Pagini

18 decembrie 2011

Saint Germain - Eliberare pentru conștientizare extinsă

Întrebările pentru mine sunt din nou binevenite. Acum că conştiinţa tuturor a dus la un alt nivel, există mai mulţi dintre voi capabili să accepte răspunsurile pe care le dau. Vă rog să nu întrebaţi despre ceea ce a fost deja discutat de mai multe ori. În loc de a pune o întrebare imediat, luați-vă timp să vă uitați la tot ceea ce a dus la mesajul curent. Un răspuns ar putea fi în mesajul dat cu câteva zile înainte şi un răspuns la acea întrebare ar putea deranja pe cei care sunt deja conştienţi de răspunsul întrebării voastre. Puneți întrebările voastre despre noi direcții sau un material nou.

Comentariile despre propriile voastre experienţe sunt bune. Eu pot deschide uși noi atunci când unul dintre voi se deschide pentru următoarea octavă în conștiință. Noi sperăm că aceste mesaje sunt în măsură să aprofundeze următorul grup de candidaţi la ascensiune în conștiința consacrată.

Provocările de tot felul au loc pentru ca mai multă zgură *să fie eliminată. Când zgura este reprezentată de amintirile voastre negative noi trebuie să activăm contracțiile adânc îngropate pentru a vă scoate din negare. Atunci când acestea apar, nu faceți nimic altceva decât a ajuta în eliberarea lor, ca un potir şi curier. Acceptați darul nostru de grație pentru a mișca contracțiile și eliberați-le. Multe terapii nu şterg contracțiile, ele doar suprimă  sentimentele active.

Întâmpinați toate modificările în recipientul (NT.corpul fizic)pe care îl folosiţi. Sunteți capabili să străluciți ca o ancoră de lumină divină? Contracțiile sunt energiile create de atitudinile minții și opiniile legate de amintirile blocate în organele si glandele voastre. Este nevoie acum de aceste atitudini şi opinii? Nu, iar noi vă oferim încurajarea şi contactul care vă permite să vă mișcați prin zgură repede. Nu este nevoie să dați înapoi, acest mod de eliberare nu este greu de facut. Acceptați faptul că eliberarea este în curs , nu este nevoie să căutaţi cauze negative sau atitudini mentale care atrag. Doar permiteți mişcării pe care o face zgura, să treacă la o altă formă. Poate că se va şterge pe măsură ce decurge - sau poate se dizolva după ce este în afara trupului. Nici fel nu este mai bun ca celălalt.

Găsirea unei atitudini clare este următoarea provocare la care să vă adresați. O atitudine clară înseamnă “a nu avea nici o opinie." Puteţi să acceptați totul, fără opinii? Da, a fi liber de opinii este o modalitate mult mai eficientă pentru a face o diferență decât a ține de o atitudine  "împotriva". Maeștrii merg spre noua zi, nu se dau înapoi de la nimic. Şi ei nu şterg vreo acţiune care este necesară pentru a ajunge la destinaţia lor. Destinaţia voastră este eliberarea completă de zgură. Urmează voicinea şi extinderea gradului de conştientizare.

Vrem mai multă fericire în voi toți. Fără depresie și  fără atitudini de genul "nu pot face ", şi fără contracţii. Voi sunteți conştiența divină pe această planetă. Tot ce trebuie sa faceți este să vă eliberați de zgură. Renunţați la control. Manifestarea cu mintea este doar un mecanism de control. Controlul nu conţine nicio conștiență divină deoarece nu există cereri făcute de către divin. Vieţile obișnuite sunt modul de a fi al unui maestru. Dumnezeu a creat pe toți pentru a face ceea ce fac ei cel mai bine - pentru a complimenta reciproc contribuţia unul cu celălalt. Unul depinde de toţi ceilalţi pentru a contribui pe deplin așa cum a fost destinat. Treziţi-vă la conştientizarea conştientă a faptului că toţi sunt unul şi nimeni nu este mai divin decât altul. Acest lucru este necesar pentru a livra contribuţia voastră. Ce mai aşteptaţi?

NT* zgura- în context este folosită ca aluzie la energia întunecată/negativă.

EU SUNT CEL CE SUNT

Maestrul Înălțat Saint Germain

Transmis prin Aruna

http://comptedesaintgermainsblog.blogspot.com

Traducere:Eliza