Pagini

19 decembrie 2011

Hilarion -Mesajul săptămânii 18- 25 decembrie 2011


Preaiubiților,


Mulți dintre voi au simțit în ultima săptămână, descărcările puternice de energie deplasându-se prin voi în miezul cristalin al Mamei Pământ . Această activitate este un serviciu pe care ați fost toți de acord să-l efectuați, în scopul de a aduce cele mai înalte energii cosmice prin corpurile voastre fizice la care puteţi face față fiecare. Ca convertori ai energiilor de Lumină si Iubire, serviciul vostru de voluntariat, în această calitate este cel mai necesar pentru a aduce şi ancora Lumina Cosmică Cristică. Există un beneficiu secundar din acest serviciu, pentru că așa cum serviți Totul în acest fel, mai multă Lumină poate absorbi şi aduce propria voastră ființă fizică.


Această activitate se poate traduce în sentimente de oboseală şi somnolenţă şi, uneori, opusul acestui lucru, care este insomnie. Aceasta este o parte naturală a procesului de pregătire a corpurilor voastre fizice pentru un flux mai mare de energii înalte. Tot ceea ce  încă mai aşteaptă să fie eliminat din ADN-ul vostru și fiecare celula din corpul vostru, care nu reprezintă Iubirea va ieși la suprafață pentru recunoaştere şi eliberare. Din nou, vă sfătuim doar să observați gandurile care apar, modelele mentale și emoționale de durere, tristeţe, furie, sentimente de resentimente şi alte sentimente care vă lasa să vă întrebați dacă procesul de eliberare este un ciclu de istorii repetate care nu se termină niciodată.


Ce se întîmplă este că conştientizarea acestor cicluri şi modele poate transforma aceste momente într-o practică de alchimie, în stăpânirea gândurilor și emoțiilor voastre, pentru că acestea vin pentru reexaminare, aveţi posibilitatea să modificaţi rapid gândurile către cele care înalță şi  împuternicesc şi în acest fel, se diminuează treptat, efectele acestor gânduri şi emoţii până când sunt complet dizolvate, eliminate şi disipate. Este greu, ştim, pentru a depăşi nevoia egoului de a se implica din nou în aceste tipare ciclice, dar cu persistență se poate face şi odată stăpânit, acest proces va fi un instrument pe care îl puteţi folosi pe tot parcursul vieții voastre. E vorba despre Măiestria de sine într-un corp uman.


Continuaţi să vă luaţi timp în fiecare zi pentru a intenţiona și decreta cel mai înalt bine pentru voi, pentru  fiecare şi toți cei dragi și cei dragi lor, precum şi pentru întreaga omenire. Recunoaşteţi Lumina în fiecare zi când vă treziți,pentru a stabili şablonul pentru restul zilei pentru a urma chemarea și scopul cel mai înalt al sufletului vostru. Imaginați-vă porumbelul păcii dând târcoale Planetei voastre îmbrăţişând iubitor pe toți. Afirmați că pacea va prevala pe Pământ. Practicați chemarea în jos a tubului de Lumină pentru a vă înconjura, astfel încât să fiți protejați întotdeauna şi apoi cufundați-vă în Flacăra Violet. Făcând aceste decrete simplu în mod regulat, va ajuta sa rămâneți mai concentrați pe măsură ce energiile înalte se revarsă în jos, în atmosferă. (*A se vedea Decretele Tubul de Lumină; Decretul Focului Violet)


Fiecare aspect al fiinţei voastre fizice este transformat într-o mai mare Lumină şi Iubire și pe măsură ce acest lucru continuă în săptămânile şi lunile următoare, veţi fi uimiți cât de departe ați ajuns într-un interval scurt de timp. Iubiți-vă unii pe alţii așa cum Creatorul vă iubeşte şi iertați pe toţi şi totul, pentru că aceasta este calea sigură pentru a vă ridica la un nivel mai înalt de frecvenţă. Atunci când există iertare adevărată şi sinceră, există o echilibrare de karmă, în orice situaţie în care ați căutat rezolvare şi cel mai important, iertați-vă pe voi înșivă pentru că ați pus aceste situaţii în mişcare, fie conştient sau inconştient. Totul este pentru un scop mai înalt, dragilor. Totul este bine și totul este perfect.


Până săptămâna viitoare...


EU SUNT Hilarion


primit prin Marlene Swetlishoff


http://www.therainbowscribe.com/hilarion2011.htm

                                                             

Tubul de Lumină ( 3 ori )


Preaiubită Măreață Prezență EU SUNT!
                  Îmbrăţişează-mă acum în  Coloana Ta Electronică,  Măreață, Magică,
                                     a Substanței de Lumină a
Maestrului Înălțat!


Fă-o atât de puternică încât nicio creaţie umană să nu poate trece vreodată.

Înăuntrul acestui Tub Măreț de Lumină, arzi Flacăra Ta Violet
de transmutarea în, prin şi în jurul
celor patru corpuri inferioare şi consumă tot ce este mai puțin
decăt Perfecțiunea Ta acum.

În locul acesteia, încarcă lumea mea şi tot cu ce am contact
cu Conştiinţa Maestrului Înălțat, precum şi
cu Conştiinţa și Substanța fiecărei Prezenţe vii și Activități
a Maeștrilor Înălțați acum.

A se vedea că această Lumină mă ține invizibil, invincibil, și invulnerabil
la tot în afară de Prezenţa Ta
Atotputernică şi infinit de sensibilă Ție şi Perfecțiunii Tale Divine.


                                                               


        Decretul Focului Violet de Maestrul Înălțat Hilarion




Minunată Prezenţă  a lui Dumnezeu, EU SUNT în mine,

Ascultă-mă acum eu decretez

Adu pentru fiecare binecuvântarea pentru care eu o numesc

La Sinele Sfânt Cristic al fiecăruia şi al tuturor

Fie ca Focul Violet al libertății să se rostogolească

În jurul lumii pentru a întregi pe toți

Saturează Pământul şi oamenii săi, de asemenea, 

Cu radianța Cristică în creștere strălucind prin

EU SUNT această acţiune de sus de la Dumnezeu

Susținut de mâna Iubirii Cerului

Transmutând cauzele discordiei aici 

Înlăturând cauzele, astfel încât nici unul să nu se mai temă

EU SUNT, EU SUNT, EU SUNT

Puterea deplină a Libertăţii Iubirii

Ridicând tot Pământul la Cerul de deasupra

Focule Violet arzi acum luminos

În frumuseţea vie stă Lumina lui Dumnezeu

Care chiar acum şi pentru totdeauna

Eliberează pe Vecie Lumea, pe mine, şi toate formele de viaţă

În perfecţiunea Maestrului Înălțat

Atotputernic EU SUNT, atotputernic EU SUNT, atotputernic EU SUNT!