Pagini

13 iulie 2011

Arhanghelul Uriel - Căile de vindecare




Fiecare dintre voi cunoaste pe cineva care pare să meargă fara efort prin viaţă. Ei nu par să aibă lecţii de învăţat sau probleme majore de viaţă. Vieţile lor nu sunt ocupate cu griji şi totul pare a fi fără efort pentru ei. Şi ei s-ar putea sa nu pară să aibă conexiuni spirituale, că nu sunt concentrati pe drumul lor spiritual şi totuşi par să se bucure de o viata pe care voi ati dori să o creaţi pentru voi înşivă. De ce, v-ati putea întreba, ar trebui să fiti voi într-o călătorie de vindecare, şi nu ei? De ce trebuie voi să vă vindecati şi nu ei? Sunt ei speciali si stiu ceva ce voi nu stiti?

Fiecare suflet alege călătorie sa de vindecare în funcţie de ceea ce are nevoie pentru a experimenta într-o viată. Fiecare călătorie  este unică, reflectand acele lecţii de învăţare ale sufletului ,rănile şi nevoia pentru vindecare. Şi fiecare poate alege să experimenteze o cale de vindecare sau sa ignore chemarea ei, precum şi alegerea modului în care se va desfasura acea cale şi cine va fi implicat. Din punctul vostru de vedere calea cuiva poate să pară a fi mult mai usoară decat a voastră. Dar voi nu sunteti conştienţi de angajamentul de vindecare al sufletului lor din această viaţă sau ce au experimentat ei în alte vieti. Aceste detalii vă sunt ascunse, la fel cum sunt ascunse si altora detaliile călătoriei de vindecare a sufletului vostru. Fiecare călătorie de vindecare este un proces de învăţare, creştere, transformare şi ascensiune şi în timp ce fiecare este diferită, scopul este acelaşi, pentru a ajuta pe fiecare să învinga frica, să găseasca şi să revendice puterea lor şi de a ajunge la o mai mare înţelegere spirituală.



Vă vindecati, deoarece este ceea ce sufletul vostru este chemat să facă. Acesta poate fi un proces dificil şi dureros sau poate fi usor si nedureros. Toate aspectele sale sunt opţionale şi la alegerea voastră, în mod conştient sau inconştient. Nu trebuie să experimentati durerea în scopul de a vă vindeca. Persoana care pare să aiba o experienţă de viaţă fără lecţii ar fi putut face de fapt, alegerea de a experimenta calatoria ei de vindecare, fără durere şi haos. Din moment ce credeti că vindecarea este însotită de durere, alegeţi această formă de vindecare. Puteţi alege alte moduri de a vă vindeca, care sunt mult mai puţin dureroase şi perturbatoare odată ce aliniaţi mintea voastră şi spiritul pentru a face aceste alegeri.


De călătoria voastră de vindecare, beneficiază de asemenea toată lumea din grupul sufletului vostru. De pe urma fiecarei experienţe de vindecare completă beneficiati atât voi precum şi toti ceilalti implicaţi. Împreună, voi toti aţi ales o călătorie de vindecare specială . Dar modul în care experimentaţi vindecare depinde de voi. Când alegeţi să vă vindecati fără durere, voi acordati aceeaşi opţiune pentru toată lumea din grupul sufletului vostru. Pe măsură ce învătati să apreciati lecţiile voastre, veţi putea găsi frumuseţea în procesul de vindecare şi veti şti că vă vindecati, deoarece este darul sufletului, o oportunitate pentru voi şi toată omenirea de a învăţa să se vindecece fara durere, de a trăi fără frică şi de a avansa înainte pe calea spirituală colectivă. Vă vindecati pentru că aţi venit să schimbati lumea si să vindecati ranile sale emotionale si spirituale, care sunt o oglindă a propriilor voastre răni. Fiecare dintre voi are puterea de a se vindeca, de a vindeca grupul sufletului vostru şi lumea. Şi puteţi face acest lucru cu gratie, fara durere, să mutati lumea în aliniament cu vibraţiile ei cele mai înalte, aliniaţi umanitatea cu spiritul, mutati-vă în dimensiunile mai înalte de fiintare şi înălţati-vă cu gratie si usurintă.
http://www.urielheals.com/
Traducere Eliza Fati