Pagini

21 august 2011

HILARION -Mesajul Săptămânii 21-28 august 2011



Preaiubitilor,

Inimile noastre sunt pline deoarece vă vedem pe fiecare dintre voi cum mergeti vitejeşte în vieţile voastre de zi cu zi, străduindu-vă să transcendeti energiile care se agită în jurul vostru oriunde vă întoarceti. Este nevoie de o concentrare continuă pe amintirea a ceea ce sunteţi cu adevărat şi de ce aţi ajuns la această locaţia exactă,cu scopul de a fi în locul pentru ancorarea unei Lumini mai mari în zilele următoare. Multe se întâmpla la nivelele eteric energetice si suntem multumiti de progresele care se fac prin eforturile noastre comune.


Va fi un aflux mai mare de energii cosmice care curg prin atmosfera Pământului şi ar fi potrivit ca fiecare dintre voi să continuati cu practicile de zi cu zi pentru a vă menţine nivelele de frecvenţă şi să cautati natura în toate formele sale, cu scopul de a vă păstra împamântati în câmpurile voastre de energie. Acest lucru este foarte important în acest moment. Oferiti-vă vouă iubire de sine radicală, pentru că doar facăcând asta voi activaţi apoi extinderea câmpului conştiinţei umane la nivele tot mai înalte de Lumină si echilibru.


Multe codificări au loc acum şi făcând din asta intentia voastră de a primi ajutorul aprobat de la Dumnezeu, vă va ajuta să le ancorati în fiinta voastră. Acesta este motivul pentru care este important să ancorati aceste energii care intra în miezul cristalin al Mamei Pământ, deoarece aceste energii sunt de o frecvenţă mai înaltă decât oricând înainte şi este important să stati în echilibru în propriul vostru câmpu energetic. În timp ce cereti pentru aceste noi codificîri, cereti, de asemenea, ca acestea să fie descărcate în fiinta voastră cu usurintă, gratie si protectie. Fiecare dintre voi aveti scoruri de Îngeri care vă înconjoară acum si care se vor asigura că totul este în regulă cu voi, pe măsură ce continuaţi să transmutati toate energiile joase din cele patru corpuri inferioare în timp ce rafinamentul în crestere al corpurilor voastre fizice dense continuă.


Aţi ales să fiti o parte a acestui proces, şi singura cale este de a merge înainte. Deschideţi-vă mai deplin inimile către tărâmurile îngerilor şi celor Ascensionati si cereti zi de zi îndrumarea şi sprijinul nostru. Suntem mereu gata să vă oferim asistenţa şi dragostea noastră.Există acum mai mult sprijin decât a fost vreodată dat înainte, pentru fiecare dintre voi. În zilele care au să vină, suntem tot mai plini de speranta că constiinta voastră în creştere şi calităţile de înţelegere, empatie şi compasiune pot fi transmise fratilor si surorilor voastre în timpul lor de nevoie, aşa cum am făcut noi cu voi. Asa procedează tărâmurile mai înalte si Legea Cosmică.


Noi sugerăm, de asemenea să vă scufundati zi de zi în flacăra Violet de transmutare prin decretarea voastră sau prin metodele de vizualizare, deoarece acesta este un instrument important în acest moment. Fiecare dintre voi ati stabilit un set de instrumente în voi a celor mai eficiente metode de transmutare, de curatare şi de transformare şi utilizarea acestora în disciplinele de zi cu zi va aduce o mai mare usurintă pe măsură ce zilele merg mai departe.

Există un scop mai înalt pentru tot ceea ce aţi îndurat şi voi aţi creat spaţiul pentru Sinele vostru Cristic Sfânt , pentru a-l ancora în voi şi a începe să se manifeste prin voi. Cât de glorios este acest lucru? Ceea ce a fost început acum mai mult de 2000 de ani în urmă, este acum gata pentru a fi luat spre nivelul următor. Cunoasteti că dragostea şi aprecierea noastră este întotdeauna cu voi dragilor, pentru munca incredibilă pe care ati făcut-o, în numele Creatorului.

Până săptămâna viitoare ...

Eu sunt Hilarion

C 2011 Marlene Swetlishoff

www.therainbowscribe.com

Traducere: Eliza