Pagini

22 decembrie 2011

Arhanghelului Uriel –Acționați inspirat


Ce vă inspiră? Ce vă motivează să luați măsuri, să vă concentrați energia spre un anumit scop? Ce anume vă face să fiți atât de pasionați încât să uitați îndoielile şi temerile şi să mergeți înainte cu o claritate a gândirii şi scopului? Acţionați numai atunci când simţiţi că trebuie  sau sunteți fortați să o faceți şi prin urmare să reacţionați la situaţii? Sau luați măsuri pentru a evita situaţiile potenţial dificile? A învăţa să luați măsuri inspirate, pentru a folosi sincronizarea divină, îndrumarea spirituală şi propria voastră cunoaștere intuitivă vă va ajuta să păşiţi în fluxul Universului şi vă aduce mai aproape de realitatea dorită cu grație și fără efort, într-o realitate ce se desfășoară cu pace, bucurie și abundență.

Acţiunea inspirată este o acţiune care este luată cu încredere ştiind că un pas anume este cel potrivit de luat. Învăţând să vă folosiți ghidarea si intuiția pentru a decide când să faceți urmatorul pas şi în ce direcţie să mergeți creează un echilibru între minte şi spirit, care folosește ce e mai bun din învăţarea şi experienţa voastră pentru a crea posibilitatea unei noi realități. Cum ştiți când o acţiune este inspirată? Când vă simţiţi liniștiți, în pace şi nu vă temeți. Asta este atunci când rezultatele curg şi voi trebuie doar să vă gândți la ceea ce vreți  iar posibilităţile se prezintă fără efort.

Mutarea din minte limitează acţiunea la re-acţiune, deoarece mintea răspunde din învățarea și cunoaşterea ei trecută , astfel că tot ce poate crea este o reluare a experienţelor trecute. Pentru a învăţa să recunoașteți inspiraţia, în care acționați cu noile informaţii şi cu cunoaşterea oferită de spirit, e necesar să aveţi încredere în propria voastră competenţă spirituală şi să fiți dispuşi să încercați ceea ce este nou si diferit, chiar dacă este ceva ce nu aţi mai făcut înainte. Aţi cerut îndrumare şi răspunsul este un pas în necunoscut? Aveți încredere că îndrumarea voastră vă va conduce întotdeauna pe calea de împlinire cea mai înaltă şi în creaţie fără efort.

Ușurința va fi noua energie a vieții, atunci când veţi învăţa să luați măsuri inspirate, deoarece voi acţionați în parteneriat cu spiritul, în direcţia şi pe calea care este perfectă pentru voi. Aceasta este viaţa trăită cu influenţa divină, căci aveţi încredere în Univers pentru a îndeplini orice nevoie în fiecare moment. Vă mutați din destin la creație şi  acţionați din dorinţa inimii pentru binele vostru cel mai înalt. Acum este momentul să luați măsuri inspirate în viaţa voastră, pentru a face ceea ce inima vă spune că este exact ce vă trebuie şi pentru a învăţa să acceptați faptul că ușurința este modul în care functionează Universul. Alegeţi o zonă din viata voastră pe care doriţi să o modificaţi, cereți îndrumare şi angajați-vă să acceptați provocarea de a vă încrede și de a acţiona din punctul acestei îndrumări inspirate. Fiți liniștiți şi cunoașteți că sunteți iubiți şi susţinuți, fiți deschiși pentru a primi binecuvântările de bucurie, pace şi abundenţă şi angajați-vă în dorința sufletului vostru pentru întregime căci vă cunoașteți divinitatea. Apoi, fiți în acea stare de spirit şi fiți inspirați.

www.urielheals.com

Traducere : Eliza
arta lui Endre http://www.endresphotos.com/-/endresphotos/galleryindex.asp