Pagini

30 august 2011

ISUS "Este imposibil a construi o iluzie, care să dureze mai mult de o clipă"


John Smallman | 28 august 2011

Omenirea a ajuns la un punct foarte important în desfăşurarea evoluţiei sale. Puteţi vedea dovezi ale prezentei acesteia peste tot în lume. Pentru un timp foarte lung, părea că nu ati făcut aproape nici un progres spiritual în timp ce v-ati luptat în general pentru supravieţuire , într-un mediu dur, şi ati agravat problemele voastre atacându-vă unul pe altul. Nebunia de atitudini care v-au condus să vă comportati atât de neiubitor a început în sfârsit să fie realizată de multi dintre voi care caută acum să trăiască împreună, în cooperare armonioasă, constatând că aceasta poate fi realizată cu succes.


Evident, există încă foarte mulţi pe Pământ care nu au realizat încă acest lucru, dar dragostea plină de compasiune pe care o împărtăsiti şi o extindeti are un efect enorm în întreaga lume. Cei care au crezut că luptâdu-se cu ceilalţi şi zdrobind toate opoziţie le va permite să atingă poziţii de securitate şi de putere permanente constată acum acele credinţe foarte inconfortabile de menţinut, deoarece acestia îsi dau seama în cele din urmă că orice este dobândit în acest mod nu poate fi asigurat pentru foarte mult timp. Este o realizare şocantă care a început recent să curgă în conştientizarea lor conştientă, în ciuda eforturilor lor hotărâte de a o nega. Dar istoria de durere, suferinţă, şi deziluzie pe care şi ei au experiementat-o de peste eoni, ca urmare a inversărilor bruşte ale averilor lor, nu mai poate fi ignorată. Metodele lor nu functioneaza! Este o revelaţie cu adevărat şocantă pentru ei, şi le cauzează multă anxietate şi confuzie în timp ce caută răspunsuri într-o filozofie care nu oferă niciuna.

Puterea Câmplui Iubirii divine ce înconjoară Planeta Pământ este extrem de puternică, omniprezentă, şi nimic nu poate rezista îmbrăţişării sale iubitoare. Mulţi încearcă, dar mai mult ineficient, pentru că acesta este ghidat de voia Tatălui vostru iubitor care intenţionează să vă treziti din iluzie în extazul Realitătii veşnice. Chiar şi cei care sunt cei mai puternici în negare despre existenţa Lui şi dragostea Lui găsesc apărarea lor subminată de puterea blândă şi irezistibilă a iubirii sale veşnice. Trăind eoni de timp în frică şi furie, aşteaptând judecata, condamnarea, si pedeapsa, ei găsesc tulburătoare, chiar terifiantă, oferta blândă, de acceptare,şi fără discriminare a Iubirii Sale,care este motivul pentru care ei rezista lui atât de hotărât.Cu toate acestea, rezistenţa lor se va topi în cele din urmă, pentru că în ciuda refuzului lor, ei doresc cu disperare să beneficieze de îmbrăţişarea veşnică pe care El oferă continuu întregii creaţii. Şi pentru că este atât de infinit atrăgătoare acestia vor fi în cele din urmă în imposibilitatea de a continua rezistenţa lor, si, de asemenea, se vor topi în căldura acelei îmbrătisări divine. Toţi se vor întoarce Acasă din iluzie, deoarece este imposibil a construi o iluzie, care să dureze mai mult de o clipă atunci când eşti veşnic Una cu Dumnezeu,asa cum sunteti toti.

Momentul pentru trezirea voastră este tot mai aproape, şi tot mai multi dintre voi descoperiti în interiorul vostru Flacăra divină care vă va duce Acasă la Tatăl vostru. Ca întotdeauna mai multi dintre voi descoperiti acea Flacără în voi, ea întăreşte şi intensifică luminozitatea Câmpului Iubirii divine permitând mai multora să o vadă, să o accepte, şi să  stârnească spre starea de trezire.

Imi dă o mare bucurie să văd că omenirea se apropie de momentul trezirii, stiind ca este inevitabil. Ştiind că toate suferinţele vor înceta şi că copiii iubiţi ai lui Dumnezeu se vor întoarce Acasă este cea mai înăltătoare perspectivă pentru toată creaţia. Clipa scurtă de separare aparentă care a provocat atât de multă durere este pe cale de a se dizolva, făra nici o urmă, deoarece nu a existat niciodată. Bucuria şi extazul realitătii divine a lui Dumnezeu va străluci mai departe într-o frumuseţe pe care nici unul dintre voi nu v-o puteţi imagina, si vă va îmbrătisa ,asa cum a facut-o întotdeauna, pentru toată eternitatea.

Fratele vostru iubitor, Isus.

http://johnsmallman.wordpress.com/

Traducere: Eliza