Pagini

11 iulie 2011

Hilarion -Mesajul săptămânii 10 iulie-17 iulie 2011


Preaiubitilor,

Pe măsură ce frecvenţele noilor energii cresc în intensitate, mulţi oameni de pe planetă simt emoţii diferite, variind de la mari bucurii la mari necazuri, regrete şi sentimente de pierdere şi durere. Aceste sentimente nu sunt doar cele care au fost profund reţinute în fiecare suflet încă din copilaria timpurie. Iubitilor, toate aceste sentimente fac parte din constienta colectivă sau, mai degrabă, din inconştienţa colectivă, care a fost adunată ca un câmp de energie ce înconjoară planeta. Acesta a fost retinut pe Planetă ca un câmp vibraţional, ce a păstrat Omenirea prizonieră în acest câmp timp de milenii.

Pe măsură ce lunile trec, Lumina voastră lucrează pentru a demonta acest câmp de energie şi cu cât va uniti mai mult în centrarea atenţiei deliberate, cu atât mai mare va fi impactul asupra acestui camp. Cea mai puternică din zile va fi pe 11 noiembrie, 2011 şi aceasta va fi o ocazie excepţională pentru a spulbera acel câmp de energie şi a elibera Umanitatea de asuprirea acestui camp de forme-gand limitate care i-a tinut pe toti din această lume într-o stare constantă de forţe în opoziţie din interiorul căruia a fost extrem de dificil de a transcende.

Prin dorinţa voastră unită de a adăuga Lumina si energia voastra în aceste timpuri pentru perioada rămasă din acest an- 2011, voi sunteti schimbarea pe care aţi dorit să o vedeti în lume. Este timpul, dragilor, Acum este timpul. Tineti socoteala fiecarui minut pentru Divinul din interiorul vostru. Alegeti să creati binecuvântări de iubire şi de vindecare pentru fiecare membru al familiei voastre imediate şi al familiei voastre mai mari care se manifestă pe Pământ în aceste vremuri dificile şi de transformare, ce nu au mai fost niciodată experimentate înainte în acest fel. Fiecare moment conţine universuri vaste de posibilităţi, deoarece dimensiunile înalte sunt acum suprapuse cu dimensiunile joase şi există o gamă de aparent haos la treabă.

Asta înseamnă doar că Lumina a venit şi în timp ce mătura atmosfera din lumea voastră, au loc modificări interioare în inimile şi sufletele Umanitătii din toate colţurile planetei. Aceste modificări sunt resimtite la început intens de dificile, în special pentru cei care nu sunt obisnuiti cu prelucrarea şi observarea dinamicii lor interioare, asa cum sunt Lucratorii în Lumina mai experimentaţi. Este un proces foarte dificil de a fi dispus să te uiti în mod onest în interiorul tau şi a vedea părţi din sine care nu sunt ancorate în Divin şi mai apoi a fi dispus a face munca de corectare care e necesară pentru a te alinia mai departe cu Divinul din interior.

Voi, iubiti lucratorii în lumină şi cei treziti, ati fost în acest proces în mod continuu în cele mai multe din vietile voastre. Toate care le-aţi îndurat în vieţile voastre personale, ce au părut întotdeauna de parcă aţi fi înotat împotriva curentului în impactul său, v-au adus acum la acest punct şi iata-vă aici, co-creând o Lume nouă şi un nou mod de a Fi. Din acest moment, în functie de alegerile voastre, eforturile voastre vor deveni mai uşoare şi mai pline de sentimente de bucurie, de graţie şi uşurinţă în interior. Pentru ca voi sunteti Una cu tărâmul Angelic, Una cu Tot Ceea Ce Este şi munca voastră merge acum înainte într-o mai mare realizare a întregului în interior fiind facute în consecinţă, mai mari realizări în perspectiva generală mai înalta a acestei lumi şi afară, în Universuri.

Countinuaţi cu ancorarea divinului, dragii nostri şi dacă vă veţi găsi uneori cu un pas înapoi, fiti imediat iertători cu starea voastră umană, pe măsură ce vă transformati în corpurile voastre fizice, mentale şi emoţionale, deoarece totul este o experienţă de învăţare şi de extindere şi toţi sunteţi foarte admirati pentru curajul, tăria şi determinarea voastră. Amintiţi-vă că sunteti fiecare iubiti peste măsură şi că sunteţi atât de necesari în aceste vremuri de schimbare.

Până săptămâna viitoare ...

Eu sunt Hilarion
http://www.therainbowscribe.com/hilarion2011.htm
Traducere:Eliza Fati