de transmutare. De fapt, ati petrecut eoni de viaţă de formare pentru această realitate specială. Una dintre cele mai grave îndoctrinării din acest joc 3D a fost că "NU sunteti destul de buni." Noi vă spunem, "Voi sunteti preţiosi!" Voi sunteti necesari si vitali pentru finalizarea unui plan măret, care a intrat în mişcare cu mult înainte creării Lemuriei şi Atlantidei.

Voi sunteti capitolul final din cartea Pământului tridimensional. VOI sunteti Gaia, constiinta de pe Pămant.

Aceia dintre voi care s-au trezit, ati făcut acest lucru pentru că ati refuzat să uitaţi total de Sinele vostru. Este posibil să fi părut că ati uitat, dar a fost întotdeauna un licăr de memorie a adevăratului vostru SINE. Acea memorie a fost implantată în sufletul vostru în timpul tuturor vieţilor voastre, în care v-ati pregatit pentru acest moment de AICI şi ACUM. Voi sunteti, într-adevăr, AICI ACUM în procesul de ascensiune al SINELUI vostru personal şi planetar.

EU SUNT El Morya. Este Vointa lui UNU ca voi sa reuşiti. Prin urmare,asa ar trebui! Noi cu totii din dimensiunile înalte ştim că veţi reuşi, deoarece în ACUM-UL lui UNU voi deja v-ati înălţat!

canalizat de
Suzan Caroll
29 iulie, 2011

http://suzanneliephd.blogspot.​com/
www.multidimensions.com
www.suzanneliephd.com
http://www.facebook.com/pages/​Suzanne-Lie-PhD/14371811898458​6

Traducere:Eliza