Pagini

5 iulie 2011

Mesajul Arhanghelului Uriel - Multele căi de Iluminare


Puteţi afla despre iluminare de la mulţi profesori, fiecare dintre aceştia au avut parte de o formă de iluminare pe care doresc să o împărtăsească cu altii. Motivele lor sunt bune şi există oameni pe care îi vor ajuta de-a lungul acestui drum. Dar alţii nu vor vedea rezultatele pe care ei le aşteaptă şi vor simti ca au pierdut ceva sau, mai rău, ca nu sunt capabili de iluminare.Există mai multe căi de iluminare, multe nivele si fiecare dintre voi este pe un curs diferit. Nu există o definiţie unică de iluminare şi nici o experienţă unică a acesteia. Şi voi puteţi avea multe experienţe de iluminare în fiecare zi.

Iluminarea nu este întotdeauna un moment unic de conexiune, în care răspunsurile la toate întrebările voastre devin cunoscute într-o clipă. În timp ce acest lucru se poate întâmpla ,de multe ori este un proces mai lent care are loc peste experienţe diferite. Dacă sunteţi în căutare pentru acest singur caz de trezire, de a cunoaşte lumina, puteţi pierde multe oportunităţi pe care le aveţi de a confirma progresul vostru, deoarece ele vin sub formă de binecuvântări mai mici şi mai puţin evidente, deşi fiecare dintre ele este o confirmare puternică a iluminării voastre. Şi dacă căutaţi o singură sursă de iluminare, s-ar putea să petreceţi o viaţă intreagă crezand că nu v-aţi atins obiectivul.

De fiecare dată când vă recunoaşteţi puterea,învăţati o lecţie, practicati compasiunea şi bunătatea cu alte persoane, aţi realizat iluminarea. De fiecare dată când sunteti în stare să vă iertati necondiţionat pe voi însivă şi pe alţii aţi atins iluminarea. Acestea sunt victorii nivel de suflet, asupra lecţilor pe care poate nu ati fost capabili să le realizati în vieţile anterioare şi fiecare este importantă, nici una nu este nesemnificativă. A fi iluminat inseamnă a vă muta mai aproape de lumină, pentru a vă ridica vibratia, pentru a vă consolida conexiunea voastră cu Sursa şi pentru a elimina straturile de karmă, care au fost poveri pentru multe vieti.

Experienţa altora de 'iluminare' vă poate ajuta, dar experienţa lor nu poate fi a voastră. Veti ajunge la fiecare etapă de iluminare în felul vostru. Când o faceti, veti avea o altă oportunitate pentru a avansa la încă un alt nivel. Fiecare experienţă de iluminare vă va oferi o mai mare înţelegere şi pace. Veţi şti că soluţia pentru iluminare este admiţând că sunteţi o fiinţă divină a cărui călătorie umană este un scop divin de vindecare, de învăţare, transformare şi ascensiune. Cu fiecare pas iluminat pe care îl faceţi aduce valuri mai mari de lumină pentru omenire şi prin asta voi,de asemenea, vindecaţi lumea şi faceţi posibilă ascensiunea pentru toată lumea.

http://www.urielheals.com

Traducere: Eliza Fati