Pagini

5 decembrie 2011

Hilarion –Mesajul Săptămânii 4-11 decembrie 2011


Preaiubiților,

Energiile Iubirii Cosmice  se adună în intensitate pe măsură ce vă mutaţi într-o nouă fază de integrare a noilor voastre aspecte care își re-unesc esenţa cu câmpul vostru energetic. Pe măsură ce întrupați mai mult din Sinele vostru Cristic Divin, corpul vostru fizic se adaptează şi trece printr-o metamorfoză, în scopul de a găzdui această mare energie şi nivel de frecvenţă. Totul este într-o stare de mişcare, chiar şi atunci când vă simţiţi că v-aţi blocat într-o poziţie statică. În realitate, noua realitate, există multă pregătire şi mișcare care are loc.

Acest aflux mare de energie de înaltă  frecvenţă continuă să aducă tot ce nu este de o potrivire cu această  frecvenţă în  fiecare persoană. Toată energia de reciclare și modelele de exprimare, care nu au fost încă transformate într-o ordine mai înaltă de manifestare vor ieşi încă o dată la suprafață pentru eliberare. Permiteţi acest lucru prin a fi dispuşi să le lăsaţi să plece pe măsură ce ies la suprafață şi binecuvântați situaţia, persoana sau evenimentul care au făcut o parte din ea. Aceasta vă va ajuta să eliberați şi să le lăsați să plece şi să fiți umpluți în schimb cu energiile de înaltă frecvenţă ale Iubirii Divine. Pe măsură ce vă deschideţi inima la această posibilitate,mai multă vindecare va avea loc în interior.

Permiteţi-vă să simţiţi grația Creatorului de a pătrunde Fiinţele voastre și lumea voastră. Acceptați că sunteţi demni de iubirea lui Dumnezeu şi iubirea celorlalţi, şi că aveţi capacitatea de a iubi pe toți și în această iubire, sunteți în siguranță. Aceasta este perioada din an în care este mult mai uşor să se simtă energiile de altruism, bunătate,iubire, generozitate, pace, bunăvoință, fericire şi bucurie. Folosiţi acest timp pentru a cimenta viziunea pe care o aveţi pentru realitatea Noului Pământ pentru a prinde rădăcini în solul fertil pe care l-ați cultivat şi pregătit pentru cea mai mare parte a vietii voastre și plantați seminţele de noi începuturi, cu credinţă şi speranţă

Continuați în activitatea voastră de a vă ridica nivelul de frecvenţă în fiecare zi cât mai sus cu putiință, şi să dați vehicolului vostru fizic timp să se adapteze şi să se ajusteze prin a fi buni cu voi înşivă şi a vă iubi. Transformarea celor  patru corpuri inferioare va rezulta în a avea abilitatea de a aduce  aspectele voastre Divine cu grație, ușurință și protecție. Acest proces este un proces continuu şi are loc în funcţie de nevoile, cerinţele şi intenţiile fiecărui individ. Din perspectiva noastră, voi toți evoluați şi vă transformați, cu brio, literalmente.

Fiecare dintre voi este în grade diferite de finalizare, cu oameni, locuri şi lucruri şi cel mai important lucru de reţinut este faptul că în fiecare finalizarea vine un nou început. Întotdeauna, există mai mult de  învăţat,de realizat, pentru a descoperi şi a manifesta şi aceasta este zona în care ne mișcăm acum, faza de manifestare. Fiți curajoși cu inima, mintea și spiritul, preaiubiților, şi fiți în recunoştinţă. Noul mod de a fi este de a fi în bucurie.

Până săptămâna viitoare ....

EU SUNT Hilarion

primit prin Marlene Swetlishoff

http://www.therainbowscribe.com/hilarion2011.htm

Traducere: Eliza