Pagini

10 iulie 2011

Consiliul Înalt din Orion


             Bine ati venit preaiubitilor noi suntem Consiliul Înalt din Orion si suntem aici pentru a vă ghida şi susţine în acest moment. Multi dintre voi vă luptati cu noile energii pe măsură ce încercati să găsiti o soluție la cum să trăiti cu o vibratie mai înaltă deşi sunteti înconjurati de mulţi dintre cei care sunt încă adormiti şi la o vibraţie mai joasă. Multi dintre voi vă legănati între vibratii diferite, iar rezultatul este că mulţi dintre voi vă simtiti groaznic si aveti diferite simptome cu toate că este posibil să se menţină o vibratie înaltă, în orice moment.
Iluzia este în descreştere, vibratia accelerată a multora de pe planetă determină renunţarea la iluzie, în unele locuri a dispărut acum cu multi dintre cei care pot vedea clar modul în care planeta este ţinută în frică şi împiedicată de a vedea prin voaluri. Totuşi, în alte părţi ale societăţii umane voalurile sunt încă în vigoare şi vă recomandăm cu tărie să vă detaşati de drame ca o modalitate de a trece prin ele.
        Multă dramă este creată în jurul multora dintre voi, fie că acest lucru este dintr-un punct de vedere mai personal sau mai larg . Multi dintre voi vă simţiti de parcă ati merge în jurul unui cerc de la o dramă la alta si vă intrebati daca lucrurile vor deveni mai bune vreodată. Iluzia este în joc, iar detaşarea şi vizualizarea dramei pentru ceea ce este, vă va ajuta să vă deplasati prin ea.
         Drama între oameni este întotdeauna declanşată de temeri care au zăcut latente în interiorul preocuparilor umane. Cu cât e mai profundă drama cu atât e mai profundă frică şi cu atât mai multe seminţe ale fricii există în sistemul energetic al oamenilor. Deoarece mulţi de pe planetă cad în dramă înainte de a-şi da seama ce este ceea ce fac. Calea de ieşire din dramă este de a realiza ceea ce este si de ce apare. Mulţi oameni sunt acum determinati de iluzie să creadă că asta este, vietile lor nu s-au schimbat în mod miraculos iar simptomele ce le-au experimentat în ultimele luni s-au datorat unor virusi si nu simptomelor ascensiunii sau de curătare a energiilor lor.
        Vă recomandăm să procesati aceste cuvinte prin inimile voastre şi să vedeţi cum vă fac să vă SIMTITI. Chiar credeţi că aţi trecut prin toate simptomele şi haosul doar pentru a vă imbolnăvi? Oare este acest lucru mai acceptabil pentru voi dragii nostri? Simtiţi că energiile au fost reale şi că ele v-au ajutat să va curaţati resturile care au fost stocate în inima voastră? Voi dragii nostri mutati iluzia în trecut ,prin procesarea tuturor informaţiilor cu inima voastră, în orice moment.
        Vibraţia este cheia pentru a menţine Noua Eră în acest moment. Noua Eră este aici, voalurile au fost dărâmate şi oamenii sunt acum în măsură să experimenteze mult mai mult decât au putut înainte, dar asta înseamnă că ei trebuie să-si intensifice vibratia. Multi vor intelege că atunci când meditează sau experimentează vindecarea şi se simt deschisi şi liberi la acel moment, pot să se simtă astfel zi de zi. Poate că mulţi dintre voi nu ati ştiut că vibraţia intensificată pe care o atingeti în timpul meditatiei este una pe care o puteti mentine în orice moment.
       Deoarece totul pe pământ este vibratie, este important să vă deplasati prin experienţele de viaţă şi să creati menţinând în acelaşi timp vibratia înaltă, având o vibraţie mai joasă face mai dificilă creatia să intre în formă. Mulţi dintre voi sunteti ceea ce se cheama 'visători', asta înseamnă că mulţi dintre voi vă puteţi imagina clar că puterea din spatele acestui lucru este enormă şi vă recomandam, dacă sunteţi un 'visator', să fiti mai conştienţi de vibraţiile voastre din viaţa de zi cu zi. Iluziile pot cobori vibratia si creatia voastră să nu mai fie cea pe care v-ati imaginat-o.
        Afirmaţiile, dragii nostri sunt o modalitate de a accelera şi a menţine vibraţiile la ordinea zilei, deoarece mintea umană a fost atât de mult timp blocată în 'negativitate încât multi dintre voi găsiti ca este dificil să nu permiteti gândurilor negative să zboare cu repeziciune în mintea voastră în starea de veghe. Vă îndrumăm să vă conectati cu ghizii vostri sau cu noi, pentru a cere o afirmaţie care vă va ajuta în acest moment. Repetati aceasta afirmatie peste zi, în stare de veghe şi înainte de a va retrage la culcare. Afirmatiile sunt o utilizare puternică a cuvintelor, cuvintele poarta o vibratie, iar noi vă sfatuim să fiti conştienţi de vibraţiile conţinute în acestea. Acesta este un alt motiv pentru care vă sfatuim sa vă detaşati de mass-media, folosirea cuvintelor puternice, negative este abundentă în cadrul mass-mediei şi se face pentru a vă diminua vibraţia, si a vă atrage astfel înapoi în iluzie. Fiti atenti, dragii nostri, la cuvintele pe care le folosiţi unul cu celalalt, vibratia cuvintelor este puternică.
       Multi dintre voi ati pus la îndoială daca îndrumarea noastră este bazată pe informaţiile pe care mulţi le-au citit despre civilizaţia noastră şi ne-am dori să răspundem direct la aceste întrebări. Multora dintre voi li s-au dat informaţii că suntem o rasă violenta, că a fost vărsata multă violenţă şi ură în civilizaţia noastră. Noi suntem conştienţi de aceste informaţii pe planeta pământ şi vă sfătuim să procesati toate informaţiile care sunt disponibile cu privire la fiecare planetă diferită prin inimile voastre. Iluzia nu se opreşte la planeta Pământ, dragii nostri, deoarece iluzia este conştientă de ajutorul pe care multi dintre voi îl primiti din afara planetei. Există un întreg univers de asistentă dragii nostri la care multi dintre voi au acces prin intermediul altor oameni. Nu ar avea nici un sens ca o civilizaţie violentă să se prefacă că ajuta atunci când, în realitate nu o face.
Vă sfătuim să procesati toate îndrumarile noastre prin inimile voastre. A fost răspândita multa dezinformare în întreaga planetă despre diverse alte lumi. Iluzia este puternică, dragii nostri, universul este atât de vast încât mintea omenească nu ar putea cuprinde totul în ea. Incet voi vă extindeti şi profunzimea expansiunii este posibilă numai datorita vitezei de expansiune. Mulţi s-ar lupta dacă viteza ar fi mai rapidă dragii nostri. Rasei umane i-a fost ascuns adevarul si a fost tinută atât de mult timp în întuneric încat ar fi nedrept să se dezvăluie adevărata profunzime a acestui adevăr dintr-o dată.
     Multi dintre voi se luptă acum cu alţii care sunt adormiţi încercând să le explice de ce adevarul vostru este astfel. Puteti să înţelegeţi, dragii nostri ce se va întâmpla cu rasa umană, în general, dacă tot adevărul ar fi revelat într-o singură lovitură? Atât este de adânca iluzia şi durata perioadei de iluzie, că nu este posibil dragii nostri. Vă rugăm să aveti încredere şi credinţă, dar noi,de asemenea, vă sfătuim să procesati cuvintele noastre. Pentru a ajuta la menţinerea adevărul, trebuie să discerneti adevărul vostru. Deoarece cuvintele au fost folosite prea mult timp pentru a crea mistere pe întreaga planetă, aceste mistere menţin creierul uman ocupat şi, desigur, iîndepărtează omenirea de inimă.
     Suntem aici pentru a vă ghida înapoi la inimile voastre, dragii nostri. Inima este locul în care iubirea îşi are reşedinţa. Noi vă spunem înca o dată că există prea multa logică, prea multa muncă cu capul, pe planetă şi ne întrebăm de ce? Care ar fi scopul menţinerii rasei umane solicitând şi căutând daca nu acela pentru a-i distrage atenţia şi a o atrage în cursă?
    Toate civilizatiile au trebuit să lucreze la un moment dat prin întuneric, dragii nostri, fără întuneric nu poate fi nici o lumină şi fără lumină nu poate fi întuneric. Daca v-ati uita la cer, nu ati putea vedea stelele să straluceasca aşa de luminos fără să fi avut întunericul cerului noptii pentru a le ilumina.Vedeţi analogia noastră dragii nostri? Intunericul si lumina doar sunt. Multe civilizaţii au preluat puterea la extrem pe pământ acest lucru se întâmplă şi s-a întâmplat în istoriile din trecut. Voi vă veti muta în centrul inimii voastre prin învăţarea acestui lucru si prin conştientizarea faptul că frica nu rezolvă nimic şi nu serveşte pe nimeni.
     Vă sfătuim să procesati toate comunicările cu TOATE celelalte lumi în modul în care procesati cuvintele noastre, adevărul va fi dezvăluit la viteza la care îl puteţi absorbi dragii nostri. Nu ar servi pe nimeni să pună capăt rasei umane prin a dezvălui ceea ce rasa umană nu ar putea absorbi. Noi nu dorim să se răspândească frica doar pentru a arata ca există atât de multe ce au fost ascunse oamenilor. Este un proces de reconectare şi de traire din inimă, acesta este accesul la tot ceea ce va fost ţinut acuns. Veti fi mult mai constienti de profunzimea adevărului pe măsură ce vă mutaţi în inima voastra si vă conectati la tot ceea ce ESTE.
Procesul este unul personal, pentru fiecare viaţă umană de pe întreaga planeta Pământ. Nu există 'un tipar care se potriveşte tuturor' în acest proces, deoarece fiecare experienţă de viaţă este atât de unică. Vă rugăm, dragii nostri, nu vă grabiti mai departe fără un gând sau o dorinţă de a şti mai multe. O bază solidă a adevărului este necesară pentru voi pentru a trece la urmatorul nivel al adevărului şi aşa mai departe. Ati înţeles cuvintele noastre, dragii nostri? Puteţi vedea cum voi înşivă vă ţineţi în urmă grabindu-vă înainte?
Iluzia învaţă că viaţa trebuie trăită într-un ritm din ce în ce mai mare, acest lucru se face pentru a vă destabiliza, dragii nostri, oamenii care încep să dezvăluie adevărul lor însisi sunt instabili până când adevărul este solid în inimile lor, până când acestia sunt complet absorbiti în adevăr şi simt adevărul. Până în acel moment, ei pot fi destabilizati, ei pot fi influentati de iluzie, fiti conştienţi de acest lucru dragii nostri.

Vom păsi înapoi acum pentru a vă permite să absorbiti cuvintele noastre, vă rugăm să le procesati prin inima voastra. Veti vedea în următoarele luni că energiile încep să se stabilească în sistemul vostru energetic. Permiteţi schimbărilor ce au loc să se stabilească dragii nostrii. Detaşaţi-vă de la orice dramă care răsare în jurul vostru şi mutati-vă în inimă. Vei fi uimiti de schimbări şi veţi vedea viaţa voastră transformandu-se înaintea ochiilor vostri. Suntem Consiliului Înalt din Orion si suntem aici pentru a vă ghida şi susţine în aceste momente de schimbări vaste pe planeta pământ. Noi va iubim dragii nostri, şi vă trimitem multă iubire şi binecuvântări pe măsură ce începeti călătoria voastră înapoi la adevăr. Uitati-vă la stele, dragii nostri şi SIMTITI sprijinul care locuieşte acolo, noi suntem voi şi voi sunteţi noi, pentru că NOI SUNTEM UNUL.

canalizat prin Karen Doonan

http://lightworkers.org/channeling/135547/high-council-orion-message-5th-july

Traducere:Eliza Fati