Pagini

19 iulie 2011

Hilarion- Mesajul săptămânii 17-24 iulie 2011

Preaiubitilor,

Munca continuă şi ceea ce este necesar este ca fiecare dintre voi să persiste  în disciplinele zilnice şi să menţină concentrarea. Au fost multe energii haotice în joc care fac să pară calea voastră mult mai grea de menţinut şi va fi nevoie de un accent continuu în zile, săptămânile şi lunile viitoare. Declarati-vă intenţia voastră zi de zi: Intenţia mea este să : 'Ma aliniez la voinţa Creatorului şi a Planului Divin pentru viaţa mea şi a tuturor de pe Pământ ' Acest lucru va seta focalizarea pentru ziua voastră şi daca e urmată prin intermediul rugăciunilor voastre, decretelor şi afirmaţiilor, şi a altor metode pe care le utilizaţi, vă va ajuta să ridicati coeficientul vostru de Lumină sau cel puţin să il menţineti. Este mult haos aparent ce apare în acest moment şi vă va fi greu a menţine concentrarea. Este FOARTE IMPOERTANT să persistati în pastrarea Luminii voastre şi în trimiterea acelei Lumini, în jos, în miezul cristalin al Mamei Pământ şi să o radiati din fiinţa voastră afara spre exterior..
Rolul vostru ca convertori ai energiilor cosmice continuă să fie o componentă esenţială a desfăşurării Planului Divin pe Pământ.. Menţinerea Luminii voastre în zona voastră a Lumii ajută la ridicarea întregii planete şi a tuturor locuitorilor ei. Ca Lucratori în Lumină, trebuie să continuaţi să mergeti împotriva asaltului actual de energii cu mai puţina lumină, în scopul menţinerii stabilităţii pentru lumea voastră. Fiecare dintre voi are mai mult decât suficientă experienţă în această activitate şi voi continuati să fiti un grup de lucru nepretuit care lucrează în concert cu tărâmurile Înalte, ca forţe terestre curajoase. Sunteţi mult mai puternici decat credeti că sunteti, Dragii mei, credeti în voi înşivă şi continuati să faceti ceea ce faceti.

Vă reamintim că intensitatea şi frecvenţa în creştere, care pătrunde în atmosfera voastră este neobosită, nesfârşită şi va continua să apară fără diminunare. Cel mai bine este să fiti consecventi în disciplinele voastre şi să faceti din fiecare zi o experientă plină de bucurie. Fiecare dintre voi veti sti când va fi necesară o intensificare a activităţilor voastre de Lumină după cum se derulează evenimentele pe planeta voastră. Este un moment cu adevarat remarcabil, care este îndeaproape vizualizat de milioane de membri interesati ai Familiei Galactice si Cosmice şi fiecare efort al vostru este remarcat si aplaudat. Aveti un întreg Cosmos de Familii de Lumină care vă aplaudă, pe voi personalul de la sol. Calea de urmat vă va fi indicată în timp ce vă aliniati zi de zi Planului Divin şi faceti socoteala energiei voastre.

Eliberati tot ceea ce va uzurpat energia în moduri care nu sunt aliniate la viziunea voastră Înaltă despre voi înşivă şi practicati alchimia pe voi însivă si asa cum faceti acest lucru, voi creaţi schimbările pozitive pe care doriţi să le vedeti manifestate în Lumea voastră. Învăţaţi să vă trăiţi vieţile în simplitatea profundă a Fiinţei, savurand unicitatea voastră ca o Fiinţă Cosmică creativă a iubirii ce revine la întregirea Mamei/Tatalui Dumnezeu.
Următorul vostru pas este în explorarea contribuţiei voastre unice la Planul Divin şi a modului  în cum puteţi dărui această lume cu Sinele vostru pe deplin realizat ,Unificat si Integrat  Amintiţi-vă, Dragii mei, că nu sunteţi niciodată singuri şi că există Legiunile de Lumină care merg cu voi. Străluciţi!

Până săptămâna viitoare,
EU SUNT Hilarion
©2011 Marlene Swetlishoff
http://www.therainbowscribe.com/hilarion2011.htm
Traducere:Eliza