Pagini

12 decembrie 2011

Hilarion -Mesajul săptămânii 11-18 decembrie 2011


Preaiubitilor,

Pe măsură ce anticiparea sezonului de sărbătoare a crăciunului se intensifică în inimile Umanității, vor fi realizări în acele inimi ale importanţei unităţii în familie și în relaţiile de iubire. Aşa cum se întâmplă acest lucru, va exista o mai bună înţelegere a importanţei acestor persoane în viața voastră, care aduc la voi experienţele prin care este necesar să treceți  cu scopul de a apărea o mai mare realizarea a darului pe care îl au aceste persoane în viaţa voastră şi a rolurilor pe care  acestea le-au întreprins în numele acestei învăţări în existenţa de zi cu zi, pe măsură ce se întâmplă acest lucru în zilele următoare, o mai mare apreciere pentru locul lor unic în viaţa voastră şi iubirea care au adus-o la voi într-un mod necondiţionat şi uneori dificil va deveni mai clară pentru voi. Așa cum vă dați seama de aceste realizări în conștiinta voastră, aprecierea profundă şi sinceră a acestora va servi pentru a trezi aspectele mai înalte ale Ființei voastre la marele Plan pentru viaţa voastră şi la modul în care funcţionează acest Plan într-o mare sincronicitate pentru a scoate în evidenţă aspectele mai înalte ale Sinelui vostru măreț prin intermediul acestor experienţe pentru a ajunge la mai mari înţelegeri și intuiții în vieţile voastre de zi cu zi.

Fiecare individ va deveni mai capabil şi mai înclinat să îşi asume o mai mare responsabilitate pentru propriile gânduri, cuvinte şi acţiuni, precum şi consecinţele acestora asupra lumii din jurul lui şi în acest fel, va deveni conştient de puterea pe care o are cu adevărat în interiorul lui pentru a efectua schimbarea pozitivă și iubitoare în lumea lui. Fiecare individ va fi onorat în mod deschis pentru rolurile specifice pe care le-a jucat în viaţa cuiva , care a adus fiecare persoană la realizarea măreţiei şi splendorii Ființei lor. Fiecare dintre aceste persoane și-au oferit iubirea pentru a face ceea ce au putut pentru a vă ajuta să vă amintiţi că sunteţi într-adevăr mai măreți decât vă percepeti voi să fiți. Rolurile pe care aceştia le-au jucat nu au fost uşoare pentru ei, pentru că aceștia au trebuit să-și asume roluri de opoziţie sau de puternic contrast pe calea pe care voi înşivă ați perceput că  mergeați şi care părea să ia o direcție opusă într-o zonă a vieţii care nu ar fi fost luată în considerare altfel. Fiecare dintre aceste experienţe au contribuit / v-au ajutat să creșteți în Fiinţe mai iubitoare şi pline de compasiune capabilie de a experimenta mai mult, în numele iubirii.

Multe dintre aceste revelaţii vor avea loc în vremurile viitoare, dragilor, şi este important să urmaţi aceste intuiții, astfel încât experienţele care v-au adus la acestea să poată fi realizate pe deplin şi recunoscute pentru darul care v-a fost dat vouă. Toate evenimentele si întâmplările din lume din acest moment şi din anii următori sunt timpuri de accelerare pentru a ajuta la a aduce umanitatea într-o mai bună conştientizare a potenţialului şi originilor ei mai înalte. Aceste perioade va provoca fiecare om la miezul esenţei lui interioare de a sta în principile și credințele lui cele mai de bază şi de a re-evalua tot ce este cu adevărat important în viaţa lui. Fiecare individ va încerca să se re-unească cu aspectele lui cele mai înalte, pentru ca o mai mare iubire şi sens să poată deveni manifeste în viaţa de zi cu zi. Vor fi multe finalizări şi noi începuturi în toate relaţiile, de multe ori în cadrul relaţiilor între aceleaşi două persoane. Aşa cum fiecare individ caută să găsească mai mult sens şi relevanţă în viaţa lui, puterea iubirii va veni în centrul atenției şi va fi văzută şi înţeleasă într-o lumină diferită decât în prezent.

Va fi realizat faptul ca iubirea poate depăşi munţi de obstacole şi că ceea ce se cere de la fiecare individ este o smerenie a inimii, în care ego-ul uman este absent, să continue pe un drum care pare imposibil pentru că a urma calea inimii este singura lucru care face sens. Inima este esenţa de bază a Ființei fiecărui individ şi ea este cea care stie drumul înapoi către întregime şi plenitudine. Inima conţine locul sacru în care se va conecta  fiecare suflet la Sursa lui şi odată ce are loc această conexiune , va fi experimentată o mai mare creştere şi va avea loc o deschidere accelerată de amintire a originii Divine. Acesta este momentul când fiinţele se unesc pe măsură ce ajungem la finalul Marilor Cicluri al erelor iar acele finalizări apar într-un cerc auriu de Iubire. Este important a iubi şi onora pe cei care au servit pe calea voastră de revenire înapoi la întregime şi amintire, indiferent cât de dificil sau de contrar  ar fi fost acest rol. Doar acele suflete care au avut darul de a vă aduce la aceste locuri înăuntrul vostru au fost alese de Marea voastră Prezență să vină în viaţa voastră într-o perfectă desfășurare a Planului Divin din viaţa voastră ,din viața lor şi din viața marelui plan Divin al lui Dumnezeu  pentru fiecare.

Pășiți așadar, preaiubitilor, cu cea mai mare integritate şi puritate şi cunoaștere a propriei voastre inimi şi urmați îndemnurile sale pentru că  aceasta vă va conduce la ceea ce este binele vostrul cel mai înalt. Să ştiţi că fiecare dintre voi este susţinut şi asistat în toate modurile în orice moment. Niciodată nu mergeți singuri, chiar şi în acele momente percepute ca cele mai întunecate momente ale voastre. Toate acestea servesc unui scop mai mare şi mai înalt, şi pe măsură ce acestea vin în cunoașterea şi înţelegerea voastră, numai recunoştinţă şi apreciere va curge din inimile voastre frumoase. Totul este aşa cum ar trebui să fie, aveți credinţă şi încredere în Planul mai Înalt pentru calea voastră pe această lume.

Până săptămâna viitoare...

EU SUNT Hilarion

primit prin Marlene Swetlishoff

http://www.therainbowscribe.com/hilarion2011.htm

Traducere: Eliza