Pagini

26 iulie 2011

St. Germain- Făcând schimbarea


Discipolilor nu le sunt date ordine de a face lucrurile numite în aceste mesaje. Liberul arbitru e întotdeauna mai important decât contactul meu. Folosiţi conştientizarea divină din inimă şi nu veţi avea nevoie de nici o îndrumare de la nimeni. Alegeţi asta astăzi şi nu va mai fi nevoie de aceste mesaje. Dar aceste mesaje pot fi un ajutor binevenit pentru cei în imposibilitatea de a determina îndrumarea inimii lor de egoul lor. Toti discipolii mei trebuie să obtină aceasta distincţie clară.

A alege 'calea mea', nu înseamnă a modifica deciziile clare pe care le-aţi făcut de a acorda asistenţă altora. Nici nu atacă acele decizii. A cere îndrumare înseamnă a cere opinia altuia, nu renuntarea la 'adevăr' asa cum ati putea crede . Anulati toate definiţiile despre 'adevăr' de una care nu poate fi cunoscută. Nimic din ceea ce consideră mintea  'adevăr' nu este, nimic nu este de învăţat din cărţi şi nimic nu este aşa cum vedeţi. Adevărul nu este nimic ce omul poate concepe. Nimic nu poate anula Lumina sau Intunericul după cum nu există nici o lumină sau întuneric în Adevăr.

Poate ajutorul să fie dat prin a cere inimii îndrumare cu privire la ce este adevărul? Cercetati în acest fel, iar răspunsul va deveni pe deplin disponibil,, nu pentru a preocupa mintea cu asta, doar pentru a fi conştienţi de el:

După contactul din fiecare zi cu inima pentru a obţine răspunsuri, oferiti-vă vouă însivă darul cel mai important dintre toate: permiteti inimii să comenteze în tot ceea ce simtiti nevoia de a face în viata voastră. Nu se percep taxe pentru aceasta asistenţă şi nu sunt date mandate - numai atitudini bune despre modul în care poate fi îmbunătăţit semnificativ cursul vieţii voastre. Odată ce această permisiune de îndrumare a inimii devine mai constantă, îndrumarea mintii poate fi întreruptă. Mintea nu este un alter ego pentru inimă aceasta este o visatoare activă ce a limitat conştientizarea. Odată ce inima vă ofera mai mult din raspunsurile voastre decât o face mintea , viaţa voastră devine 'conştientă în acţiune'.

Atunci când întrebarea începe să fie un dialog mai mult de o dată sau de două ori pe zi, scopul mintii va fi de a investiga misterul conştientizării inimii. Asa cum misterul cedează locul livrării capabile a Măiestriei inimii, mintea poate dezvolta o acceptare, sau nu.. Cel mai bine este a avea acceptare, deoarece o minte iritată, antagonistă poate cauza mult sabotaj noii dinamici. Dialogul competitiv nu va permite schimbări în viata voastră de zi cu zi, asa că întâmpinati mintea şi contribuţia inimii şi nu oferiti mintii nici un motiv pentru dezacord.

Opţiunea de a alege mintea poate fi de asemenea facută, după cum nici o zi nu este complet dominată de inimă. Întâmpinati-le cu bucurie pe amândoua într-o mişcare zilnică de energie iubitoare si nu cereti nimic oricăreia dintre ele. Acceptarea pozitivă a ambelor poate modifica într-o clipă dinamica competitiei în creativitate activă.

Sunteti capabil să faceti ceea ce eu cer? Încercaţi. Dansul Lila* nu poate fi complet fără a schimba răspunsurile pe care le dati de la minte la constiinta inimii.

EU SUNT CEL CE SUNT

Maestrul Înălţat Saint Germain

transmis prin Aruna

http://comptedesaintgermainsblog.blogspot.com/2011/07/making-change.html

*Leela, Lila este un cuvânt hindus ce semnifică Dansul Constiintei.

Traducere:Eliza