Pagini

1 decembrie 2011

Saint Germain ''Poate Ascensiunea face o diferență?''


După ascensiunea în conștiință mulți dintre voi se întreabă de ce predicțiile unei dispariţii complete, nu a avut loc. Atunci când a fost prezis acest lucru nu am avut nici o idee de numărul de suflete, care ar accepta o dispariţie. Acceptarea a fost o cheie pentru a ascensiona în conştiinţă. A fii ataşat la matricea unei lumii materiale ar putea distruge cooperarea omului pentru orice tip de ascensiune. Un "da ", pentru dispariție a fost necesar pentru a ascensiona conştiinţa 3D.

În constiința pură a unui om, nu înseamnă că nu există opinii sau anxietate cu privire la evenimentele curente. Înseamnă că nu mai există nici o frică de nimic. Am avut nevoie pentru a determina disponibilitatea celor care nu sunt ataşați la experiența umană. Maeștrii nu trebuie să părăsească tărâmul uman ca să fie la un nivel de conştientizare de lumină pură. Am constatat că 1,500,000 sunt acum la acest nivel de conştientizare. Suntem foarte fericiți cu acest lucru. Asta înseamnă că a avut loc o modificare masivă în constiința de masă. Ce urmează? O dispariţia completă a corpurilor va veni pe măsură ce dispariţia mentală a identităţii personale continuă. O schimbare majoră poate apărea într-o clipă, dar toți cei 1 ,500,000 nu pot levita încă complet la frecvențele transcendente . Următorul pas este diminuarea materiei dense de statutul de conduită. Fiind pe deplin un canal fără distorsiuni, şterge densitatea materială. Canalizarea începe servind ca o ancoră de lumină albă, dar mai multe schimbări fizice apar atunci când nu este nevoie de niciun "canal " . Prin acest lucru vreau să spun că pretenția de a fi un canal dispare pe măsură ce omul încetează să se mai identifice cu corpul, mintea și spiritul, ca fiind "sinele" lui. Acest lucru completează detaşamentul necesar pentru o ascensiune deplină.

Am încheiat una dintre realizările cele mai dificile: absolvirea a jumătate de milion de maeștrii înălțați. Apoi îi vom ajuta să facă un aflux de lumină dominantă în matricea lor proprie. Un alt aspect de cuantificare a conștiinței lor este caracterul lor. Atunci când nu există nici un ataşament faţă de lumea materială, a da devine un mod natural de a fi. A nu ține de nimic completează anihilarea conştiinţei dense. Materia apare atunci când atitudinile mentale densifică lumina. A permite luminii să curgă fără nici o contracție este următorul pas. Contracţiile voastre trebuie să dispară, deoarece aceasta este ceea ce va oferi mai multă aliniere cu voința lui Dumnezeu decât a permis constiința de masă înainte.

Atunci când dispar gândurile întunecate, inclusiv gândurile care pretind identificarea ca o fiinţă umană, o trezire a anihilat complet contextul unei atitudini de "eu și alții". Mai multă lumină devine instantaneu disponibilă. Un maestru trezit va impacta pe mulți doar prin a fii prezent. Schimbarea în corpul omului trezit depinde de livrarea de lumină pe care este capabil să o permită. Unul care poate menţine o aură de lumină, în toate circumstanţele a devenit un potir divin.

Acţionând obişnuit ca "Dumnezeu, care este un om " este ultima contribuţie materială. Atunci când acest lucru nu este nici un interes sau o preocupare, o ascensiune activă a avut loc. A fost uimitor să observăm acest lucru din felul nostru de a fi martori. Acţiunile festive pe partea noastră au fost minute în comparaţie cu frecvenţa de lumină pe care toți acești maeștrii au generat-o în casele lor şi ţările de reşedinţă fizice.

Farmecul nu este un criteriu de ascensiune. Numirea de nume nu este dorită. A oferi această conştiință tuturor poate anula multe din temutele consecinţe de distrugere, care au fost catalizate de atitudini negative faţă de "alții." Schimbarea demonstraţiilor omului în lumină nu se poate face într-o clipă, dar se poate întâmpla ca o consecinţă a energiei iubirii care-și face contribuţia la conștiința de masă. Sunteți unul dintre cei care contribuie cu iubire la toate aceste demonstrații "împotriva " ? Dacă sunteţi, fiți mulţumiți cu lucrurile aşa cum sunt şi permiteți conștiinței pure, care aduce schimbarea la ordinea zilei să fie pe deplin disponibilă prin voi. Acest tip de ajutor este despre a fi gol, mai degrabă decât de a chema mental conceptele minții despre modul în care ar dori mintea să fie lucrurile. A trăi ca un maestru înălţat înseamnă a oferi lui Dumnezeu domnia deplină. A FII are mai mult impact decât A FACE - chiar şi mental.

Binecuvântați cu cea mai înaltă lumină prin a fi prezenţi şi goliți mental. Binecuvantați întregul univers fără a face.

EU SUNT CEL CE SUNT

Maestrul Înălțat Saint Germain

Transmis prin Aruna

http://comptedesaintgermainsblog.blogspot.com

Traducere:Eliza