Pagini

23 iulie 2011

Djwhal Khul- Măiestria



 Djwhal Khul aici. Tashi Delek. 

Bun. Subiectul de astăzi la care să meditati este' Măiestria'. Ce este Măiestria? Poate vă  gânditi la ea ca la o serie de lucruri; la posibilitatea de a obtine ce doriti într-o clipă, sau poate la manifestarea unei noui case, sau poate la atragerea unui suflet pereche sau poate la recunoaşterea învăţăturilor spirituale. Pentru unii dintre voi, Maiestria ar putea să însemne mersul pe apă sau transformarea apei în vin.

Astăzi vă invit să vă gânditi la Măiestrie ca la o atitudine sau o stare de a fi. Asta înseamnă că sunteti într-un nivel ridicat de constiintă. Şi un alt fel de a spune asta ar fi că voi cuprindeţi toate realităţile simultan.Deci, de exemplu, într-o stare de Măiestrie puteti vedea imaginea de ansamblu. Când sunteti într-un aspect al personalităţii sau altul sau poate condusi de ego sau poate un pic prea mult preocupati despre ceva ce aveti in cap, nu vedeţi imaginea de ansamblu. Voi vedeti o parte din imagine.

Deci, Maiestria vă permite să vedeţi întregul puzzel, care aduce astfel un punct de vedere iluminat la ceea ce se observati.

Unul dintre exerciţiile pe care le folosim pentru practicarea Măiestriei în acest mod, mai ales, dacă există multă dramă în viata voastră, este să vă imaginati că stati aşezati în partea de sus a unui pol foarte înalt, ca un stalp de telefon sau ceva. Şi voi sunteti aşezati acolo sus şi vă uitaţi la întregul joc care se întâmplă în jurul vostru. Ar putea fi colegi, ar putea fi membrii ai familiei, ar putea fi medicii si asistentele medicale care vorbesc despre optiunile de tratament, ar putea fi războiul sau violenţa. Şi voi vă ridicati deasupra tuturor dramelor si vă uitati la ele ca şi cum ati fi un martor independent, nu atasat de ele ci capabil de a observa tot ceea ce se întâmplă.

Când mergem chiar mai departe în asta, voi sunteti capabili să înţelegeti punctul de vedere al fiecărui jucător în acel scenariu asa că voi puteţi literalmente empatiza cu oricare şi apoi cu toti dintre ei şi să înţelegeti că această persoană joacă din tiparele de abuz, iar aceasta  persoană  joacă din tiparele de victimă şi aşa mai departe. Deci, eu vă încurajez să practicati o stare de măiestrie cât de des posibil.

Ca întotdeauna, vă mulţumesc şi dragostea mea pentru voi, 

Djwhal Khul transmis prin reverendul Terri Newlon , 21 iulie 2011  

www.TerriNewlon.com

 Traducere:Eliza