Pagini

31 iulie 2011

MESAJ DE LA Arhanghelul Zadkiel * august 2011



TRANSMIS PRIN LINDA ROBINSON

Progresul înainte

Salutări Preaiubitilor, vă salut în Iubire si Lumină. Voi avansaţi rapid în procesul de ascensiune. Luaţi măsuri pentru a progresa înainte pe calea voastră. In unele zile s-ar putea să simţiţi că aţi facut salturi şi paşi mari, şi în alte zile să simţiţi ca pasii au fost mici. Preaiubitilor, dacă paşii au fost mari sau mici, nu contează. Cel mai important lucru este că progresaţi iînainte pe calea voastră.

Când setaţi intenţia voastră de a progresa, voi aduceţi forţe în joc care vă vor ajuta în procesul de ascensiune. Intenţia voastră de a progresa înainte setează vibraţia sau frecvenţa voastră la un anumit nivel, şi veţi radia această frecvenţă afară, în eter. Această intenţie sau frecvenţă îi caută pe cei din planurile pământesti şi tăramurile spiritului care vă vor asista pe calea voastră. Cei care rezonează la o frecvenţă similară se conectează în tăramurile câmpurilor energetice pentru a vă ajuta să lucrati împreună pentru a ridica constiinta voastră si pe cea a întregii umanităti.


De fiecare dată când ridicaţi gandurile si emotiile voastre la o frecvenţă mai înaltă, acesta este un pas înainte pe calea voastră. Voi trimiteţi afara vibratii înalte, şi atrageti lucruri de natură mai înalta înapoi la voi. Voi progresaţi înainte de fiecare dată când faceţi acest lucru.  

Ridicând gândurile şi emoţiile la o frecvenţă mai înaltă poate implica o varietate de lucruri care vor fi unice pentru fiecare individ. De exemplu, într-o situaţie în care a existat un conflict, puteţi alege să priviţi situaţia dintr-o altă perspectivă si să decideţi să vă iertaţi pe voi însivă si pe ceilalţi implicaţi. Vă puteţi da seama că fiecare persoană a avut un rol în ea, la fel cum îl are fiecare actor într-un joc. Uitaţi-vă la rolul jucat de voi si simtiţi iubire si compasiune pentru voi mai întâi. Apoi,lăsaţi acea iubire şi compasiune să se răspândească către ceilalţi în această situaţie. Când vă uitaţi la situaţie dintr-o perspectivă mai înaltă şi vedeti lecţia în ea, puteţi profita de înţelepciune pe masura ce vă iertati pe voi însivă si pe toti cei implicati. Când faceţi acest lucru, voi curătati o parte din campul vostru energetic si vă mutati la o frecvenţă mai înalta de iubire şi înţelegere. Acest proces a început cu setarea intenţiei voastre de a progresa  înainte şi de a vă ridica gândurile si emoţiile la o frecvenţă mai înaltă.


Un alt exemplu de a progresa înainte este de a vă  face timp în fiecare zi pentru a medita şi a comunica cu învătătorii şi ghizii vostri spirituali. Acest lucru vă centrează  si vă restabileste focusarea de a fi pe calea pe care o doriti. Aceasta le permite celor care vă ajută să vă dea ghionturi şi instrucţiuni cu privire la modalităţi suplimentare de progres. De fiecare dată când meditati, facei un pas înainte pe calea voastră .

Progresul poate fi realizat prin concentrarea asupra momentului prezent. Când vă concentrati pe ganduri pozitive, iubitoare, în fiecare moment, vă  ridicati vibratia. Realizaţi ce e mai bun în acel moment fiind cât mai pozitivi si iubitori cu putinţă. Acesta este un pas înainte pe calea voastra în acel moment. Fiecare moment se construieste pe momentul anterior până când va daţi seama că eternul acum există în întreg timpul şi spaţiul. Vă  veţi da seama că progresul poate fi sustinut profitând de avantajele din fiecare moment.Nu este o chestiune de aşteptare până mai târziu pentru a face acest pas. Este concentrarea pe momentul acum şi utilizarea lui pentru binele vostru cel mai înalt şi si al tuturor.

A rămane într-o stare de iubire şi a radia aceasta mai departe poate ilumina calea voastră pentru a vă  ajuta la progresul vostru înainte. Purtaţi în voi o Scânteie Divină a Creatorului Suprem din care proveniti. Pe măsură ce va concentati pe această scânteie divină, care se află în Centrul Inimii Sacre, Iubirea şi Lumina voastra se extind astfel încât aura voastră creste în lumină.Cu cât vă concentraţi mai mult pe Scânteia voastra Divină  si Centrul Inimii Sacre, cu atât devine mai puternică  si mai lstrălucitoare  Lumina voastră . Acest lucru vă acordează la o frecvenţă mai înaltă şi continuă progresul vostru pe calea voastră.

De fiecare dată când vă concentrati pe Scânteia voastră Divină si Iubirea din voi, radiaţi în afară vibraţii din ce în ce mai înalte. Când toate aceste momente sunt combinate, ele devin o forţă importantă şi minunat de puternică care vă propulsează înainte. Un pas izolat poate părea nesemnificativ la vremea respectivă, dar este acest pas sau moment cel care vă va duce la următorul pas sau moment. Dintr-un moment sau pas ia nastere următorul.

Voi progresati înainte, rămânând pozitivi şiiubitori în fiecare moment. Paşii mici,duc spre pasi mai mari. Radianta voastră creste cu fiecare gând si sentiment iubitor. Voi luminaţi calea voastra servind ca un exemplu strălucitor pentru cei din jurul vostru. Lumina voastră luminează calea pentru cei din jurul vostru la fel cum Lumina celor dinaintea voastră v-a ghidat pe voi. Puteţi fi de mare serviciu celorlalţi continuând să cresteti, Lumina voastră cu fiecare pas înainte pe care il faceti pe calea voastră.


Preaiubitilor, ne bucurăm cu voi de fiecare dată când vă concentrati pe o gândire sau un sentiment pozitiv, pentru că acesta este progresul pe calea voastră.

Să stiti că sunteti iubiti foarte mult in Lumină.

EU SUNT Arhanghelul Zadkiel

Toate drepturile rezervate Lindei M. Robinson, www.PersonalPathwaysOfLight.com.
 Traducere: Eliza