Pagini

26 august 2011

Mesaj de la Arhanghelul Mihail "Vocea spiritului este în asteptare"



Transmis prin Ronna Herman

Preaiubiti maestri, pe măsură ce Celule de lumină ale constiintei lui Dumnezeu se înfiltrează tot mai adânc în structura fizică, membranele de Lumină ce înconjoară ADN-ul încep să se dizolve. Ca parte a acestei experienţe Sub-Universale, acesta a fost programat în planul Corpului de Lumină al lui Adam / Eva/ Kadmon, astfel încât să aibă loc două simultan activarea spiralelor ADN-ului .Spiralele ADN-ului sunt acordate la diferite nivele dimensionale. Cele două spirale, care sunt acum active şi disponibile în corpul fizic sunt acordate la primul, al doilea si al treilea nivel dimensional. Aşa cum v-am spus înainte, pe măsură ce v-ati scufundat în densitatea dimensiunilor joase, doua câte doua, spirale ale ADN-ului vostru au fost încastrate în membranele de Lumină si plasate în rezervă până la momentul în care sunteti gata pentru a începe calatoria voastră înapoi în dimensiunile înalte de Lumină.


 Prima, a doua şi a treia dimensiune:  Două spirale de ADN
 A patra şi a cincea dimensiune:  Patru spirale de ADN
 A şasea şi a şaptea dimensiune:  Şase spirale de ADN
 A opta şi a noua dimensiune:  Opt spirale de ADN
 A zecea şi a unsprezecea dimensiune:  Zece spirale de ADN
 A douăsprezecea dimensiune:  Doisprezece spirale de ADN

Din motive de claritate şi pentru a vă ajuta să înţelegeţi secvenţa integrării Sinelui Inalt /Suprasufletului, permiteţi-ne sa atribuim numere fiecărei fatete a Sinelui vostru Inalt. Ati fost născuti cu o fatetă a Sinelui vostru Dumnezeiesc, închisă într-o sferă de lumină. Au fost codificate în ADN-ul vostru, câmpul vostru auric şi celulele de memorie din tot organismul vostru, frecvenţele care era sa le experimentaţi în stadiile incipiente ale vietii voastre. Dacă totul a mers conform planului, undeva în primii ani de viata v-ati trezit la înghionturile/ şoaptele Sinelui Suflet, şi un proces de fuziune a sufletului / personalitate a început. Vom numi acesta  Sinelui vostru Suflet numarul unu.
Sinelui vostru Suflet numarul doi, pe care îl vom numi Suprasuflet-ul vostru, a preluat reşedinţa în Steaua Sufletul vostru, a opta Chakra, la momentul naşterii voastre. Dacă ţineţi cont de "vocea spiritului"treptat, în timp, acest aspect înalt dimensional al Sufletului vă Supraluminează şi radiază frecvente sale rafinate de lumină în sistemul de chakre si câmpul auric. Atunci când este completă integrarea acestui aspect al constiintei voastre superioare la momentul oportun al Sinelui vostru Suflet numarul trei, următoarea Scânteie mai avansată a Fiintei voastre multi-dimensionale, se mută în jos în poziţia chakrei a opta şi devine constiinta Suprasufletului vostru. Acest proces va fi repetat din nou si din nou, până când, cândva în viitorul îndepărtat, veti fi reuniti cu Prezenta voastră Divină Eu Sunt/ Sinele vostru Dumnezeiesc. Când ati început aventura voastră în tărâmurile fizice ale materialitătii, ati construit încet o haină de carne în jurul stralucitorului vostru Corp de Lumină cristalină. O Sferă de Lumină a fost plasată în zona din spate a corpului în spatele inimii voastre fizice. Această sferă de lumină, care ar fi numită Inima voastră Sacră, a devenit casa  sufletului / sinelui vostru Inalt şi miezul diamant al Celulei  voastre Dumnezeu  a fost, de asemenea, plasat în această Cameră Sacră. Calitatile, atributele si virtutile celei de-a Şapte Raze a Constiintei lui Dumnezeu, au fost, de asemenea plasate înăuntrul Sferelor de Lumină. Aceste sfere, cunoscute sub numele de chakre, au fost proiectate să se rotească la o viteză foarte mare, ceea ce le-a facut pară a fi conuri rotitoare de Lumină radiind din faţa şi din spatele corpului fizic.
Acum vă străduiti să inversati procesul în timp ce încercati să eliminati toate frecvenţele discordante pe care le-aţi creat dea lungul veacurilor, purificând prin asta sistemul celor patru corpuri joase fizice, mentale, emotionale si astrale, astfel încât să vă puteţi muta dincolo de limitările voastre fiziologice.
Trebuie să vă mutaţi de la o atitudine de auto-centrare; cu toate acestea, acest lucru nu se întâmplă până când sunteti bine pe calea ascensiunii. Amintiţi-vă, v-am spus că este o virtute in "egoism", sau un moment de auto-absorbţie  intensă atunci când vă străduiti să vindecati /echilibrati vasul vostru corporal în pregătirea pentru o infuzie de frecvenţă de Lumină mai înaltă. Această etapă pregătitoare este importantă pentru fiecare nivel mai ridicat de infuzie de Lumină, altfel ar fi ca inserarea a 110 volti electrici la o priză de 220 V, ceea ce ar duce într-o clipă la un şoc  şi, cel mai probabil, la distrugerea aparatului (corpului fizic ).
Este extrem de important să vă concentrati pe rafinarea celor şapte chakre ale formei corpului,creând astfel / activarea Pilonul vostru de Lumină, care ruleaza în fata coloanei vertebrale. Acest pilon de Lumină trebuie să-si restabilească conexiunea la Miezul central al inimii pământului şi la steaua voastră stelară tetraedru, Steaua Sufletului vostru, care este de la opt la doisprezece centimetri deasupra coroanei capului. Atunci când acest lucru este realizat, veti castiga acces la cele cinci Raze înalte ale Luminii Creatorului, care vor completa amprenta voastră Divină pentru această rundă speciala de Evolutie.
Trebuie să explicăm, totuşi, că în timpul călătoriei înapoi în dimensiunile înalte, vi se va cere să acceptati mai multe misiuni speciale şi veţi fi, de obicei,de acord; pentru că acesta este modul în care a fost proiectat procesul de ascensiune. Veţi căuta totdeauna să vă întoarceti la plinătatea Constiintei voastre Dumnezeiesti, dar veti menţine, de asemenea, o dorinta arzatoare de a servi într-un fel, pentru că în adâncul Inimii voastre Sacre există un Cristal Sămânţă care pulsează cu iubire pură şi o dorinţă înnăscută de a servi.
A fost decretat ca multe fatete / Scântei ale regatului angelic şi alte fiinţe mărete de Lumină să se încarneze pe Pământ şi să urmeze calea umanilor. Portaluri de initiere s-au deschis şi au rămas deschise în jos, prin Ere. Cu toate acestea, în trecut, doar câteva suflete curajoase au reusi să treacă portile de iluminare şi au câştigat măiestria de Sine.
Constienta constientă este dezvoltată prin etape progresive, de trezire şi înţelegere a conceptelor mai complexe şi rafinate. Pe măsură ce progresaţi, veţi obţine treptat accesul la nivele-dimensionale din ce în ce mai înalte de constiinta în timpul călătoriilor de noapte ale Corpului vostru Astral. Sunteţi luati în salile de învăţare şi, eventual, în salile de înţelepciune. În timp, vă veţi alătura Grupurilor de Servire a Lumii, care inspiră şi radiază mai departe valurile Particolelor Adamantine ale Luminii Creatorului, care urmează să fie folosite pentru cel mai înalt bine.
Cum veţi şti când sunteţi pregătiţi să vă alăturaţi membrilor grupului sufletului vostru în Piramida de Servire Mondială? Veţi fi preluaţi automat atunci când Cântecului Sufletului vostru rezonează la jumătatea celei de-a patra dimensiuni şi de mai sus. Veţi merge acolo atunci când aveţi echilibrată 51% din karma voastră, şi faceţi cu adevărat un efort pentr a controla natura voastră emotională. Veţi merge acolo atunci când începeţi să vedeti ce e mai bun în cei din jurul vostru, si vă  străduiti să vă mutati în afara judecătii pe măsura ce veti învăta să vedeti viata si lumea prin ochi filtrati cu compasiune.
Permiteţi-ne sa explicam alcătuirea Piramidei de Servire Mondială. Imaginati-vă o piramida de cristal gigantică în a cincea dimensiune, cu vârf şi cristal dublu-terminat ce se extinde până în primul nivel al dimensiunii a sasea. În cadrul acestui edificiu minunat sunt gradate nivelele de frecvenţă ale dimensiunii a cincea şi ale dimensiunii a sasea joasă. Există mii de piramide mai mici, care rezonează fiecare la frecvenţe speciale armonice de Lumină. Ati putea echivala aceste piramide cu oraşele mici de Lumină. Atunci când va sosi timpul că sunteţi calificati să vă alăturati grupului de Servire Mondială, veti fi luati în piramida de Lumină, care este adaptată  paternului vostru particular vibraţional. Pe măsură ce avansaţi în rezonanţa de Lumină, vă veţi muta în sus, în staţiile mai înalte de Lumină în cadrul Piramidei de Serviciu Mondial. Aceasta este de asemenea o parte integrantă a procesului de ascensiune.
Privirea concentrată a umanităţii este scoasă din mlaştina sufocantă a existenţei pământesti  în orizonturi-îndepărtate ale viitorului. Dorinţa de bogăţii materiale este înlocuită cu o dorinţă pentru constiinta Sufletulul. Servitorii Lumii vor fi tinuţi împreună printr-o legătură  de suflet puternică : o amintire a unui jurământ solemn de a servi umanitatea, cu un obiectiv comun de a ascende în conştiinţă.
Planul Divin pentru acest Sub-Univers a fost creat ca o experientă de a  douăsprezecea dimensiune. Există şi alte sub-Universuri care au fost create pentru a experimenta un număr mai mare de dimensiuni si altele cu dimensiuni mai puţine. Pământul şi sistemul solar din care aceasta face parte, sunt în procesul de reintegrare a tuturor atributelor, calitatilor si virtutiilor celor douăsprezece Raze ale Constiintei lui Dumnezeu pentru a fi admis pentru a participa la gradul imediat superior al Planului Divin pentru extinderea acestui Sub-Univers.

De-a lungul timpului, evolutia constiintei este urmată de stadii de evoluţie în cadrul corpului fizic. Forma urmează întotdeauna gândul. Organismul uman este în curs de pregătire pentru a primi frecventele mai înalte ale Luminii Creatorului, Particolele Adamantine ale Luminii Focului Sacru. Trebuie să evoluati de la un mod pasiv de A FI într-un nouă stare rafinată a Fiinţei ca o acţiune-orientată, ca un Purtător expansiv de Lumină, dacă e să deveniti un maestru COCREATIV DE LUMINA.

Pe măsură ce vă întoarceti spre interior şi  ajungeti mai sus spre concepte şi informaţii de frecvenţă mai înaltă, veţi începe automat să vă retrageti din planul astral, din sistemul de convingeri al constiintei colective. Dintr-un punct de vedere spiritual, evolutia înseamnă o  creştere constantă a sensibilitătii la frecvenţele vibraţionale şi capacitatea de a integra mai mult din Esenta Creatorului, ceea ce duce la o mai mare iluminare şi o natură mai plină de compasiune. Intuiţia unei persoane inteligente, trezite, duce la o mai bună înţelegere a Planului Divin pentru umanitate şi a rolului pe care ea îl joacă. Inteligenţa concentrată este necesară pentru a intra cu succes în a cincea dimensiune şi pentru a accesa apoi vastul depozit de înţelepciune şi abilităţi avansate disponibile acolo. Meditaţia şi o puternică conştiinţă de suflet deschid portalul de acces la revelaţia cosmică.
Atunci când este necesar, informaţiile corespunzătoare, extinse vor fi întotdeauna furnizate aspirantului pe calea Luminii. Pasul vostru următor şi acţiunile necesare sunt relevate cu un nivel la un moment dat. Gândiţi-vă la comunicarea telepatică cu Fiinţele din tărâmurile mai înalte ce primesc Celulele de Lumină de gând/informaţie. Trebuie să practicati să perfectionati abilitatea de a crea o imagine vie a ideilor voastre, şi să le ţineţi destul de mult până când acestea se înregistrează în creierul vostru şi in Eter. Amintiţi-vă, energia urmează gândul.
Lumina este atât energie cât şi materie. Electrificarea sau conversia materiei / energiei se întâmplă atunci când energia este procesată printr-o Piramidă de Lumină, pe măsură ce mintea umana ajunge la Fiinţele I-Luminate din tărâmurile mai înalte, aceasta duce la o conversie a energiei. Treptat, utilizarea acestor tehnici avansate si de perfectionare vă eliberează din legile entropiei / degradării, şi voi începeti încet procesul de întinerire.

Voi, de asemenea, vă mişcati gradual de la un tip de vizibilitate la o stare mult mai avansată. Vă veti muta dincolo de spectrul de culoare şi lumină ultraviolet în multele frecvenţe mai înalte, spectrele electromagnetice de Lumină. Sunteţi, de asemenea, în curs de pregătire pentru a lucra pe mai multe nivele de inteligenţă.

Nu puteţi scăpa de fluxurile de energie care bombardează constant Pământul si umanitatea. Energia dătătoare de viaţă a Razelor radiază mai departe de la Tatăl / Mama Dumnezeu prin intermediul Marelui Soare Central al acestui univers de-a lungul numărului vast de sori al Sub-Universurilor, galaxiilor si sistemelor solare. Există, de asemenea, frecvenţe specializate ale energiei cosmice care pulsează prin acest Sub-Univers din multele constelaţii şi alte sisteme solare, precum şi pulsul şi bătăile inimii Mamei Pământului vostru, care are o influenţă directă asupra tuturor lucrurilor vii.
Multe dintre forţele cosmice de frecvenţe dimenisonale mai înalte sunt benefice, de susţinere a vietii şi consolidare, în timp ce cele din partea de jos, frecvenţele discordante ale dimensiunilor a treia / patra sunt nocive şi limitate. Fiecare suflet determină la care din multitudinea de frecvenţe va răspunde prin semnătura lui energetică. În acest sens,el creează fie Raiul lui personal pe Pământ  fie iadul lui privat. Creierul vostru este un organ magnific şi conţine un număr mare de "frecvenţe de conştiinţă- Coduri ale Vietii".  Cel mai mult din potenţialul vostru geniu a fost depozitat în nivelele dimensionale mai înalte ale  Mintii voastre Sacre, care este situată în partea din spate a capului în apropierea chakrei coroanei. Cantecului Sufletului vostru conţine frecvenţele care vă vor asista în accesarea acestui depozit bogat de cunoştinţe. Fiecare octavă de accelerare a frecvenţei vă oferă acces la un nivel mai înalt al Constiintei lui Dumnezeu. Creierul vostru / mintea deţine cheile spre măiestrie si iluminare.
Dragi inimi, amintiţi-vă, dacă sunteţi concentraţi numai pe ascensiunea voastră personală, înţelegeţi greşit mesajele noastre. Pe măsură ce parcurgeţi drumul înalt care duce  spre iluminare, trebuie să ajungeţi să atingeţi inimile altora prin cuvintele, acţiunile şi faptele voastre. Un discipol adevărat pe Cale duce o viaţă de serviciu.

Un discipol pe Cale se mută treptat dincolo de sarcinile şi responsabilităţile familiale fizice pe măsură ce constiinta, intelepciunea si Lumina lui/ei se măreste. Treptat, influenţa aspirantul se extinde, şi posibilitatea lui/ei de a deveni un adevărat arătător de cale, creşte. Este nevoie de un efort constant şi deliberat pentru a imblanzi ego-ul, şi pentru a obţine cunoştinţele şi expertiza necesare pentru a deveni un Servitor al Lumii. Trebuie să fiţi un exemplu remarcabil şi să aveti capacitatea de a excita şi stimula dorinţa de înţelepciune spirituală, în scopul de a servi umanitatea ca o Lumină călăuzitoare.
Prietenii mei curajosi, ştim cum se simte să fi încălzit în perfecţiunea Iubirii / Luminii Creatorului. Voi abia începeţi să înţelegeti, şi dorinta din interior va creste mai puternică şi mai convingătoare pe măsură ce ajungeţi mai sus în tărâmurile luminate ale existenţei. La început am fost fin acordaţi şi în raport perfect, unul cu altul. Impreuna, încet, dar sigur ne întoarcem la acea fumoasă stare de unitate.
 Eu sunt prietenul şi companionul vostru constant pentru totdeauna.

EU SUNT Arhanghelul Mihail.

http://www.ronnastar.com/latest.html 

Traducere : Eliza Fati