Pagini

1 septembrie 2011

Mesaj de la Arhanghelul Gabriel ~ Toate Mişcarea este Progres Înainte~



Salutări, Dragilor! Sunt Eu, Gabriel, şi ca întotdeauna, suntem atât de încântaţi şi onoraţi să fim în prezenţa voastră astăzi.  În ce timpuri minunate vă aflaţi pe planeta voastră, dragilor. Puteți să simţiţi? Ştiţi,  în inimile voastre ce onoare este să fiţi un rezident al Gaiei în timpul acestor uimitoare vremuri ? La nivel de suflet, ştiţi. Sufletele voastre s-au îngrămădit pentru oportunitatea de a fi în corp în acest moment. Aţi fost atât de entuziasmaţi că de abia aţi aşteptat să începeţi.  Şi ceea ce sufletul vostru a vrut cu disperare să experimenteze sunt vremurile în care vă aflaţi astăzi. N-aţi mai putut astepta.

De abia aţi aşteptat să fiţi un participant la Sfârsitul Timpurilor sau să fiţi un creator al Noului Pământ. Noi înţelegem că acest lucru poate fi dificil de crezut în timp ce păsiţi pe pământ, în omenescul vostru, dar credeţi-ne când vă asigurăm că aşa este. Sunteţi atraşi de citirea mesajelor, cum ar fi aceasta, în dorinta sufletului vostru de a vă reaminti, şi acesta este motivul pentru care le puteţi simţi atât de linistitoare pentru voi.
Sunteţi în chinurile Sfârsitului Timpurilor. Vedeti asta peste tot în jurul vostru. Voi simţiţi accelerarea de energie. Simţiţi accelerarea timpului şi simţiţi, de asemenea, disperarea cu care se confruntă mulţi care au o experientă umană. Noi suntem aici să vă reamintim că orice mişcare este progres înainte. Totul este divin perfect. Nu poate fi nimic greşit, deoarece voi toţi, fiecare dintre voi, aţi ales această experienţă. Şi acesta este motivul pentru care vă încurajăm să staţi în cel mai înalt aliniament al vostru si să străluciți ca suflete briliante ce sunteți si să întelegeți că prin îmbrățișarea a cine sunteţi voi cu adevărat sunteţi în cel mai înalt serviciu.

Nu faceţi nici o greșeală în privința asta, veţi vedea mulţi oameni care se luptă. Voi, cu inima plină de compasiune, puteţi fi tentaţi să săriţi şi "să-i salvaţi", pentru ai remedia , pentru ai căra. Dragilor, dorim să vă reamintim că acesta ar fi un mare deserviciu celor pe care îi iubiti. Sufletele lor  îi conduc la experienţele exacte pe care au nevoie să le aibă, la fel cum sufletele voastre vă conduc pe voi. Permiteţi. Pemiteţi-le să fie acolo unde acestia sunt, ştiind că acesta este perfect  divin.

"Dar Gabriel", voi spuneti, "Ei fac alegeri care îi vor răni, care le va aduce durere!", la care noi răspundem :"Adevărat!" Deoarece noi înţelegem că momentul în care lucrurile devin prea dureroase este momentul în care aceştia se vor muta din rezistenţă şi vor încerca ceva nou. Aveţi dreptul să percepeţi că ei se deplasează înapoi. Noi îi vedem miscându-se spre punctul în care vor accepta în cele din urmă adevărata schimbare. Aveţi posibilitatea să contribuiţi în mod optim prin păstrarea luminii voastre cele mai înalte şi predând prin exemplul vostru.

S-ar putea sa vedeţi evenimente meteorologice extreme sau evenimente seismice, care aduc ceea ce aţi considera a fi catastrofă pe planeta voastră dragă. Aşa cum am vorbit de atâtea ori înainte, Gaia se schimbă şi eliberează. Ea eliberează ceea ce ea pur şi simplu nu poate păstra, în scopul de a deveni Noul Pământ. Cum poate fi acest lucru rău? Din nou, acesta este progres înainte.

Dragilor, nu încercaţi să blocaţi sau să preveniţi aceste evenimente. Din nou, ele sunt  divin sincronizate şi o parte integrantă a procesului. Trimiteţi iubire,asistaţi cu curăţarea zonelor, dacă doriţi, dar înţelegeţi-le ca fiind necesare. Un minunat "produs" al catastrofelor naturale pe planeta voastră, este o revărsare incredibilă de iubire si compasiune, care este trimisă mai departe de umanităte ca răspuns la aceste evenimente, care asistă mai departe Gaia în menţinerea  energiilor  necesare pentru nașterea Noului Pământ.

Voi creaţi fundaţia pentru multe generatii de acum încolo. Permiteţii să se schimbe în noua ei fundaţie, puternică şi solidă."Dar Gabriel", voi spuneţi, "atât de multe suflete sunt pierdute atunci când aceste evenimente apar!" Şi noi spunem, celebraţi acele suflete, felicitaţi-le pentru treaba minunată pe care au făcut-o. Priviţi-le ca pe sufletele glorioase ce sunt, care au decis să asiste Gaia în ultimul lor act de mare serviciu înainte de a face tranziţia. Cunoasteţi ca ele că sunt bine şi iubite şi onorate pentru curajul şi incredibila lor contribuţie si cunoasteţi de asemenea ca relaţia voastră cu ei continua, chiar daca într-o formă diferită.

S-ar putea să fie multe suflete, care au decis că nu doresc să experimenteze energia Noului Pământ. Acest lucru pur şi simplu nu a fost pe lista lor de priorităţi pentru această viaţă. Din nou, această alegere a fost făcută la nivel de suflet. A fost făcută cu multă înţelepciune şi înaltă ghidare, şi a fost perfect divin pentru ei. Deci, din nou, toată mişcarea este progres înainte. Ei au absolvit şi sufletele lor sunt libere pentru următoarea lor experienţă de aventură sau poate că vă aplaudă  de sus. Este o alegere sacră şi onorată.
Dragilor, asa cum mergem mai departe în energiile accelerate ale anului 2011, vă încurajăm să practicaţi acceptarea şi permisiunea, nu numai pentru alţii şi pentru evenimente, dar cel mai important pentru voi înşivă! Priviţi-vă pe voi înşivă ca pe maestrii magnifici ce sunteţi cu adevărat! Înţelegeţi că FIInţarea, atunci când sunteţi în aliniamentul vostru cel mai înalt, înseamnă A FI în cel mai înalt serviciu.

Pur şi simplu, nu vă daţi voie să fiţi distrași, îmbrăţişând cine sunteţi cu adevărat şi  aplicând ceea ce ştiţi că este cea mai grandioasă expresie a voastră pe care o puteţi avea vreodată. Nu o faceţi mai complicată decât trebuie să fie. Dacă vă puteţi aminti acest lucru, veţi trece în energiile de ascensiune cu frumusete, graţie si ușurință și veți experimenta raiul pe pământ. Noi vă aplaudăm pentru muncă fenomenală pe care o faceti, şi să ştiţi că sunteţi cu toţii iubiți peste măsură. Asta este tot ce avem pentru voi astăzi.

Arhanghelul Gabriel prin Shelley Young 

transcris de Terri DeMarco trinityesoterics.wordpress.com

Traducere : Eliza