Pagini

23 decembrie 2011

Djwhal Kull - Sărbătoarea


22 decembrie, 2011

Djwhal Khul aici Tashi delek.

Bine. Sărbatoarea este ceva care este extrem de important în toate culturile şi într-adevăr, în toate regatele. Sărbătoarea că a sosit iarna sau vacanţa şi apoi pentru că suntem într-o perioadă de timp destul de obositoare, până la sfârşitul lunii decembrie, mai precis 28 decembrie, dar cred că va rula încă câteva zile înainte de a se însenina.

Am să spun că acesta este un moment foarte bun pentru a face  chiar o simplă sărbătoare. Rostiți o rugăciune la masă, sărbătoriți masa. Sau sărbătoriți aerui curat pe care-l respirați . Sau apa curată, pe care o beți. Sărbătoriţi poate companionul vostru animal.

Oferiți pe cât posibil cât mai multă sărbătoare și recunoștință, în această perioadă de timp.

(Vizualizare)



Vom lucra de asemenea aici cu o culoare albă aurie sau de culoare aurie care vine prin chakra coroanei. Doriţi, să permiteți acestei energii să intre, să curgă prin corp destul de frumos şi doriţi să adăugaţi un pic de culoare roşie, care este Voinţa Divină. Să se spună "Voința Ta să se facă." Şi apoi puteţi sărbători de asemenea, Creația.

Așadar lucrați cu un fel de culoare roşie aurie ce se deplasează prin corp, energizând corpul, iluminând corpul şi apoi sărbătorind, de asemenea, tot ce, puteți. Chiar şi acea pereche de şosete favorite, sau orice ar fi, şi oferiți cuvinte de apreciere pentru alţii cât mai des posibil.

Ca întotdeauna, vă mulţumesc  şi dragostea mea pentru voi,

Djwhal Khul

Canalizat prin Rev. Terri Newlon


Traducere: Eliza