Pagini

29 august 2011

HILARION -Mesajul Săptămânii 28 august- 4 septembrie 2011


Preaiubitilor, 

Timpuri de mare transformare sunt acum asupra voastră. Fiecare dintre voi treceţi prin procese alchimice extraordinare în cele patru corpuri inferioare şi acest lucru poate aduce izbucniri emotionale în timp ce încercaţi să faceţi faţă cu aceste schimbări. Fiţi răbdători cu voi înşivă şi înţelegători, de asemenea. Izbucnirile voastre sunt temporare în natură şi trebuie să vă amintiţi că acestea vor trece. Este un proces de integrare a energiilor masculine şi feminine, care sunt în interiorul vostru şi acestea se aprind uneori  la un grad mai mare, ceea ce vă face să vă simţiţi dezorientaţi, cumpănind la cum puteti să exprimati tot ceea ce nu sunteţi, atât de des.

Fiecare dintre voi se află în diferite stadii de initiere, care apar mai ales în planurile interioare, dar încercările şi problele ce vă însoţesc sunt reflectate în situaţiile voastre în viaţa de zi cu zi. Acestea sunt parte integrantă din calea voastră spirituală şi trebuie sa fie de aşteptat pe măsură ce voi continuaţi călătoria voastră spre o mai mare dezvăluire a abilitătilor si darurilor voastre spirituale. Nu vă descurajati după ce experimentaţi unul dintre aceste episoade şi nu uitaţi să faceţi apel la Ingerii vostri de Ascensiune pentru a vă ajuta în acest proces. Vor fi perioade de fluctuaţii în corpurile emoţionale în timpul acestor vremuri, iar cel mai bun lucru pe care îl puteţi face este să recunoaşteţi acest proces atunci când apare şi să luati măsuri pentru a vă pune într-un mediu liniştit pentru a aduce înapoi armonia în voi.
Acesta este momentul pentru a persevera pe măsură ce energiile continuă înainte şi în sus în efortul lor neobosit. Cel mai mare atribut care vi-l puteţi oferi în aceste vremuri de turbulentă şi schimbare este darul de compasiune, nu numai pentru alţii, dar şi pentru voi. Aceasta este o formă înaltă de iubire şi compasiune pentru sine şi provocările cuiva şi toate aspectele ce apar din interiorul vostru de care nu stiaţi că există necesită o iubire constantă şi atotcuprinzătoare a tot ceea ce sunteti. Practicaţi acte aleatorii de bunătate asupra voastră mai întâi şi răspânditi-o spre exterior mai apoi.
Pentru că în adevăr, asa cum mergeţi în interior în linişte şi vă aduceti pe voi în aliniament cu Măreaţa voastră Prezenţă, aceste provocări dispar şi o mai mare uşurinţă este experimentată încă o dată. Pe măsură ce deveniti mai familiarizaţi cu aceste cicluri energetice, aşa cum apar în interiorul vostru şi care ar putea să îşi găsească expresia în manifestarea exterioară, puteti fi gata pentru ele cu setul vostru de unelte a tot ceea ce va ajutat să vă menţineţi echilibrul în aceste momente. Amintiţi-vă să consumati cantităţi mari de apă bună, curată pentru a vă păstra bine hidrataţi şi să mâncaţi alimente care conţin o mai mare vitalitate şi forţă de viaţă, care sunt în stare crudă şi naturale.

Aceste practici vă vor ajuta să vă aliniaţi mai uşor cu viziunea şi intenţia pe care o  menţineţi pentru voi, cei dragi şi pentru lumea în care trăiţi. Când vă simţiţi încercaţi faceţi mereu acele lucruri care vă oferă bucurie şi plăcere, astfel încât să vă simţiţi completaţi şi reîmprospătaţi. Luându-vă timp pentru a fi bine cu voi înşivă are întotdeauna repercusiuni benefice pentru voi şi toţi cei din jurul vostru. Destindeti-vă atunci când este necesar şi cultivati râsetele, pentru că uneori este cel mai bun medicament.
Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

©2011 Marlene Swetlishoff
http://www.therainbowscribe.com/hilarion2011.htm
Traducere : Eliza