Pagini

21 iulie 2011

Mesajul Arhanghelului Uriel - Creaţi versiunea voastră de Rai



Unde credeţi ce este, raiul? Locul unde sufletului vostru revine atunci când corpul vostru moare? Un loc unde puteţi fi în cele din urmă la repaus, liberi de poverile vieţii? O recompensă pentru o viaţă a bine trăită? Raiul este toate aceste lucruri şi multe altele. Este locul unde totul este în pace, în care bucuria şi iubirea neconditionată domnesc, în care nu există ură, furie sau teama.Este un loc în care locuiţi, în perfecţiune, cu cunoştinţa faptului că sunteti perfecţiunea în corp, în care vă simţiţi în siguranţă. Dar Raiul nu este un loc unde mergeti, este ceva pe care il purtati cu voi  în fiecare zi din viata voastră. Este aici, cu voi şi accesibil pentru voi, chiar acum, în acest moment. Cu intentia si credinţele voastre, voi vă creaţi propria voastră versiune a Raiului în viaţa voastră în fiecare zi.



În timp ce vălul dintre lumile spirituale şi materiale se ridică, acum este posibil să se aducă Raiul pe pământ deoarece omenirea se apropie pentru a crea acea vibratie pe această planetă. Dacă Raiul este locul în care isi au reşedinţa toate binecuvântările , atunci Iadul este locul în care nu e nici o binecuvântare. Omenirea a existat undeva între cele două, crezând că Raiul a fost disponibil doar pentru cativa alesi după moarte.Asta nu a fost adevărat atunci şi nu este adevărat nici acum. Raiul este o stare de a fi, în care umanitatea co-există cu lumea spirituală. Şi veţi ajunge mai aproape de Rai în fiecare zi, pe măsură ce avansati pe calea voastră spirituală si vă predati posibilitătii de a fi co-creatori ai vietilor voastre.



Trăiţi în Rai sau sunteti pe aproape de al trăi? Daca nu este acesta modul în care v-ati descrie realitatea, atunci să ştiţi că acesta este disponibil pentru voi. Odată ce veţi decide că voi creaţi propria voastră versiune a Raiului, în care traiţi în pace şi armonie cu scopul cel mai înalt al sufletului vostru, lucraţi cu energia universală şi vă predaţi dorinţei sufletului vostru pentru parteneriatul spiritual în călătoria voastră umană, acesta va deveni realitatea voastră.Voi creaţi propria voastra versiune a Raiului, atunci când afirmaţi perfectiunea voastră , deoarece totul este perfect în Rai, şi trăiţi cu cunoştinţa faptului că voi sunteţi puternici si capabili de a manifesta orice vis. Vă îndepărtaţi de Rai, atunci când trăiţi în frică şi îndoială, atunci când permiteţi haosului si dramei să vă conducă  vietile şi să credeţi că sunteţi deconectaţi de la Sursă.



Vălul dintre spiritual şi material continuă să se ridice pe măsură ce umanitatea îmbrăţişează tot mai mult spiritualitatea ei şi permite vibraţiei Raiului să locuiască pe planetă. Fiecare persoană care îsi ridică vibraţia aduce mai mult din Rai pe pământ. Voi asistati în acest proces pe măsură ce creaţi versiunea voastră a Raiului. Definiti în această săptămână, cum va arată versiunea voastră de Rai.Cum vă simţiţi atunci când trăiţi în Rai, cât de fericiţi sunteţi? Să stiţi ca asa cum vă stabiliţi intenţiile pentru ca Raiul vostru să existe în viaţa voastră, voi creaţi energia pentru ca aceasta să se întâmple. Scopul vostru este de a aduce pace, bucurie si iubire neconditionată pentru toată omenirea, începând cu voi însivă. Creaţi versiunea voastră de Rai acum şi urmăriţi-o cum se manifestă în viata voastră ..

www.urielheals.com
Picture:William Gilbert
Traducere: Eliza