Pagini

7 iulie 2011

Confederatia Galactica


Salutări din partea Federaţiei:

Calea spre Dezvaluire a fost una lungă şi anevoioasă plină de dezamăgiri pentru toţi cei interesaţi. Noi simtim dezamagirea voastră, deoarece este dezamăgirea noastră, de asemenea. La fel de disperat, după cum doriţi voi Dezvaluirea, vrem să ne conectăm cu voi la un nivel personal, astfel încât să putem împărtăşi acele lucruri care ne pot oferi dragoste şi înţelegere. În această privinţă, trebuie să staţi mereu vigilenti, deoarece timpul e mult mai aproape decât vă puteţi imagina.

Activităţile Illuminatilor sunt în scădere în timp ce tot mai multe dintre creaturile lor se depărtează de acea cale, spre bine. În fiecare zi sunt tot mai multi cei care refuză să facă voia lor. Vedem cea mai multa rezistenţă la această schimbare a Illuminatilor care controlează centrele subterane împrăştiate în lumea voastră.Ei au trăit de mai mulţi ani, mai mult sau mai puţin protejati, devenind astfel din ce în ce mai deconectati de voi cei de la suprafaţă şi tot mai îndrăzneţ, în gândirea lor că sunt invincibili.Cu acest grup găsim cele mai mari dificultăţi. Cei care controlează banii pe suprafaţă au multa pricepere în a oferi explicatii, şi au demonstrat acest lucru în ultimii ani deoarece sunt făcute tot mai multe concesii faţă de planurile pentru Dezvăluire.

Un nou val de energie a fost recent 'descărcat' în lumea voastră, cauzând cazuri minore de anxietate şi nelinişte printre voi. Acesta este încă unul din paşii urmaţi spre Ascensiune, care sunt parte a unui Plan Divin.

Mass-media voastră continuă să distragă atenţia de la ştirile minunate şi uneori tulburătoare din lumea voastră care se interconectează cu mesajele noastre de Dezvăluire şi Ascensiune. Acest lucru devine tot mai evident pentru cei care încep să se trezească. Asta nu va dura pentru totdeauna, şi veţi vedea faptul că pe măsură ce timpul ne aduce mai aproape de Dezvăluire va fi concentrată mai multă atenţie pe problemele pertinente, mult mai multă spre surprinderea tuturor. Acesta va fi unul dintre multele indicii că Dezvaluirea are loc. Se va întâmpla şi ne vom veseli cu voi atunci cand va fi.

Pentru moment,continuati să va concentrati Iubirea si intentiile voastre pe cei care au puterea de a face acest lucru şi acest lucru va ajuta la grăbrirea procesului care va asigura maximum de siguranţă pentru toti atunci când Dezvăluirea apare. Aceasta va fi declanşată atunci când vom putea fi siguri că am atins un asemenea nivel. Speranţa noastră este ca liderii vostrii să o facă mai întâi pentru a simboliza dorinţa voastră de a deveni cetăţeni Cosmici. 

Rămâneti  în pace.

6 iulie 2011
http://wandererodtheskies.blogspot.com/2011_07_01_archive.html
Traducere :Eliza Fati