Pagini

14 decembrie 2011

Saint Germain - Comentarii înaintate

Începutul acestor viitoare lecţii pentru maeștrii provine dintr-o dorință pentru toţi cei care au ascensionat pentru a trăi o viaţă liberă de lăcomie, liberă de manipulare. Atunci când apar dorințele în noul ascensionat acestea sunt o manipulare a minţii care face tot ce poate pentru a continua atitudinea de control.  Pe măsură ce aceste dorințe mentale intră în conştientizarea conştientă, capacitatea de a răspunde la seducția liniștită a minții fără să i se dea nici o atenţie face divinul mai activ. A deveni sedus, ca un dispozitiv de obținerea atenţiei, va continua până când nicio acţiune de orice fel este generat de acesta. Atunci când oamenii nu sunt eliberați de minte și dorință (sau de orice altceva  care nu este aliniat îndrumării inimii), lumina profund conştientă din inima omului, Adevărata lui Natură, nu este complet disponibilă. Acum apare adevărata natură, dar nu este întotdeauna prezentă pe deplin. Ce se poate face pentru a finaliza o eliberare prin ascensiune? Cereți noua conştiinţă de fiecare dată când mintea încearcă o constrângere.

Ar trebui cineva să încerce de fapt să reuşească în anularea conştientizării, o altă ispită va veni. Multe încercări pentru a vă distrage atenţia de la conştiinţa divină vă vor fi date până când atingeți măiestria completă. Numai atunci când aceste ispite încetează să mai revendice atenția voastră va fii lumina puternică din interiorul vostru complet disponibilă în orice moment.

Ce va face mintea ca alte învăţături acum? Multe lucruri. Acesta va continua să vorbească despre întuneric neîncetat, şi să facă comentarii despre nimic şi totul, indiferent de cantitatea de hiper vigilenţă prezentă  la cele mai multe dintre tacticile sale de diversiune. Poate aceasta şterge o ascensiune? Absolut nu, dar acesta va încerca să domine conștiința ascensionată, atâta timp cât atenţia corpulului/minții poate fi deviată pentru conducerea sa.

Canalele clare, goale ale grației divine pot deveni negative faţă de propria lor minte. Atenție!  Atunci când se întâmplă acest lucru, ascensiunea completă în miezul conştiinţei divine nu este posibilă şi inimile pot fi încă sfărâmate până când acest lucru este depăşit cu deciziile conduse de inimă.

Practicați îngrijirea*( NT.preocuparea/interesul  față de alții) fără a vă da propria voastră energie la alţii. Drama vie va continua pentru toti cei care nu sunt clari în privința lor înșiși ca și canale divine. Păstraţi această conştientizare activă:

I.  1. Voi nu sunteți corpul.

    2. Toate nevoile corpului vor fi asigurate. 

    3. Nici o întrerupere a gândurilor mentale nu va avea loc dacă mintea este respinsă cu

        fiecare  ocazie.

    4. Întâmpinați sentimentele. Toate sentimentele. Este bine să le lăsați să iasă în timpul

       dramei active înainte de a deveni latente şi a provoca reacţii inconştiente.

II. 1.Schimbați doar atenţia voastră asupra acestor detalii pentru a fi un exemplu de

     Maestru Înălţat.

EU SUNT CEL CE SUNT

Maestrul Înălțat Saint Germain

Transmis prin Aruna

http://comptedesaintgermainsblog.blogspot.com

Traducere:Eliza