Pagini

31 august 2011

Mesajul Arhanghelului Uriel - Scopul sau Perfectiunea?



Există întotdeauna aliniere între calea voastră si credintele voastre, între scopul şi călătoria voastră de viaţă, în vindecarea pe care aţi venit să o faceţi şi experienţele pe care le creaţi pentru realizarea acesteia. Scopul vostru cel mai înalt este cel mai puternic aspect de care sunteţi capabili în orice moment. Acesta este parte din contractul sufletului vostru cu Sursa şi nu există pentru nimeni pe pământ  o cale unică spre rai. Fiecare va ajunge în ritmul propriu şi în timpul lui. A fi aliniaţi cu scopul vostru înseamnă a fi pe calea voastră în fiecare moment si asta este tot ceea ce puteţi face.Este perfect.

Universul nu cere perfecţiunea noastră pentru că aceasta există în toate lucrurile, în orice moment şi în toate modurile. Puneţi la îndoială perfecţiunea unei flori sau perfecţiunea oceanului? Atunci de ce puneţi la îndoială propria perfecţiune? Scopul există în perfecţiune, dar scopul vostru nu este îndeplinit  prin devenirea voastră de a fi "perfecţi". Trebuie să începeti la punctul de perfecţiune şi să ştiţi că vă mutaţi de la un aspect al perfecţiunii la altul. Scopul vostru este să vă vindecati, nu sa fiti perfecti. Perfectiunea nu este atinsă în a fi mai bun sau cel mai bun, în a avea cele mai multe sau a fi cel mai rapid. Este cine şi ce sunteţi în ochii Sursei.

Scopul vostru există în perfecţiune în orice moment, chiar şi în acele momente cand simtiţi frică, când vă simtiţi pierdut, crezând că nu trăiţi până la potentialul vostru adevărat sau nu sunteţi siguri de adevăratul vostru scop.Voi trăiţi scopul vostru în fiecare moment şi include toate îndoielile şi temerile. Depăşirea acestora face parte din scopul vostru, si a avea curajul de a vă accepta pe voi însivă ca cine sunteţi în fiecare moment. Cel mai mare cadou pe are vi-l puteţi da este de a vă recunoaste perfecţiunea, astfel încât să vă puteţi concentra pe adevăratul scop al vieţii voastre, care este de a deveni cocreator cu spiritul.

Nu există nici un scop în căutarea perfecţiunii, pentru că deja există. Există scop în căutarea adevărului, în a străluci lumina voastră si a fi neîfricat de critică sau de îndoială. Sunteţi fiecare o lumină a lui Dumnezeu, un far de lumină divină a iubirii neconditionate si aceasta este perfecţiunea voastră. Scopul vostru este de a fi cine sunteţi, de a vă străluci lumina voastră în lume şi de a vă onora pe voi înşivă şi pe toată lumea în perfecţiunea lor. Apoi, vă puteţi concentra energia pe extinderea de la un aspect al perfecţiunii la altul, miscandu-vă prin dimensiuni ale timpului şi prin vibraţii energetice pe măsură ce vă aliniaţi voi înşivă cu adevărul fiinţei voastre şi găsiţi bucurie în perfecţiunea voastră de a crea raiul vostru pe pământ.

Jennifer Hoffman
www.urielheals.com 
Traducere:Eliza