Pagini

28 iulie 2011

St.Germain- Grupurile de suflete si Ascensiunea


Alegerea de a părăsi haosul din a 3-a dimensiune determinat de mana omului  este o decizie care trebuie că este facută de către minte. Cu toate acestea, ceea ce mintea alege s-ar putea să nu fie pentru binele cel mai înalt al sufletului. Grupul de suflete depind de toate fragmentele lor să fie UNUL (în constiinta) pentru a se înălţa. Deci, luati în considerare consecinţele alegerii voastre aşa cum le-aţi lua într-o familie unită. Binele cel mai înalt al întregului grup de sufelte trebuie să fie luat în considerare.

Grupurile nu sunt dependente de cooperarea unuia sau mai multor indivizi, dar unele sunt. Diferenţa? Cineva care s-a trezit nu a făcut acest lucru doar pentru sine, ci şi pentru toţi ceilalţi membri ai grupului sufletului său. Deci, dacă sunteţi un membru al unui grup de suflete în care una din lumini a fost aprinsă în totalitate, aceasta califică întregul grup pentru a părăsi constiinta celei de-a 3-a dimensiuni. Ea nu asigură absolvirea dincolo de dimensiunea a 5- a, dar lumineaza calea către a 5-a. Cei cărora le lipseste un aspect în completarea Trezirii lor au nevoie de cel puţin zece care şi-au deschis inimile pentru a egala lumina unui Trezit. Zece inimi deschise  califică, de asemenea, întregul grup să părăsească cea de-a 3-a dimensiune pentru a 5-a

Noi numărăm acum aurele colective care pot ascensiona. Nu sunt atât de multe câte am planificat iniţial, dar sunt un număr suficient pentru a face un impact. Vor fi aceste ascensiuni observate? Nu doar  daca vor fi suficient de multi de acord în momentul în care apelul vine.

De ce sunt primite mesajele mele cu atâta antagonism ? Pentru că ele nu sunt de acord cu credintele profunde ale celor care au fost păcăliţi de înşelători. Toţi cei care aşteaptă  mari daruri  de bani, zboruri spre alte galaxii, miscarea continentelor  fără ca vreun copil al lui Dumnezeu să fie eliminat, sau ascensiunea în masa de pe întreaga planetă, vor fi destul de dezamăgiti. Provin aceste concepte din lumina divină a conştiinţei Cristice? Intrebaţi, şi obţineti răspunsul direct. Nimic de această natură, din ce descrie cabala întunericată ca fiind concret , nu poate avea loc de fapt. Visători trebuie acum să se confrunte cu cauza reală şi cu efectul consecinţelor condiţiei umane.

Nici o livrare pe alte planete nu se va produce. Puritanii, care s-au dus într-o altă zonă pentru a stabili libertatea credinţlor lor, vă vor spune că localnicii cu care s-au confruntat nu au fost foarte ospitalieri. Deci, la fel este si pe alte planete din alte galaxii. Nu a fost acceptat nimic din ceea ce am spus pentru a-i îndrepta catre o alta decizie. Nici alte galaxie nu poate continua creşterea lor cu o ocupaţie mai densă (corp fizic), asa că acestea refuză. Deci, dragii mei, va fii dimensiunea a 5-a sau va fii o alta viată ca specie diferită într-o galaxie diferită. Acestea sunt alternativele pentru completarea acestui ciclu de încarnare cu o Trezire.

Poate întregul grup de suflete să mearga în dimensiunea a 7-a cu Cel Trezit? Nu, doar în a 5-a, atunci fiecare trebuie să se trezească ca indivizi pentru a trece mai departe. Vă rog să luati în considerare grupul de fiinţe conştiente pe care îl puteti asista prin Trezire. Trezirea este doar o conştientizare mai directă a experienţei umane.Multi se pot trezi rapid şi uşor cu un ghid care s-a trezit deja. Fiti mai puţin preocupati de darurile celorlalţi şi de opţiunile de marionetă ce vă sunt livrate ca alternativele voastre, şi fiti doar determinati să vă Treziti ACUM!

Puteţi fi un catalizator pentru alţii? Absolut! Fiti eliberati cu privire la modul în care actioneaza acestia si renuntati la toate discursurile despre ei. Nimic din ceea ce fac sau spun nu poate nega inima unui Maestru, care doar îi iubeşte, indiferent de orice. Oferiti doar iubire pentru toti. Chematii pe cei care au nevoie mai mult de îngrijire şi oferiti-le atenţie.Închideţi uşa gândirii negative despre toti cei care au răspuns apelului vostru de crestere. .Întâmpinati toti întunecatii deoarece ei fac ceea ce fac pentru a conduce pe mulţi la antiteza lor, lumina. Puteti să alegeţi un lucru fără a avea nevoie de un opus pentru a oferi o optiune?

Anulati toate deciziile care sunt împotriva acelor lideri care induc în eroare, şi oferiti-le o mare îmbrăţişare virtuală pentru a lumina inimile lor. Nu neglijati nici un adversar - acestia sunt uşa către ascensiunea voastră. A fii capabil să iubiti ce e cel mai dificil de iubit este cel mai important lucru pe care il poate face cineva ca om.

A lupta împotriva întunericului este acţiunea care se doreşte de la voi să o adoptati. Trimiţându-le iubire îi derutează într-o provocare nouă de control. Pot ei să continue să nege grija ce o primesc? Nu pentru totdeauna - deoarece aceasta este dorinţa lor inconştientă. Tot întunericul trimite conştient întuneric, deoarece lumina lui a fost îngropată. Voi aveţi posibilitatea să deschideţi acel mormântul cu grija voastră, şi a învia constiinta Cristica în ei.

Suna nebunesc? Veti face o încercare? Practicarea acestui lucru poate aduce un nou răspuns la candidatura omului la ascensiune. Angajati-vă la ea, şi faceti-o împreună, deoarece ne dorim cu toţii ridicarea densitatii la noi nivele de lumină. Faceti din acest lucru un nou apel, în loc de a spera, deoarece speranta nu face nimic. A acorda îngrijire poate face mult.

EU SUNT CEL CE SUNT

Maestrul Înălţat Saint Germain

transmis prin Aruna

http://comptedesaintgermainsblog.blogspot.com/2011_07_01_archive.html

Traducere: Eliza