Pagini

26 decembrie 2011

Mesaj de Crăciun de la Grupul Arcturian


Un mesaj de Crăciun pentru toţi.

Am venit să vă urăm bucuria și iubirea asociate cu această sărbătoare şi, de asemenea, să vă spunem despre adevaratul sens al Craciunului. Crist, care înseamnă Lumină, este un termen pentru conștiința iluminată şi nu este numele unui  om special. Isus a atins constiința Cristică în timp ce a fost pe pământ, care i-a permis să  "însămânţeze" conșiința materială grea din acea perioadă, cu lumina adevărului. Acest lucru a permis acelora pregătiți pentru adevăr şi care l-au căutat să acceseze ceea ce nu a fost pus la dispoziţia lor până în acel punct. Cristul este cel care este iluminat și poartă Lumina Conştiinţei Divine. Cristul este conștiința atinsă de uniune cu Sursa.

Cristul se naşte în fiecare om atunci când îşi da seama (nu intelectual vorbind), de unitatea lui cu Sursa. Aceasta este evoluţie, despre asta este vorba în experiența dimensiunii a treia .

 Sărbătoarea de Crăciun este de obicei considerată ca o celebrare a naşterii Fiului lui Dumnezeu într-o iesle. Ieslea simbolizează faptul că conştiinţa Cristică nu poate fi născută decât  într-o conştiinţă golită de sensul-conceptelor materiale şi credinţele de separare şi dualitate. Drumul lung al Mariei şi Iosif  spre Betleem doar pentru a nu găsi nici un loc pentru Maria să nască reprezintă  "călătoria omului prin vieți de experiență a dimensiunii a treia şi lecţii care încă nu l-au lăsat cu un confort real sau sentiment de completare.

Ieslea atunci este acea golire de ego-ul necesar pentru a recunoaşte şi a da naştere la conştiinţa Cristică. Într-o conştiinţă umilă lipsită de ego-ul şi interesul de sine, Cristul atunci poate găsi loc să se nască. Lumina Cristică este întotdeauna recunoscută de către cei asemenea Lumini, şi, astfel, regii (fiinţele iluminate) au adus daruri valoroase pentru a onora ceea ce au recunoscut. În cadrul experienţei dimensiunii a treia, vor exista întotdeauna acei netreziți care sunt ameninţaţi de către Crist, şi aşa în ignorantă de propria lumină, ei încearcă să-l distrugă, crezând că acesta va submina agenda lor materială, bazată pe ego. Şi astfel, Cristul trebuie să fie de multe ori ascuns unde numai cei asemenea Lumini îl pot recunoaste,  - cei cu  "ochi de văzut și urechi de auzit".

Cristul se naşte în fiecare suflet în momentul în care acceptă şi recunoaşte propria divinitate. Cristul nu este un "fiu al lui Dumnezeu "special deoarece toţi sunt fii ai lui Dumnezeu. Nu există nimic altceva decât Conștiința Sursei Divine - tot ceea ce este, este şi aparține lui UNU. Orice altceva este pur si simplu falsa credinţă de separare.

Naşterea lui Cristos nu are loc o dată pe an la un singur individ. Deşi omenirea nu este adesea conştientă de acest lucru, actele de iubire determinate în timpul sezonului de vacanţă reprezintă o recunoaştere inconştientă a Unimii tuturor formelor de viaţă. Toate lucrurile vii sunt conectate prin virtutea de a fi doar O VIAȚĂ.

Crăciunul vostru personal pot veni în orice moment, dacă v-ați pregatit, deoarece toţi vor avea Crăciunul propriu la un moment dat în evoluție. Cristul nu a fost niciodată născut, Cristul nu va muri niciodata. Cristul a fost întotdeauna şi va fi întotdeauna.

Craciun fericit, dragilor.

 Suntem Grupul Arcturian

12/25/11

Canalizat prin Marilyn Raffaele

www.onenessofall.com 25 Dec.2011

Traducere- Eliza