Pagini

5 iulie 2011

Hilarion: Mesajul săptămânii: 3iulie-10 iulie 2011




Preaiubitilor,

Energiile acumulate din ultima lună vor continua să ridice pe fiecare dintre voi în niveluri mai înalte de constiintă  în timp ce vă duceti activităţile de zi cu zi. Va continua să fie un proces de integrare, vă sunt oferite coduri si initieri de Lumină de către ghizii vostri aprobati de Dumnezeu, după cum consideră corpul vostru fizic că este pregatit. Este important ca acesta să se petreacă la un nivel de siguranţă, graţie şi uşurinţă. Să ştiţi că noi suntem  întotdeauna cu voi, în timp ce păsiti pe drumul vostru şi dacă vă aduceţi aminte să ne chemati în fiecare zi, noi suntem mai mult decât fericiţi şi dispuşi să vă oferim asistenţa noastră în aceste vremuri de schimbare.

Acesta este un timp pentru a vă onora, pentru a asculta în liniste,  vocea din interiorul vostru, căci într-adevăr, această voce devine mult mai clară şi mai directă pe masură ce urmaţi poruncile inimii voastre şi deveniti mai deplin acordati cu Sinele vostru autentic. Fiti întotdeauna în integritate cu principiile voastre cele mai înalte şi concentrati-vă doar pe ceea ce doriţi să vedeţi manifestat în vietile voastre. Orice lucru care nu rezoneaza cu Sinele vostru Sfânt Cristic este acum lăsat în urmă cât mai repede asa cum permiteti. Tot ceea ce trebuie să faceţi este să  recunoaşteti atunci când acestea  vin pentru revizuire, să intentionati si să le comandati să plece din câmpul vostru energetic si niciodată să nu se mai întoarcă. Cereti întotdeauna ca ceea ce a plecat să fie imediat înlocuit cu cea mai înaltă Constiintă Cristică pe care sunteţi în stare să o asimilati, în momentul vostru de Acum. Sunteti încă în stadiile incipiente de aducere a aspectelor voastre cele mai Inalte şi acest lucru se va traduce în moduri diferite pentru fiecare dintre voi, pentru că voi fiecare sunteti unici în călătoriile voastre personale.

Creşterea spirituală apare ca un dans în spirală si vor fi momente când acest lucru este intens simtit ca rezistentă pe calea voastră. Acesta este un semn că ceea ce este necesar din interiorul vostru este o predare din inimă  'nu voia mea, ci a Tatălui / Mamei Dumnezeu, să fie făcută în şi prin mine', şi necesită credinţa că voi sunteti condusi cu uşurintă pe cât posibil pe Calea pe care aţi ales-o să o experimentati în această perioadă de schimbări imense. Pentru că cei mai multi dintre voi ati mai făcut acest lucru înainte şi ceea ce se apropie treptat acum este amintirea calitatilor, aptitudinilor, talentelor unice şi darurilor care vor străpunge constiinta voastră asa cum voi asimilati geometriile sacre care inundă acum eterul.

Sfatul nostru oferit si anterior este de a petrece pe cât posibil,  atunci când este posibil , cât mai mult timp în natură, absorbind razele Soarelui pentru cel puţin 10 sau 15 minute în fiecare zi, pentru că Soarele are multe coduri si mesaje pentru voi. Urmaţi ce vă dictează corpului vostru elementar, odihniti-vă atunci când este necesar şi permiteti Fiintei voastre să curgă cu noile energii si perspective asa cum vin. Încredeti-vă în acest proces ştiind că voi luaţi măsurile finale către o constiintă mai înaltă şi integrarea energiilor Ascensiunii asa cum vin mai departe. Păstraţi-vă focusarea pe disciplinele voastre de zi cu zi pentru a asigura că acest proces vine prin voi şi se manifestă în interiorul vostru în relativă usurintă si gratie.


Dacă vă găsiţi descurajaţi de tiparele de energie, care apar încă din interiorul vostru, amintiţi-vă doar să permiteti să simţiţi ceea ce simtiti, cu voce, apoi urmăriti să căutati creativitatea, cum ar fi să scrieti un poem sau o poveste, să pictati, să compuneti, sau să cititi o carte sau orice altceva vă face să simţiţi bucurie, căci în acest fel vă aliniati cu ceea vă face să vă simtiti bine, înălţându-vă spiritul şi veţi găsi că momentele anterioare de descurajare s-au risipit şi că vă simţiţi reînnoiti şi revigorati. De asemenea, recunoasteti că uneori, cel mai mare ajutor pentru voi este să vă retrageti mai devreme la culcare şi să dormiti suplimentar, astfel încât să vă treziti a doua zi dimineaţa cu un echilibru mai mare. În toate lucrurile ceea ce este foarte important este să vă cunoaşteti pe voi însivă, astfel încât să puteti îndeplini nevoile voastre căci acestea apar pentru confirmare voastră. Aveti toate raspunsurile în interiorul vostru, preaiubitilor. Luati-vă timp pentru a asculta.

Ceea ce va apărea în voi în zilele care vor veni va fi un mai mare sentiment de bucurie, fericire, împlinire, pace şi de posibilităţi incredibile ce există pentru voi. Veti experimenta multe momente de uimire si încantare, de conştientizarea şi claritate, cu multe revelaţii şi intuiţii care vă vor ajuta pentru a finaliza procesul de curăţare şi purificare.

Până săptămâna viitoare ...

Eu sunt Hilarion

canalizat prin  Marlene Swetlishoff

http://www.therainbowscribe.com/hilarion2011.htm
 Traducere:Eliza Fati