Pagini

25 iulie 2011

Hilarion -Mesajul săptămânii : 24-31 iulie, 2011



Iubiţi Lucratori întru Lumină,

  În timp ce zilele de vară trec  una după alta, vă  veti gasi simtind efecte tot mai mari si upgrade-uri de energie care vor apărea, ce pot avea efectul de a va face sa va simtiti coplesiti de toate modificările din interiorul  şi din jurul vostru . Este foarte important să rămâneti concentraţi şi determinati chiar daca este dificil. Dacă nu ati urmat încă regulile simple de a sta împământati, acum este timpul sa începeti sa o luati serios în considerare.

Faceţi plimbări lungi în natură, stati lângă un rau sau lac, ascultati sunetele păsărilor din jurul vostru, închideti ochii si vizualizati cum cresc rădăcini din picioarele voastre în miezul cristalin al Mamei Pământ, ascultati muzica liniştitoare, înălţătoare care vă umple inimă cu bucurie şi pace, faceti ceva frumos pentru altcineva, fără să vi se ceară, cititi o carte bună, stati lângă un copac şi vorbiti cu el şi aşteptati un răspuns, există multe moduri pentru  a vă simţi pe deplin împământati în corpul vostru, doar intenţionati afirmând cu voce tare: 'Intenţia mea este să fiu pe deplin şi 100 la suta împământat în miezul cristalin al Mamei Pământ pe tot parcursul zilei şi noaptea. Aşa să fie şi aşa este,' aceasta va face, de asemenea, să fie aşa.

  În timp ce energiile din ce în ce mai intense continuă să curgă, vor avea loc multe schimbări  pe planeta voastră şi oamenii din lume vor fi încercaţi  a tine pasul cu toate. Pământul se transforma,de asemenea şi pe măsură ce are loc alchimia, trebuie amintit faptul că acesta este un moment de mare oportunitate pentru creşterea sufletului şi expansiune evolutiva pentru toata lumea şi pot avea loc mari salturi în conştiinţa în aceste timpuri si de aceea este foarte esenţial să continuaţi cu disciplinele şi intenţiile voastre de a fi aliniati cu Planul Divin si a le practica în fiecare zi.

O alta cheie în aceste timpuri este de a găsi de mai multe ori, în fiecare zi , lucruri pentru care să vă simtiti recunoscători. Faceti o listă în fiecare dimineaţă, sau undeva cel puţin o dată în fiecare zi, enumerănd toate lucrurile şi oamenii din viaţa voastră pentru care sunteti recunoscători. Veţi găsi că această practică va aduce un zâmbet inimii voastre şi, prin urmare, şi pe faţă voastră şi vă va tine pozitivi şi înălţati făcându-vă să vă  simti  încrezatori că totul decurge bine în vietile voastre si că totul este asa cum ar trebui sa fie. Amintiţi-vă că gândurile voastre sunt lucruri si că ceea ce credeti şi asupra a ce vă opriti va începe să se manifeste în viaţa voastră şi acest lucru începe acum să se întâmple într-o perioadă mai scurtă de timp decât se obişnuia. Asiguraţi-vă că gândurile voastre sunt despre ceea ce vreti şi dorinţi cu adevărat să devina manifestat în viata voastră de zi cu zi.

Faceţi apel la Îngerii 'someri' care aşteaptă să fie pomeniti de fiecare dintre voi. Noi înţelegem că există multe lucruri care se întampla în vietile voastre şi în lume care vă ţin distrasi dar este nevoie doar de câteva momente pentru a-i chema şi a le cere asistenţă în orice fel , de care aveţi nevoie în fiecare moment. Există aceste Legiuni de Îngeri frumosi care aşteaptă să vă fie de ajutor dragii mei. Este cea mai mare plăcere si bucurie pentru ei  şi pentru noi , familia de Lumina de a vă ajuta în calatoria voastră spirituală. Dacă nu ne puteti vedea, aveti credinţă că noi mergem alături de voi cu fiecare pas pe care il faceti. Vorbiti cu noi, ca si cum ati vorbi cu cel mai drag prieten, pentru că într-adevăr nu este nimic cu adevărat ce noi să nu ştim despre voi şi putem oferi perspective pe care poate nu le-ati putea vedea altfel.

Mai presus de toate, Preaiubitilor, oferiti bunătate şi compasiune vouă însivă şi onorati călătoria voastră spirituală şi cresterea incredibilă care a avut loc în voi. Dacă priviti înapoi chiar şi cu un an în urmă, veţi vedea că aţi realizat multe si cel mai important, este ca sunteti aici şi faceti o diferenţă reală!

Până săptămâna viitoare ....

EU SUNT Hilarion

C 2011 Marlene Swetlishoff
http://www.therainbowscribe.com
Traducere: Eliza