Pagini

13 decembrie 2011

Saint Germain - Mutarea spre acțiuni conștiente


Începând de astăzi  canalul meu drag  va livra mesaje numai de două ori pe săptămână. Nu vor fi desemnate anumite zile . Când vreau să o contactez, vom crea timpul.

Mesajele descriu  acum numai măiestria pe care trebuie să o ia în inimile lor toţi cei care au ascensionat. În continuare vom discuta despre modul în care aceștia contribuie odată ce pot fi numite detaliile. Toţi care nu au ascensionat încă pot merge înapoi să citească cărțile anterioare Mesajele Maeștrilor* şi acest blog de la început. Acordaţi atenţie deosebită la ceea ce s-a spus în ceea ce priveşte trezirea si ascensiunea. Pentru unii, instrucţiunile cu privire la modul de a schimba lucrurile nu au fost urmate, așa că rezultatele dorite nu au putut fi livrate. Tot ceea ce este necesar pentru a ascensiona a fost spus. A mă chema pe mine pentru eliminări nu este o atitudine adecvată de luat. A vă întreba ce condiţii au încă nevoie de schimbare în voi vă poate deschide inimile şi să vă permită să dezvoltați în continuare maiestria voastră.

Nu vor mai fi abordate mesaje acestor subiecte de încheiere a contractului. Servirea altora va fi direcția viitoare de la care se va învăţa. Veți face acest lucru? Nu prin vizualizarea altegerilor minții. Acţionând la alegerile maestrului din interior şi la trimiterea directă a iubirii vor face mai mult decât închiderea ochilor și imaginând pe altcineva că primește asistenţa necesară. Toate ţările au oameni nevoiaşi care pot folosi ajutorul vostru.

Agricultorii, ies din mâinile Monsanto. Oferiți lanţului alimentar mai mult interes. Adăugați îngrăşăminte naturale, fără chimicale culturilor  pe care le creșteți  în loc de a degenera şi crea purtătorii de OMG-uri (organsime modificate genetic) ce contaminează. Creați interprinderi comerciale  la produsele alimentare pe piaţă. Vindeți direct consumatorilor conştienţi atunci când puteţi. Hraniți animalele fără-cereale OMG . Mâncarea face condiţiile visului vostru să continue. Mințile voastre sunt controlate de lipsa de substante nutritive conţinute în ceea ce mâncați. Spuneți NU la aceste lucruri, deoarece sentimentele si alegerile voastre mentale sunt afectate de către acestea..
Cei mai mulți dintre voi nu sunt dispuşi să trăiască fără telefoanele mobile, deci luaţi în considerare modul în care acestea afectează  sistemul vostru nervos.  A avea o nutriţie bună şi o ambianţă adecvată este necesar pentru voi pentru a fi sănătoși şi a menţine o stare bună de sănătate. Îndepărtaţi-vă de la devierile distructive, orientate pe bani , la activităţile de întreţinere naturale. Nu absorbiți produse chimice sau electro magnetice pe care le puteţi evita. Opriţi televizorul şi consolele de joc cel puţin o dată pe zi pentru a şterge efectele acestora. Deconectaţi toate aparatele, atunci când nu le folosiți.

Activităţile minții voastre nu sunt la fel de importante ca şi capacitatea de a livra grijă, așadar nu vă  faceți ziua doar mentală. Oferiți mai multă atenţie contactului uman. Prețuiții pe cei care au un interes în bunăstarea voastră. Oferiți acel nivelul de îngrijire pentru ei.

Lupta în conştiinţa colectivă cu privire la cum şi când  să se adune sau să se dea drumul mașinăriei de făcut bani va provoca mai mult haos în viitor. Fiți recunoscatori pentru cei care oferă atenţia lor pentru grija omului în loc de propriile idei conduse de bani.

 Putem crea o zi liberă de grijă, și control  cel puţin o dată pe săptămână, care permite corpului să fie intinerit? Postul este bun odată ce corpul este destul de sanatos pentru a fi fără alimente în mod ocazional. Apa pură trebuie să fie consumată în timpul acestor zile de curăţare.

Eliberati-vă de poluanți cât de mult puteți. Libertatea spirituală nu se opreşte atunci când mintea devine linistită, are nevoie, de asemenea, de un corp care poate avea grijă de cei care au nevoie de ajutor. Atitudinea liberă nu critică sau manipulează mintea companionilor lor. Acceptaţii cu iubirea celei mai înalte conștientizări- în  starea voastră naturală. Fiţi atenți la ceea ce seacă acea iubire.

* Mesajele Maeștrilor vol. I, II și III datate din 2005-2007. Ele sunt încă disponibile pe site-ul meu http://awakeningcoach.com. Aruna

EU SUNT CEL CE SUNT

Maestrul Înălțat Saint Germain

Transmis prin Aruna

http://comptedesaintgermainsblog.blogspot.com

Traducere:Eliza