Pagini

17 iulie 2011

St Germain- Ce mai aşteptaţi?




Toate mesajele de pe acest blog ( http://comptedesaintgermainsblog.blogspot.com) se adresează ascensiunii , inclusiv cele care menţionează condiţiile viitoare. Ascensiunea este primul meu apel, din cauza claritatii de care este nevoie despre acest lucru. Foarte multe dictări ale entităţilor canalizate au creat atât de multa confuzie . Eu Sunt Cel Ce Sunt vrea această confuzie să se termine. Rolul meu ca Maha Cohan este: de a defini ascensiunea acelora care au contractat-o pentru ei, pentru ai înştiinţa ca următorul apel se apropie, şi că este nevoie a fi pregatiti. Unii care au contractat pentru ascensiune nu sunt în măsură să asceandă la acest moment datorita atitudinilor si credintelor lor. Cei care nu fac nimic pentru a fi pregatiti pot pierde aceasta oportunitate.

Multe dintre aceste mesaje conţin instrucţiuni, şi multe schiţează cerinţele. Dacă există întrebări în aceste domenii, mergeti la aceste mesaje şi obţineti aceste informaţii. Toţi cei care au semnat pentru ascensiune se pot califica, înainte de următorul val indiferent de modul în care refuzul propriei conştientizari va păstrat  în drama contractiilor omenesti. Cei care doresc ascensiunea pot obţine toate detaliile de care au nevoie pe acest blog. ( http://comptedesaintgermainsblog.blogspot.com)  Vă rugăm să mergeţi la mesajele care sunt deja pe acest blog pentru a obţine informaţii.

Atunci când corpul este capabil să asceandă, energia pentru a face acest lucru va fi livrată. Dar, fiind iubitor si grijuliu nu face un corp sa fie pregatit. În primul rând, trebuie să fie eliberată densitatea contracţiilor vechi. O contracţie este o memorie care conţine o încărcătură emoţională. Atunci când acestea sunt eliberate, bărbatul sau femeia sunt capabili să fie pe deplin prezenti în moment şi pot fi o ancora de lumină în mijlocul a orice condiţii.

Dacă contractiile sunt reînviate atunci când noile circumstanţe seamănă cu condiţiile care le-a cauzat în primul rând, lumina nu mai poate veni în corp pentru a-l ajuta să se mute la frecvenţe mai înalte. Ascensiunea este mutarea corpului la frecvenţele mai înalte.

Discipolii mei trebuie să elibereze contractiile lor pentru ascensiune, şi este foarte naiv să se presupună că prin rezistenta la furie, teamă şi suferinţa 'ascensiunea este gata'. Nu este. A fi grijuliu nu distruge contractiile, doar le neagă. Inimile deschise nu dizolvă în mod automat amintirile acelor experiente de viată, care au servit pentru a limita conştientizarea. Ascensiunea are nevoie ca aceste amintiri să fie eliberate de reacţii ataşate.

Fiind iubitor vă poate ajuta foarte uşor să dizolvati aceste contracţii. Tot ce trebuie este: să iubiţi lucrurile care sunt cel mai greu de iubit. Iubiţi amintirile care v-au determinat să vă contractati, iubitii pe aceia care v-au dat aceste amintiri, şi acţionati ca şi cum totul vă este drag, indiferent de ce au venit înainte, inclusiv condiţiile care au cauzat amintiri de disperare, care au creat furie împotriva unul altuia, şi v-au solicitat atenţia spre unul din lucrurile pe care sufletul le-a ales înainte de încarnare pentru a învăţa despre ele . Iertarea si detasarea de la aceste amintiri deranjante va conduce capacitatea corpului la o frecventă mai înaltă.

Există multe tehnici pentru a reduce timpul care ar fi necesar de obicei pentru a şterge toate aceste contractii. Misiunea mea este să vă conduc la cei care le pot face. Cereti sa întâlniti pe unul dintre acesti vindecatori uimitori, şi chematii la voi . Asociati-vă cu alte persoane interesate în a face acest tip de eliberare şi ei vă pot de asemenea, asista asa cum îi veti asista si voi. Lucrati cu bărbaţi şi femei care par talentati să vindece. Dacă vă mascati ca un 'candidat trezit la ascensiune' veti pierde.

Trezirea dizolvă contractiile. De ce? Deoarece 'fara minte' înseamnă că nu există nici o preocupare cu privire la nimic, inclusiv cu privire la circumstanţele care au determinat contractiile. Schimbati-vă atitudinea despre aceste amintiri şi vă veţi 'lumina'. Ne-am înţeles asupra acestui lucru? Mulţi cred că pot ascende acum fără eliberare. Ei nu vor ascende. Eliberarea este un detaliu real ce scapa celor ce meditează. Meditaţia hipnotizează, nu eliberează. Nici unul din cei ce meditează nu pot ascende dacă nu pot şterge contractiile lor şi să renunţe la ataşamentul faţă de lumea materială.

Eliberarea se poate face pe calea obţinerii Trezirii. Trezirea nu este numai ceea ce apare într-un moment - renuntarea la toate contractiile despre istoria personală vine dupa acel prim pas al Trezirii. Realizarea iniţială ce a Trezit discipolul se adânceşte treptat în Constiinta Trezită. Liniştea în corp şi minte sunt o consecinţă a acestei aprofundari. Încântarea consecventă nu vine la omul cu contractii, decat cu urcusuri temporare şi picături ocazionale într-o linişte adâncă.


Nici o întârziere nu poate fi considerată sigură pentru cei care aspiră să fie la urmatorul val de ascensiune. Sunteti unul dintre ei? Vă mentin circumstanţele din viaţa voastră prinsi în menţinerea atitudinii despre aceste circumstanţe? Nu? Atunci puteţi ascende. Daca răspunsul este 'Da', va trebui să renunţati la toate atitudinile 'contrare', care menţin negarea ADEVARATEI VOASTRE NATURI - iubirea necondiţionată.

EU SUNT CEL CE SUNT
Maestrul Înălţat Saint Germain
http://comptedesaintgermainsblog.blogspot.com/2011_07_01_archive.html
Traducere: Eliza