Pagini

29 decembrie 2011

Arhanghelul Mihail - Evoluția Sufletului


Transmis prin RONNA HERMAN

Preaiubiți maestrii, trebuie să vă extindeţi capacitatea pentru Iubire / Lumină, astfel încât aceasta să includă toată Creația: iubirea de natură, iubirea de animale, iubirea pentru umanitate, iubirea pentru vrăjmaşii voştri percepuți şi, cel mai important, Iubirea de sine. Pentru că în esenţă, toată Creația este o parte din voi iar voi sunteți o fațetă a Creatorului Suprem. Extinderea Conștiintei Dumnezeiești duce la o extindere a câmpului vostru auric- Radianța Luminii voastre. De-a lungul timpului, din ce în ce mai mulți dintre voi vor dezvolta o radianță atât de puternică şi expansivă că va începe să aibă un efect pozitiv asupra celor din jurul vostru - şi, eventual, asupra Pământului și întregii omeniri. Un număr destul de mare a celor mai avansate suflete au câştigat deja această capacitate. Cu toate acestea, trebuie să vă amintiţi, că nu puteți transmite ceea ce nu aţi reclamat ca al vostru. De asemenea, reţineţi acest lucru: o parte importantă a misiunii voastre de pe Pământ este de a intensifica Lumina în dimensiunile mai joase. Extinderea conștiinței-Sufletului duce la o extindere a câmpului auric, atât în intensitate cât şi în amploarea de influenţă.

Un aspirant pe Cale trebuie să se concentreze atât pe antrenarea lumii exterioare cât şi pe cea interioară. Trebuie să depuneți eforturi pentru a deveni un observator conștient a ceea ce are loc în jurul vostru. Antrenându-vă pentru a deveni pe deplin angajați cu conştientizarea concentrată a evenimentelor fizice în viaţa de zi cu zi este extrem de important, precum şi de a învăţa să procesați  tiparele de frecvență armonioase și discordante la care sunteți supuși. Trebuie apoi să luați măsurile corespunzătoare. Practicarea disciplinei emoţionale şi mentale este, de asemenea, foarte importantă pe măsură ce vă propuneți să deveniți un maestru al Sinelui. Voi nu trebuie să întoarceți spatele la lume şi la experienţele de viaţă, ci să le confruntați cu capul sus. Cu toate acestea, este vital să învățați să vedeți viața dintr-un punct de vedere mai înalt. Încercați să vedeți imaginea de ansamblu și nu vă încurcați în dramele poveștilor minore.

Logica este o funcţie a corpului fizic mental și a minții voastre. Amintiţi-vă, cunoştinţele sau teoriile pe care le acceptați ca adevărul vostru propriu trebuie să fie experimentate în scopul de a câştiga înţelepciunea din informaţiile divulgate. Inspiraţia este furnizată de către Sinele vosru Înalt și Mintea voastră Sacră. Trebuie să învățaţi să acordați atenţie la impulsurile din Mintea și Inima voastră Sacră sau la aportul celei mai importante fațete a Sinelui vostru Înalt, pentru că acesta este modul în care veți învăţa treptat să comunicați cu Fiinţele din tărâmurile mai înalte și să câștigați înțelepciune cosmică .


La început, a fost comunicarea cu şi între grupuri specializate de ghizi spirituali şi gardieni, cu toate acestea, în timp, acest cadou sau capacitate a fost pierdută. Pe măsură ce omenirea s-a cufundat adânc în conştiinţa materială, ea a devenit scufundată în senzaţiile celor cinci simţuri, şi treptat, a încetat să se mai întoarcă în interior pentru sensul conexiunii cu tărâmurile înalte de conștiință. Dimensiunile mai joase de a treia şi a patra nu sunt luminoase și clare. Există o suprapunere ceţoasă sau de ceaţă. Acele suflete existente în acest mediu nu-şi dau seama de acest lucru, pentru că este starea de conştienţă la care s-au obişnuit. Realitatea celei de-a treia / patra dimensiuni joase ar putea fi asemănată cu existența într-un labirint întunecat în care cautaţi întotdeauna calea care vă va duce înapoi în Lumina pură a conştiinţei. Această ceaţă treptat începe să se disipeze pe măsură ce vă mutaţi în sub-nivelurile de la jumătatea dimensiunii a patra, iar lumea voastră devine mai ușoară și mai strălucitoare pe măsură ce traversați fiecare sub-nivel superior. Pentru a primi lecţile de Lumină, trebuie să vă ridicaţi conștiința pentru a se acorda cu cel puţin al cincilea sub-nivel al dimensiunii a patra . În această experienţă Sub-Universală, exista șapte sub-niveluri pentru fiecare dimensiune, primul sub-nivel fiind cel mai jos/ cel mai dens  şi al şaptelea sub-nivel cel mai înalt şi cel mai rafinat. Maeștrii şi ghizii voştri sunt dispuşi să vă întâlnească la jumătatea drumului, cu toate acestea, numai în foarte rare ocazii își vor diminua frecvenţele lor în densitatea dualității extreme, pentru că este prea incomod pentru ei.

Ego-ul este o faţetă a sinelui fizic ; a fost proiectat să vă ajute la dezvoltarea unui simţ al identităţii şi individualității de-a lungul timpului. O minte concentrată pe exterior este ghidată de ego.Direcţionarea greşită a sinelui-ego a contribuit la autocrearea sistemului de credință illusional din planul material, o realitate bazată pe separare, teamă, egoism şi lipsă. Pe măsură ce vă extindeţi orizonturile mentale, începeți să spargeți barierele de auto-limitare a percepţiei. Expansiunea-minții include activarea celulelor latente ale nivelurilor dimensionale superioare ale creierului accesând înțelepciunea Minții voastre Sacre. Supunerea oarbă nu este o condiţie pentru i-luminare, deoarece voi vă străduiți să deveniți un Maestru al Sinelui şi să trăiți adevărurile voastre cu caracter personal așa cum au fost revelate şi validate de monitorul inimii voastre.

Omenirea se află în mijlocul unei treziri celulare a sufletului. Pe măsură ce vă mutaţi în tiparele vibraționale ale dimensiuni a patra înaltă şi dimensiunii a cincea joasă, celulele, corpul eteric şi câmpul auric vor începe un proces de purificare accelerată. Acest proces va facilita şi în cele din urmă va duce la descărcarea multor fațete ale Sinelui vostru Înalt şi recuperarea treptată a Corpul vostru de Lumină. Fiți atenți și conștienți de fiecare moment, astfel încât focalizarea voastră să fie într-o direcție şi clară. Veti dezvolta treptat un sentiment de auto-asigurare şi de securitate, stiind că totul este bine şi că va rămâne aşa.

Sufletul este o extensie refractată a Sinelui vostru Dumnezeu sau Prezența Eu Sunt.Sufletul foloseste conștiința dreaptă a creierului de intuiție, care este conectată la Mintea Superioară Sacră şi Voința spirituală. O minte concentrată pe interior este ghidată de Sinele Suflet. Omenirea se află în procesul de dezvoltare a simţurilor subtile, rafinate, care au devenit amorţite de folosirea incorectă. Trebuie să vă mutaţi dincolo de simţurile fizice de bază, de multe ori distorsionate, în timp ce cu sârguință să vă străduiți să dezvoltați simţurile mentale superioare ale intuiţiei şi înţelepciunii Divine. Este de o importanţă vitală să învățați să controlați natura voastră emoţională şi să mențineți gândurile voastre în mod constant în Lumină.

Sinele vostru Dumnezeu sau Prezența Eu Sunt este Miezul Inteligenţei voastre originale, prima voastră identitate individualizată într-o experienţă Universală sau Sub-Universală. În cadrul acestei experienţe Sub-Universale, PREZENŢA voastră  Eu Sunt a creat primele (voastre) douăsprezece fragmente de suflet sau extensii ale Sufletului. Din acel moment, Esența voastră Dumnezeiască  s-a refractat şi separat de nenumărate ori. Acum sunteţi în procesul de a recupera toate faţetele multiple ale Sinelui vostru Divin în cadrul acestui Sub- Univers astfel încât să puteţi avansa într-o versiune mai mareață, mai dinamică şi mai expansivă a Sinelui vostru Divin. Pentru a vă ajuta în realizarea acestui lucru, Esența voastră de diamant ,Celula Dumnezeu  şi Roata Creatoare a Floarei vieții voastre personale conţine o măsură completă a celor Douasprezece Raze ale Conștiinței-Dumnezeiești pentru această experienţă Sub-Universală. Ele au fost concepute astfel încât să aveți întotdeauna acces la SPECTRUL COMPLET al propriei voastre DIVINITĂȚI pentru această experienţă Sub-Universală. Sarcina voastră este de a activa aceste raze, pentru a încorpora aceste calităţi şi atribute Dumnezeiești pe care ele le conţin, şi apoi să folosiți aceste calităţi şi atribute pentru binele cel mai înalt. Există încă multă confuzie cu privire la ceea ce este Sufletul, la cum funcţionează şi unde locuieşte. Este vital să înțelegeți procesul complex de reconectare cu multele fațete ale Sinelui vostru Înalt. De asemenea, este important să obțineți claritate cu privire la profunzimea învăţăturilor pe care vi le-am dat în ceea ce privește Fragmentele multiple ale Sinelui Înalt (aveţi mai multe, nu doar unul) şi procesul de încorporare a acestor multiple faţete ale Sinelui. Prin urmare, considerăm că este timpul pentru o explicaţie avansată a acestui proces cel mai important pentru Evoluţia Sufletului:

• Voi purtați înăuntrul vostru Esența de Diamant, Celula Dumnezeu, un atom cristalin, de Sămânță de Memorie de realizare completă a Sinelui din punctul vostru de origine. Acesta conţine o prezentare foarte succintă a celor mai importante evenimente din fiecare viață pe care ați trait-o vreodată, lecţiile majore pe care le-ați învăţat şi talentele pe care le-ați perfecționat în timp ce ați călătorit prin acest univers.

• Sufletul este o extensie a Sinelui vostru Dumnezeu sau Prezenței Eu Sunt.Sufletul nu este nici Spirit nici materie. Acesta este un Foc Sacru, un Atom cristalin de sămânță de memorie, un fragment de Esenţă de Lumină pură, care este programat să înregistreze călătoria voastră prin această experienţă Sub-Universală. Este legătura dintre voi şi Mama/Tatăl nostru Dumnezeu şi, în cele din urmă, la Creatorul Suprem.

• Sinele Suflet personal, pentru această viaţă, se află în Inima voastră Sacră ca o faţetă a Esenței voastre de Diamant, Celula Dumnezeu. Fiecare faţetă de frecvenţă mai înaltă a sufletului vostru are propria memorie de Atomi sămânţă. Când o faţetă dată preia reşedinţa în Steaua Sufletul  vostru ca  Supra-Sufletul vostru, aceasta va transmite treptat modelul vibrațional personal de memorie la Atomul sămânță de memorie în Esența voastră de diamant ,Celula Dumnezeu  şi, de asemenea, la Sinele vostru Suflet întrupat. În primul rând, aceasta va activa Cristalele de sămânță de memorie corespunzătoare din Mintea voastră Sacră. Pe măsură ce frecvențele se extind pentru a le găzdui, Cristalele de sămânţă de memorie ţinute în rezervă în Esența voastră de Diamant, Celula Dumnezeu, vor fi activate. În acest fel, pe măsură ce încorporați toate fragmentele sufletului vostru, veţi câştiga în cele din urmă capacitatea de a accesa toată înțelepciunea, talentele, amintirile şi experienţele pozitive ale Prezenței EU SUNT pentru acest Sub-Univers. Acest proces se repeta din nou și din nou, pe măsură ce traversați nivelurile multidimensionale ale Conștiinței Dumnezeiești şi încorporați tot mai multe faţete ale Sinelui vostru Divin.

• Ați fost programați să căutați întotdeauna Inima Sacră a esenței voastre, Esența voastră de Diamant, Celula Dumnezeiu,și Atomul de sămânță cristalin al Esenței Creatorului.

Au fost întotdeauna la intervale de timp speciale, mici grupuri de Fiinţe speciale, unice care s-au încarnat în diferite rase şi sub-rase, şi care au adus și insuflat mai departe idei proaspete, calităţi şi atribute. Aceste fiinţe avansate au introdus de exemplu ,înţelepciunea lor, conștiința lor mai înaltă şi talentele speciale , şi s-au unit, de asemenea,fizic cu membrii selectaţi ai speciei umane, în scopul de a avansa codificările ADN-ului umanităţii. TRĂIȚI ÎNTR-UNUL DIN ACESTE MOMENTE SPECIALE.

A patra dimensiune ar putea fi numită  o "realitate de tranziţie," pentru că aici începeţi să dați drumul tuturor precondiţionărilor din trecut. Tărâmul celei de a patra dimensiuni este mai mult emoţional în natură, şi, prin urmare, inima și natura sentimentului sunt preocuparea majoră. Anticii au numit cea de a patra dimensiune tărâmul Maya sau iluziei. Conștiința de masă colectivă a umanităţii umple cele trei niveluri inferioare ale celei de a a patra dimensiuni, şi aici există mental cea mai mare parte din umanitate pănă când începe treptat să se întoarcă spre interior şi să asculte înghiontirile Sinelui-Suflet. Corpul –dorință al egoului este maestrul  manipulator al acestui tărâm, şi îndeamnă în mod constant pe cineva să caute mai multă satisfacţie şi fericire prin senzaţii şi mijloace externe de gratificare.

Voi începeți să accesaţi Potentialul Puterii Interioare pe măsură ce vă mutaţi în sub-nivelurile mai înalte ale celei de a patra dimensiuni. Materia devine mai fluidă, şi, prin urmare, devine mai uşor să se manifeste ceea ce doriți. Acesta este motivul pentru care trebuie să învățați să fiți decisivi şi să vă concentrați gândurile cu intenţie clară. O minte disciplinată face legătura lanţului gândurilor, împreună, în ordinea potrivită. Este extrem de important pentru voi să înţelegeţi că gândurile împrăştiate sunt dăunătoare pentru progresul vostru. Trăirea în prezent, în momentul-ACUM- este o componentă critică în atingerea maiestriei de sine. Efortul mental este necesar pentru a traversa cu succes calea de iluminare. Treptat, o bună parte din memoria evenimentelor voastre din trecut va începe să se estompeze pe măsură ce vă mutați din domeniul instinctual al creierului / minţii în domeniul minţii superioare. Trăsăturile importante ale unui maestru de sine sunt concentrate pe abilitățile de observaţie şi caracterul inofensiv, în gând, cuvânt şi faptă. Ca un aspirant pe Cale, tot mai mari adevăruri cosmice vă vor fi dezvăluite. Cu toate acestea, ar trebui să fiți conştienţi de faptul că principiile mai mici de înţelepciune fără vârstă vor fi constant extinse pentru a include regulile unice, legile şi adevărurile următorului nivel de existenţă în ciclul fără sfărșit al ascensiunii în conștiință.

Trebuie să păstraţi canalul de comunicare deschis între Suflet şi creier prin intermediul minţii. Acesta iniţiază procesul de reactivare lentă a glandei pineală si deschiderea portalului, pentru Mintea Sacră, care este situat în partea din spate a creierului, aproape de creștetul capului. Mintea Sacră rezonează cu sub-nivelurile cele mai înalte ale dimensiunii a patra, precum şi cu toate nivelurile dimensiunii a cincea şi a șasea, și cu o mică parte a frecvențelor/ informaților dimensiunii a șaptea, care sunt rezervate pentru o utilizare viitoare atunci când câştigați capacitatea de a traversa cel mai înalt nivel posibil pentru umanitate în această experienţă Sub-Universală. Cu toate acestea, trebuie să crească gradual tiparele voastre vibrationale proprii, în scopul de a accesa acest depozit de înţelepciune cosmică.

Mintea Sacră și Inima Sacră nu sunt făcute din materia lumii materiale, acestea constă într-o țesătură fină, substanță de Lumină eterică, ce nu pot fi detectate prin mijloace ştiinţifice. Cu toate acestea, ele sunt mai reale decât orice parte a corpului vostru fizic. Pentru că odată ce restabiliți să se facă legătura între Mintea voastră Sacră, Inima voastră Sacră şi Esența voastră de Diamant, Celula Dumnezeu, va exista un flux constant de Particolele Adamantine, precum şi informaţii pertinente avansate, care provin din Atomii de sămânţă de memorie şi, de asemenea, de la Suprasufletul vostru / Sinele Înalt. Acesta este motivul pentru care este atât de critic să vă reconectaţi la Triada Conștiinței Dumnezeiești: Mintea Sacră, Inima Sacră şi toate fațetele Esenței voastre de Diamant, Celula Dumnezeu.

Pe măsură ce vă mutaţi în tiparele vibraționale ale celei de-a cincea dimensiuni, celulele voastre, corpul eteric şi câmpul auric vor începe un proces de purificare accelerată. Pacea începe în cel mai jos nivel al dimensiunii a cincea şi se consolidează exponențial. Pentru dobândirea puterii dumnezeiești şi înţelepciunii e necesar să vă mutaţi dincolo de tiparele de credință masive ale conştiinţei colective a umanităţii spre starea de armonizare cu conștiința voastră cosmică prin multele fațete ale Sinelui vostru Înalt. Stabilitatea emotională și efortul mental sunt necesare pentru a traversa cu succes calea de iluminare. Există o lege a ECHILIBRULUI care se aplică la a cincea dimensiune şi mai sus.

Pe scurt, dimensiunea a șasea este o dimensiune a nemuririi și o conștiință a Sufletului foarte extinsă pe măsură ce vă reconectați cu cele mai înalte niveluri de potenţial ale Sufletului vostru în acest  Sub-Univers. Dimensiunea a şaptea este limita finală evolutivă pentru umanitate în această experienţă Sub-universală. Primul sub-nivel (cel mai scăzut în frecvenţă), al dimensiunii a opta este Poarta de acces spre INFINIT, care o veți accesa în timp ce câștigați abilitatea de a integra din ce în ce mai mult din frecvenţele mai înalte. Este inițiat un efect de sus în jos în timp ce câstigați abilitatea de a accesa fiecare nivel de frecvenţă mai înaltă, prin care cantități minuscule a Luminii mai rafinate a lui Dumnezeu încep să curgă în coloana voastră personală de Lumină, adăugând astfel Lumină câmpului vostru auric şi vibraţei Cântecului Sufletului vostru.

AMINTIȚI-VĂ, CURAJOȘII MEI ,LOCUIȚI ÎN MIJLOCUL ETERNITĂȚII. Mesajele de înţelepciune pe care le aducem nu trebuie să stabilească mai multe norme sau să creeze o nouă dogmă. Intenția noastră este de a înflăcăra inimile voastre cu iubire şi de a vă oferi o idee despre viitorul glorios înaintea voastră. Eu vă voi ghida, direcționa, inspira şi proteja, eu radiez iubirea veşnică a Mamei / Tatălui nostru Dumnezeu pentru fiecare dintre voi. EU SUNT Arhanghelul Mihail.

www.RonnaStar.com

Traducere - Eliza