Pagini

4 august 2011

Saint Germain "Mai multe despre acceptarea neconditionată"




 Multi dintre voi nu pot să accepte învăţătura mea în ce priveste iubirea celor care sunt cel mai dificil de iubit. În consecinţă, am luat decizia de a continua această conversaţie. Nu pentru a condamna acest mod de gândire, ci pentru ai ajuta pe acei chela ( discipoli) care pot ascensiona să facă acest lucru.

Polaritatea este natura dualitatii. Bine-rău, corect-gresit, întuneric-lumină, etc sunt toate opinii ale condiţiei umane.Văzând lumea în acest mod are componenta sa de creare a energiei, şi acest lucru face ca opiniile umane să rămână la acest nivel de conştientizare. Atunci când este atins un punct de vedere mai expansiv, aceeaşi situaţie poate fi percepută într-un mod diferit. Cel ce creează dificultăţi nu mai este considerat a fi partea opunsa a celui care o observă. Provocările sunt acum privite ca parte a dansului uman pentru crestere în constientizare. Cei ce le trimit sunt acum priviti ca donatori a mai mult decât dificultăti - acestia sunt considerati aducătorii urmatoarei oportunitati.

Ar putea părea, totuşi, că ceva întunecat v-a atacat, dar acum acest lucru este considerat o oportunitate, nu un act scandalos de corupţie. Există răul în experienta umana? Da - dintr-un anumit nivel de conştientizare există. Dar acelaşi incident poate fi un dar al gratiei divine pentru cei care sunt la un nivel mai înalt de înţelegere.

Am menţionat de multe ori controlorii şi entităţile întunecate care manipuleaza mediul omului. Pot vedea cum menţionarea acestor lucruri ar face să pară ca şi cum am considerat că modul lor de existenţă este rău. Deoarece nu am explicat niciodată punctul meu de vedere numai am menţionat modul în care cei din nivelele de conştientizare mai scăzută ar putea accepta existenţa lor, trebuie să vă spun acum că apariţia acestor actori în teatrul vostru vine fără nici o critică în observare mea. Numindu-i controlori este doar felul meu de delimitare a rolului în care sunt exprimati.

Da, controlorii distrug toate lucrurile considerate importante pentru om. De ce? Ca, oamenii să poată deveni mai grijulii, mai conştienţi şi mai asemănători lui Dumnezeu în designul său energetic. Opunerea sau controlul controlorilor nu a fost niciodată o opţiune, nici un rezultat de ridicare a conştiinţei omului. Numai acest tip de control al destinului uman poate livra sufletul matur spre ascensiune, pentru că un suflet matur poate ajunge să accepte faptul că Dumnezeu este creatorul a toate , inclusiv a controlorilor.
O  nouă conştientizare se dezvoltă după ce s-au dizolvat toate atitudinile negative IMPOTRIVA întunericului , una care include abilitatea de a iubi esenţa tuturor fiinţelor, indiferent de comportamentul lor. Iubirea de sine înseamna acceptarea  întunericului în sine însusi. Iubirea neconditionată înseamna a oferi iubire tuturor, indiferent de circumstante.  Iubirea neconditionată  este Lumina despre care vorbim. Condiţiile asupra iubirii diminuează  acea Lumină. Sunt creaţiile întunecate cele care diminuează lumina voastră? Sunteti supărati pe controlori? Furia atenuează lumina voastră. Vă este frica de viitor? Frica atenuează lumina voastră.

Acceptarea tuturor creatiilor lui Dumnezeu duce la ascensiune. Puteţi să acceptaţi faptul că Dumnezeu se află în spatele acţiunilor controlorilor? Dumnezeu este creatorul fiecarei părti a dramei umane - şi fiecare corp este un aspect integral din această creaţie. Aceia ce învăţa cum să iubească necondiţionat primesc multe oportunităţi de a alege iubirea deasupra altor atitudini pe care aceste condiţii le pot evoca.


Portiuni ale memoriei umane includ devastare şi manipulări în drama omului. Încă o dată, acest lucru apare, pentru că omul are nevoie de aceasta devastare pentru a învăţa despre adevărata lui natură - IUBIRE NECONDITIONATA. Toţi cei care se considera prea buni pentru a accepta comportamentele întunecate ale altora neagă negativitatea în actele lor de dezbinare. Toate gândurile negative faţă de orice altă persoană, loc sau lucru crează energie negativă.


Maestrii nu decid dacă acţiunea unei alte persoane este acceptabilă sau inacceptabilă. Ei se întreabă: "De ce este nevoie în mine pentru a fi abordat?" Dacă se simt negativi fata de orice, se uita în interiorul lor înşişi pentru cauza acestui disconfort, acestia nu se mânie pe cel care a declanşat aceste sentimente. Toate sentimentele de disconfort sunt o oportunitate de a descoperi adevărul unei situaţii. Îndepărtarea, evitarea confruntării, care acţioneaza mai presus de situaţie, etc, toate cauzează discordia în câmpul energiei cuiva. Având claritate despre modul în care va simtiti, si transformarea unui disconfort într-o vindecare, este calea Măiestriei.

  Vă rog să negati aceste atitudini negative împotriva controlorilor. Începeti prin a observa modul în care propriile atitudini negative diminuează lumina voastră atunci când aflati despre acţiunile lor. Observaţi acest lucru, apoi lăsati negativitatea. Noile voastre atitudini interioare vor fi poarta de acces pentru ascensiune.  


EU SUNT CEL CE SUNT
Maestrul Înaltat Saint Germain

transmis prin Aruna
 http://comptedesaintgermainsblog.blogspot.com/2011_07_01_archive.html
Traducere: Eliza